LLU



IEPIRKUMA Nr. LLU/2016/86/mi

IT rezerves daļas un piederumi LLU pārraudzībā esošo

iekārtu uzturēšanai darba kārtībā

NOLIKUMS

1. IEPIRKUMA IDENTIFIKĀCIJAS NUMURS: LLU/2016/86/mi

2. PASŪTĪTĀJS, KOMISIJA, KONTAKTPERSONA

2.1. Pasūtītājs: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (turpmāk tekstā - LLU)

Pasūtītāja rekvizīti:

Lielā ielā 2, Jelgava, LV – 3001

Reģ. Nr. 90000041898

Valsts kase – kods TRELLV22

Fakss: 63005619

Mājas lapa: llu.lv

2. Komisija: iepirkumu veic ar 2016.gada 6.septembra LLU rektora rīkojumu Nr. 4.3.-13/53 „Par iepirkumu komisiju preču un pakalpojumu iegādei LLU vajadzībām” izveidota Iepirkumu komisija (turpmāk – Komisija).

3. Iepirkums tiek veikts saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma (turpmāk – PIL) 8.2pantu.

4. Pasūtītāja kontaktpersonas:

1. Lidija Rube, tālrunis 63005674, fakss 63005619, e-pasts lidija.rube@llu.lv. Kontaktpersona iepirkuma norises laikā sniedz tikai organizatorisku informāciju.

2. Edmunds Korzunovs, tālrunis 26322644, e-pasts: edmunds.korzunovs@llu.lv. Kontaktpersona, kas iepirkuma norises laikā atbild par tehnisko specifikāciju.

2.5. Pasūtītājs nodrošina brīvu un tiešu elektronisku pieeju iepirkuma nolikumam (turpmāk – nolikums) LLU mājas lapā internetā llu.lv, sadaļā „Iepirkumi”, sākot no attiecīgā iepirkuma izsludināšanas brīža.

2.6. Iepirkuma komisijas, piegādātāju un pretendentu tiesības un pienākumi ir noteikti atbilstoši Publisko iepirkumu likuma normām. Visi jautājumi, kas nav atrunāti šajā nolikumā, tiek risināti saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma normām.

3. PIEDĀVĀJUMA IESNIEGŠANAS VIETA, DATUMS, LAIKS UN KĀRTĪBA

3.1. Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 2016.gada 3.oktobrim plkst.11.00 LLU Saimnieciskā dienesta 17.kab. Lielajā ielā 2, Jelgavā, LV – 3001 iesniedzot personīgi vai atsūtot pa pastu. Pasta sūtījumam jābūt nogādātam šajā punktā norādītajā adresē līdz augstāk minētajam termiņam. Piedāvājumus var iesniegt darba dienās no plkst.8.30 līdz 11.30 un 13.00 līdz 16.30.

3.2. Piedāvājums, kas tiek atsaukts vai grozīts pirms 3.1.punktā minētā termiņa, vai piedāvājums, kas iesniegts pēc 3.1.punktā minētā termiņa, tiks neatvērts atdots vai nosūtīts atpakaļ pretendentam.

3.3. Iepirkumam iesniegto piedāvājumu atvēršanu, noformējuma atbilstības pārbaudi, pretendentu atlases dokumentu, tehniskā un finanšu piedāvājuma vērtēšanu Iepirkuma komisija veic slēgtā sēdē.

4. PIEDĀVĀJUMU NOFORMĒŠANA

4.1. Piedāvājums jāievieto slēgtā aploksnē vai cita veida necaurspīdīgā iepakojumā tā, lai tajā iekļautā informācija nebūtu redzama un pieejama līdz piedāvājumu atvēršanas brīdim.

4.2. Uz aploksnes (iepakojuma) jānorāda:

• Pasūtītāja nosaukums un adrese;

• Pretendenta nosaukums un adrese;

• Atzīme:

„Piedāvājums iepirkumam

„ IT rezerves daļas un piederumi LLU pārraudzībā esošo

iekārtu uzturēšanai darba kārtībā”,

id.Nr. LLU/2016/86/mi,

Neatvērt līdz 2016.gada 3.oktobrim plkst. 11.00”

4.3. Pretendenti sedz visas izmaksas, kas saistītas ar viņu piedāvājuma sagatavošanu un iesniegšanu Pasūtītājam.

4.4. Visi piedāvājumā iekļautie dokumenti ir cauršūti kopā tā, lai dokumentus nebūtu iespējams atdalīt. Uz pēdējās lapas aizmugures cauršūšanai izmantojamā aukla jānostiprina ar pārlīmētu lapu, kurā norādīts cauršūto lapu skaits, ko ar savu parakstu vai Pretendenta zīmoga nospiedumu apliecina Pretendenta vadītājs vai tā pilnvarotā persona.

4.5. Pretendents drīkst iesniegt tikai 1 (vienu) piedāvājuma variantu.

4.6. Piedāvājums jāsagatavo latviešu valodā. Ja kāds dokuments vai citi piedāvājumā iekļautie informācijas materiāli ir svešvalodā, tam jāpievieno Pretendenta vai tā pilnvarotas personas (pievienojams pilnvaras oriģināls) apstiprināts tulkojums latviešu valodā.

4.7. Pretendents iesniedz piedāvājumu datorsalikumā, sagatavotu uz A4 formāta lapām. Piedāvājumā iekļautajiem dokumentiem jābūt skaidri salasāmiem un bez labojumiem, lai izvairītos no jebkādiem pārpratumiem.

4.8. Pretendents iesniedz parakstītu piedāvājumu. Piedāvājumu paraksta Pretendenta pārstāvis ar paraksta tiesībām vai tā pilnvarota persona.

4.9. Iesniegtie piedāvājumi, izņemot iepirkuma nolikuma 3.2.punktā noteikto gadījumu, ir pasūtītāja īpašums un tiek glabāti atbilstoši Publisko iepirkumu likuma prasībām.

4.10. Iesniedzot piedāvājumu, piegādātājs ir tiesīgs visu iesniegto dokumentu atvasinājumu un tulkojumu pareizību apliecināt ar vienu apliecinājumu, ja viss piedāvājums ir cauršūts vai caurauklots.

4.11. Ja pasūtītājam piedāvājumu vērtēšanas laikā rodas šaubas par iesniegtās dokumenta kopijas autentiskumu, tas var pieprasīt, lai pretendents uzrāda dokumenta oriģinālu vai iesniedz apliecinātu dokumenta kopiju.

5. INFORMĀCIJA PAR IEPIRKUMA PRIEKŠMETU

5.1. Iepirkuma priekšmets ir IT rezerves daļas un piederumi, saskaņā ar tehnisko specifikāciju (skat. pielikumu Nr.1)

Galvenais CPV kods: 30200000-1

Papildus CPV kods: 32400000-7

5.2. Pretendents nevar iesniegt piedāvājuma variantus.

5.3. Piedāvājums jāiesniedz par visu tehniskajā specifikācijā norādīto apjomu.

5.4. Tehniskā specifikācija ir norādīta nolikuma pielikumā Nr.2.

5.5. Paredzēts slēgt Vispārīgo vienošanos ar vienu pretendentu.

5.6. Plānotā vispārīgās vienošanās summa ir 40 000.00 EUR bez PVN.

5.7. Vispārīgās vienošanās izpildes vieta: LLU Lielā iela 2, Jelgava, LV-3001.

5.8. Vispārīgās vienošanās izpildes laiks: 2 (divi) gadi skaitot no vispārīgās vienošanās noslēgšanas brīža ar iespējām pagarināt, ja vienošanās summa nav iztērēta.

6. PRETENDENTA IZSLĒGŠANAS NOSACĪJUMI, IESNIEDZAMIE DOKUMENTI UN KVALIFIKĀCIJAS PRASĪBAS

1. Komisija izslēdz Pretendentu no turpmākās dalības iepirkuma procedūrā, kā arī neizskata Pretendenta piedāvājumu, ja Pasūtītājs konstatē Publisko iepirkumu likuma 8.2 panta piektās daļas 1. vai 2.punktā minētos apstākļus (ievērojot 8.2 panta 7.daļā un 8.daļā noteiktos termiņus).

2. Nolikuma 6.1.punktā noteiktā prasība ir attiecināma arī uz pretendenta norādīto personu, uz kuras iespējām pretendents balstās, lai apliecinātu, ka tā kvalifikācija atbilst paziņojumā par plānoto līgumu vai iepirkuma dokumentos noteiktajām prasībām, kā arī uz personālsabiedrības biedru, ja pretendents ir personālsabiedrība.

1. Pretendenta piedāvājumā jābūt iekļautiem sekojošiem dokumentiem:

6.3.1. Pretendenta pieteikums dalībai iepirkumā, kas sagatavots atbilstoši Nolikumam pievienotajam paraugam (Pielikums Nr.3) un ko parakstījusi Pretendenta amatpersona ar paraksta tiesībām vai Pretendenta pilnvarotā persona. Gadījumā, ja pieteikumu paraksta Pretendenta pilnvarotā persona, nepieciešams pievienot pilnvaru vai tās apliecinātu kopiju.

6.3.2. Apliecinājums, ka pēdējo 2 (divu) gadu laikā kopš piedāvājuma iesniegšanas dienas likumdošanā paredzētajā kārtībā nav konstatēti Pretendenta un arī tā apakšuzņēmēju profesionālās darbības pārkāpumi.

6.3.3. Apliecinājums, ka preces tiks piegādātas jaunas, nebojātā ražotāja iepakojumā. Bojāta iepakojuma gadījumā būs jānodrošina preces maiņa.

6.3.4. Ja piedāvājumu iesniedz piegādātāju apvienība, pieteikumā norāda personu, kura iepirkumā pārstāv attiecīgo piegādātāju apvienību un ir pilnvarota parakstīt ar iepirkumu saistītos dokumentus, kā arī norāda piegādātāju apvienības dalībnieku atbildības apjomus šajā iepirkumā. Papildus pievieno piegādātāju apvienības dalībnieku apliecinājumus vai vienošanos par sadarbību, kas noslēgta starp personu apvienību dalībniekiem konkrētā līguma izpildei.

6.3.5. Ja Pretendents pieaicina apakšuzņēmēju, tad Pretendents iesniedz dokumentālu apliecinājumu par apakšuzņēmēja piedalīšanos līguma izpildē, kā arī norāda apakšuzņēmējam nododamo darbu apjomu.

6.3.4. Aizpildīts darba uzdevums, tehniskais un finanšu piedāvājums

6.3.4.1. Darba uzdevumu sagatavo saskaņā ar Darba uzdevumā (pielikums Nr.1) un Nolikumā noteiktajām prasībām.

6.3.4.2. Tehnisko un finanšu piedāvājumu sagatavo atbilstoši Tehniskā un finanšu piedāvājuma paraugam (pielikums Nr.2), saglabājot tabulas struktūru un ievērojot pasūtītāja izvirzītās prasības.

6.3.4.3. Finanšu piedāvājumā norāda 1 vienības cenu par kādu tiks piegādāta tehniskajā specifikācijā norādītā prece vienošanās darbības laikā.

6.3.4.4. Finanšu piedāvājumā cenu norāda euro (EUR) bez pievienotās vērtības nodokļa

6.3.4.5. Piedāvājumā cena ir jāaprēķina un jānorāda ar precizitāti 2 (divas) zīmes aiz komata.

6. PIEDĀVĀJUMU VĒRTĒŠANA UN PIEDĀVĀJUMA IZVĒLES KRITĒRIJI

7.1. Piedāvājumu atvēršanu, noformējuma un iesniedzamo dokumentu atbilstības pārbaudi, tehniskā un finanšu piedāvājuma vērtēšanu Iepirkuma komisija veic slēgtā sēdē.

7.2. Iepirkuma komisija izvēlas piedāvājumu ar viszemāko cenu no piedāvājumiem, kas atbilst Nolikuma prasībām un Tehniskajai specifikācijai.

7.3. Vērtējot viszemāko cenu iepirkumu komisija ņems vērā piedāvāto kopējo 1 vienības cenu summu euro bez pievienotās vērtības nodokļa.

4. Pasūtītājs pārbaudi, vai pretendents nav izslēdzams no dalības iepirkumā PIL 8.2panta piektās daļas 2.punktā minēto apstākļu dēļ, veic attiecībā uz katru pretendentu, kad uzsāk piedāvājumu izvērtēšanu.

7.5. Piedāvājumu izvērtēšanu komisija veic 4 (četro) posmos, katrā nākamajā posmā vērtējot tikai tos piedāvājumus, kas nav noraidīti iepriekšējā posmā.

7.6. 1.posms – Piedāvājuma noformējuma un iesniedzamo dokumentu pārbaude. Komisija novērtē, vai piedāvājums sagatavots atbilstoši 4.5., 4.6., 4.7., un 4.8.punktu prasībām un ir iekļauti nolikuma 6.3.punktā norādītie pretendentu atlases dokumenti. Ja piedāvājums neatbilst kādai no noformējuma prasībām, komisija lemj par piedāvājuma tālāku izskatīšanu. Ja piedāvājumā nav iekļauti visi 6.3.punktā norādītie dokumenti vai/un neatbilst kādai no Nolikumā minētajām pretendentu atlases prasībām, komisija pretendentu izslēdz no turpmākās dalības iepirkuma procedūrā un tā piedāvājumu tālāk neizskata.

7.7. 2.posms – Darba uzdevuma atbilstības pārbaude. Komisija novērtē vai pretendents spēj izpildīt visas darba uzdevumā (Pielikums Nr.1) izvirzītās prasības. Ja pretendents nevar izpildīt kādu no izvirzītajām prasībām, komisija pretendentu izslēdz no turpmākās dalības iepirkuma procedūrā un tā piedāvājumu tālāk neizskata.

7.8. 3.posms – Tehniskā piedāvājuma atbilstības pārbaude. Komisija novērtē vai pretendenta tehniskais piedāvājums ir iesniegts par visu apjomu un atbilst tehniskajā specifikācijā (pielikums Nr.2) un nolikumā izvirzītajām prasībām. Ja pretendenta piedāvājums nav iesniegts par visu apjomu, un/vai neatbilst kādai no izvirzītajām prasībām, komisija pretendentu izslēdz no turpmākās dalības iepirkuma procedūrā un tā piedāvājumu tālāk neizskata.

7.9. 4.posms – Finanšu piedāvājuma vērtēšana.

7.9.1. Komisija veic aritmētisko kļūdu pārbaudi Pretendentu finanšu piedāvājumos. Ja komisija konstatēs aritmētiskās kļūdas, komisija šīs kļūdas izlabos. Par konstatētajām kļūdām un laboto piedāvājumu, komisija informē Pretendentu, kura piedāvājumā kļūdas tika konstatētas un labotas. Vērtējot piedāvājumu, komisija vērā ņem veiktos labojumus.

7.9.2. Iepirkuma komisija nosaka piedāvājumu ar viszemāko cenu. Pretendentu, kura piedāvājums, salīdzinot un izvērtējot iesniegtos piedāvājumus, noteikts kā piedāvājums ar viszemāko cenu, atzīs par pretendentu, kuram būtu piešķiramas līguma slēgšanas tiesības.

8. LĒMUMA PIEŅEMŠANA

8.1. Lai pārbaudītu, vai pretendents un 6.2.punktā minētā persona nav izslēdzami no dalības iepirkumā PIL 8.2panta piektās daļas 1., 2. vai 3.punktā minēto apstākļu dēļ, iepirkumu komisija:

8.1.1. attiecībā uz Latvijā reģistrētu vai pastāvīgi dzīvojošu pretendentu un 6.2.punktā minēto personu, izmantojot Ministru kabineta noteikto informācijas sistēmu, Ministru kabineta noteiktajā kārtībā iegūst informāciju:

a) par PIL 8.2panta piektās daļas 1.punktā minētajiem faktiem – no Uzņēmumu reģistra,

b) par PIL 8.2panta piektās daļas 2.punktā minēto faktu – no Valsts ieņēmumu dienesta. Pasūtītājs attiecīgo informāciju no Valsts ieņēmumu dienesta ir tiesīgs saņemt, nepieprasot pretendenta un 6.2.punktā minētās personas piekrišanu.

Atkarībā no pārbaudes rezultātiem pasūtītājs:

1) neizslēdz pretendentu no dalības iepirkumā, ja konstatē, ka saskaņā ar Ministru kabineta noteiktajā informācijas sistēmā esošo informāciju pretendentam un 6.2.punktā minētajai personai nav nodokļu parādu, tajā skaitā valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu parādu, kas kopsummā pārsniedz 150 euro;

2)  informē pretendentu par to, ka saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta publiskajā nodokļu parādnieku datubāzē pēdējās datu aktualizācijas datumā ievietoto informāciju ir konstatēts, ka tam vai 6.2.punktā minētajai personai dienā, kad paziņojums par plānoto līgumu publicēts Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā, vai dienā, kad iepirkuma komisija pieņēmusi lēmumu par iepirkuma uzsākšanu, ja attiecībā uz iepirkumu nav jāpublicē paziņojums par plānoto līgumu, vai arī dienā, kad pieņemts lēmums par iespējamu līguma slēgšanas tiesību piešķiršanu, ir nodokļu parādi, tajā skaitā valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu parādi, kas kopsummā pārsniedz 150 euro, un nosaka termiņu — 10 dienas pēc informācijas izsniegšanas vai nosūtīšanas dienas — apliecinājuma iesniegšanai. Pretendents, lai apliecinātu, ka tam un 6.2.punktā minētajai personai nebija nodokļu parādu, tajā skaitā valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu parādu, kas kopsummā pārsniedz 150 euro, iesniedz attiecīgās personas vai tās pārstāvja apliecinātu izdruku no Valsts ieņēmumu dienesta elektroniskās deklarēšanas sistēmas par to, ka attiecīgajai personai nebija nodokļu parādu, tajā skaitā valsts sociālās apdrošināšanas iemaksu parādu, kas kopsummā pārsniedz 150 euro. Ja noteiktajā termiņā minētais apliecinājums nav iesniegts, pasūtītājs pretendentu izslēdz no dalības iepirkumā.

8.1.2. attiecībā uz ārvalstī reģistrētu vai pastāvīgi dzīvojošu pretendentu un 6.2.punktā minēto personu pieprasa, lai pretendents termiņā, kas nav īsāks par 10 darbdienām pēc dienas, kad pieprasījums izsniegts vai nosūtīts, iesniedz attiecīgās kompetentās institūcijas izziņu, kas apliecina, ka uz to un 6.2.punktā minēto personu neattiecas 8.1.punktā noteiktie gadījumi. Ja attiecīgais pretendents noteiktajā termiņā neiesniedz minēto izziņu, pasūtītājs to izslēdz no dalības iepirkumā.

8.2. Iepirkumu komisija par uzvarētāju iepirkumā atzīst pretendentu, kurš izraudzīts atbilstoši nolikumā noteiktajām prasībām un kritērijiem un nav izslēgts no dalības iepirkumā saskaņā ar PIL 8.2panta piekto daļu.

9. PRETENDENTU INFORMĒŠANA PAR PIEŅEMTO LĒMUMU, VISPĀRĪGĀS VIENOŠANĀS LĪGUMA SLĒGŠANA

9.1. Iepirkumu komisija 3 (trīs) darba dienu laikā pēc lēmuma pieņemšanas informē visus pretendentus par pieņemto lēmumu attiecībā uz vispārīgās vienošanās līguma slēgšanu, kā arī savā mājaslapā internetā nodrošina brīvu un tiešu elektronisku pieeju iepirkumu komisijas pieņemtajam lēmumam.

9.2. Pasūtītājs slēgs vispārīgās vienošanās līgumu ar izraudzīto pretendentu, pamatojoties uz pretendenta piedāvājumu, un saskaņā ar iepirkuma nolikuma, darba uzdevuma un tehniskās specifikācijas noteikumiem un Publisko iepirkumu likumu.

9.3. Ne vēlāk kā 5 (piecas) darbdienas pēc tam, kad noslēgts līgums, iepirkumu komisija, publicē Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā internetā informatīvu paziņojumu par noslēgto līgumu.

9.4. Ne vēlāk kā dienā, kad stājas spēkā attiecīgais vispārīgās vienošanās līgums vai tā grozījumi, iepirkuma komisija LLU mājaslapā internetā ievieto attiecīgi iepirkuma līguma vai tā grozījumu tekstu, atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajai kārtībai ievērojot komercnoslēpuma aizsardzības prasības. Iepirkuma līguma un tā grozījumu teksts ir pieejams LLU mājaslapā internetā vismaz visā iepirkuma līguma darbības laikā, bet ne mazāk kā 36 (trīsdesmit sešus) mēnešus pēc līguma spēkā stāšanās dienas.

10. PIELIKUMI

Šim Nolikumam ir pievienoti 3 (trīs) pielikumi, kas ir tā neatņemamas sastāvdaļas:

1.pielikums Darba uzdevums

2.pielikums Tehniskā un finanšu piedāvājuma paraugs (Tehniskā specifikācija)

3.pielikums Pieteikuma paraugs

Pielikums Nr.1

Iepirkuma

Nr. LLU/2016/86/mi

Nolikumam

Darba uzdevums

IEPIRKUMA Nr. LLU/2016/86/mi

IT rezerves daļas un piederumi LLU pārraudzībā esošo

iekārtu uzturēšanai darba kārtībā

DARBA UZDEVUMS

|Nr. p.k. |Raksturojums |Pretendenta iespējas |

| | |izpildīt izvirzītās prasības|

| | |(jā /nē) |

|2.1 |Pretendenta apliecinājums, ka tiks piegādātas Pielikumā Nr.2 minētās preces LLU vajadzībām | |

|2.2 |Pretendenta apliecinājums, ka tiks piegādātas preces paredzētas izplatīšanai ES tirgū | |

|2.3 |Pretendentam jānodrošina elektroniska pasūtījumu sistēma, izmantojot Internet resursus (norādīt | |

| |konkrētu darbojošos Internet vietni ar testa lietotāju un paroli, vietnes pārbaudei) | |

|2.4 |Pretendenta pasūtījumu vietnei jānodrošina vismaz 2 līmeņu lietotāja tiesības: | |

|2.4.1 |Lietotājs – administrators: | |

|2.4.1.1 |Nodrošina jaunu sistēmas lietotāju izveidi | |

|2.4.1.2 |Piešķir un anulē lietotājiem Pretendenta pasūtījumu sistēmā darbošanās tiesības | |

|2.4.1.3 |Nodrošina saņemto sistēmas lietotāju veikto pasūtījumu: | |

|2.4.1.3.1 |- kontroli pēc pasūtījuma izdarīšanas brīža | |

|2.4.1.3.2 |- pārbauda par preces esamību sistēmā uz apstiprināšanas brīdi | |

|2.4.1.3.3 |- nepieciešamības gadījumā maina pasūtījumu | |

|2.4.1.3.4 |- nepieciešamības gadījumā anulē pasūtījumu | |

|2.4.1.3.5 |- apstiprina pasūtījumu izpildei | |

|2.4.1.4 |Veic līgumsaistību izpildes kontroli pēc līgumsummas, piegādes laikiem un rēķinu apmaksas | |

| |termiņiem | |

|2.4.1.5 |Piesaka garantijas gadījumus | |

|2.4.1.6 |Nodrošina garantijas saistību uzraudzību saistībā ar punktu 2.7 un 2.8 | |

|2.4.1.7 |Veic pasūtījumu sagatavošanu sistēmā (sk. 2.4.2.1.) | |

|2.4.2 |Lietotājs – pasūtītājs: | |

|2.4.2.1 |Veic pasūtījuma sagatavošanu sistēmā: | |

|2.4.2.1.1 |- norādot vajadzīgos pasūtītāja rekvizītus | |

|2.4.2.1.2 |- pievienojot pasūtītāja komentārus | |

|2.4.2.1.3 |- izvēloties pasūtāmo preču kopumu | |

|2.4.2.2 |Veic pasūtījuma izpildes kontroli | |

|2.4.2.3 |Veic pasūtījuma apmaksas stāvokļa kontroli | |

|2.5 |Pretendentam katrs pasūtījums elektroniskā sistēmā jānodrošina ar savu pavadzīmi, kurā ir | |

| |uzrādīti visi pasūtījumā ievadītie: rekvizīti un komentāri, ka arī preču ražotāja kodi un | |

| |seriālie numuri | |

|2.6 |Pretendenta pasūtījumu sistēmai jānodrošina veikt pasūtījumu vēstures uzskaite, ieskaitot | |

| |meklēšanas funkciju: | |

|2.6.1 |- pēc pasūtījuma numura | |

|2.6.2 |- pēc preču pavadzīmes numura | |

|2.6.3 |- pēc konkrētā laika posmā | |

|2.6.4 |- pēc preces nosaukuma | |

|2.6.5 |- pēc preces ražotāja koda | |

|2.6.6 |- pēc preces seriālā numura | |

|2.7 |Pretendenta pasūtījuma sistēmai jānodrošina preces garantijas termiņa uzrādīšana sagatavojot | |

| |pasūtījumu | |

|2.8 |Pretendenta pasūtījumu sistēmai jānodrošina garantijas gadījumu pieteikumu pieņemšana un izpildes| |

| |kontrole | |

|2.9 |Pretendenta pasūtījumu sistēmai jānodrošina veiktā Pasūtījuma izsekošanas funkcija (piegādes | |

| |ceļš) | |

|2.10 |Pretendenta apliecinājums pasūtītāja piekļuvei pie pasūtījumu sistēmas visu preču garantijas | |

| |termiņa laikā, arī pēc līguma darbības beigām | |

|2.11 |Pretendenta pasūtījumu sistēmai jānodrošina veiktā pasūtījuma piegāde kopumā vai arī pa daļām, | |

| |norādot katras preces piegādes laiku un statusu, ko var redzēt pasūtījumu sistēmā | |

|2.12 |Pretendenta pasūtījumu sistēmai jānodrošina garantijas gadījumu vēsture | |

|2.13 |Pretendents nodrošina nekvalitatīvas preces apmaiņu pret atbilstošas kvalitātes preci 10 darba | |

| |dienu laikā no pretenzijas reģistrēšanas brīža Pasūtījumu sistēmā | |

|2.14 |Pretendentam finanšu piedāvājumā ir jāiekļauj visas ar preču piegādi uz Jelgavu saistītās | |

| |izmaksas, LLU, Lielajā ielā 2, neizdalot atsevišķi piegādes maksu | |

|2.15 |Pretendents nodrošina neierobežotu pasūtījuma piegādes apjomu un summu (nav noteikts minimālais | |

| |pasūtījuma apjoms) | |

|2.16 |Pretendentam jānodrošina pasūtījumu piegāde uz Jelgavu, LLU, Lielajā ielā 2 | |

Pielikums Nr.2

Iepirkuma

Nr. LLU/2016/86/mi

Nolikumam

Tehniskā un finanšu piedāvājuma paraugs

(Tehniskā specifikācija)

IEPIRKUMA Nr. LLU/2016/86/mi

IT rezerves daļas un piederumi LLU pārraudzībā esošo iekārtu uzturēšanai darba kārtībā

TEHNISKAIS UN FINANŠU PIEDĀVĀJUMS

|Nr. |Nosaukums |Minimālais |Pretendenta |Ražotājs |Ražotāja |Vienības cena |

|p.k. | |pieprasītais |piedāvātais | |kods |EUR bez PVN |

| | |ražotāja garantijas|garantijas laiks | | | |

| | |laiks, gados | | | | |

|1 |Cietais disks 3,5 " HDD 320 GB SATA3 16 MB cache 7200 rpm |2 | | | | |

|2 |Cietais disks 3,5 " HDD 500GB SATA3 32 MB cache 7200 rpm |2 | | | | |

|3 |Cietais disks 3,5 " HDD 1TB SATA3 32 MB cache 7200 rpm |2 | | | | |

|4 |Cietais disks 3,5 " HDD 1.5TB SATA3 32 MB cache 7200 rpm |2 | | | | |

|5 |Cietais disks 3,5 " HDD 2TB SATA3 64 MB cache 7200 rpm |2 | | | | |

|6 |Cietais disks 3,5 " HDD 3TB SATA3 64 MB cache 7200 rpm |2 | | | | |

|7 |Cietais disks 3,5 " HDD 4TB SATA3 64 MB cache 5400 rpm |2 | | | | |

|8 |Cietais disks 3,5 " HDD 5TB SATA3 64 MB cache 5400 rpm |2 | | | | |

|8 |Cietais disks 2,5 " HDD 250 GB SATA2 16 MB cache 5400 rpm |2 | | | | |

|9 |Cietais disks 2,5 " HDD 320 GB SATA2 16 MB cache 5400 rpm |2 | | | | |

|10 |Cietais disks 2,5 " HDD 500 GB SATA2 16 MB cache 5400 rpm |2 | | | | |

|11 |Cietais disks 2,5 " HDD 750 GB SATA2 16 MB cache 7200 rpm |2 | | | | |

|12 |Cietais disks 2,5 " HDD 1TB SATA2 16 MB cache 5400 rpm |2 | | | | |

|13 |Cietais disks 2,5 " HDD 1.5TB SATA2 32 MB cache 5400 rpm |2 | | | | |

|14 |Hibrīdais cietais disks 2,5 " HDD 500 GB SATA3 64 MB cache 5400 rpm ar iebūvētu flašatmiņu 8GB |3 | | | | |

|15 |Hibrīdais cietais disks 2,5 " HDD 1TB SATA3 64 MB cache 5400 rpm ar iebūvētu flašatmiņu 8GB |3 | | | | |

|16 |Ārējais cietais disks 2,5 " EXTERNAL HDD 500GB USB 3.0 |2 | | | | |

|17 |Ārējais cietais disks 2,5 " EXTERNAL HDD 1TB USB 3.0 |2 | | | | |

|18 |Ārējais cietais disks 2,5 " EXTERNAL HDD 2TB USB 3.0 |2 | | | | |

|19 |Ārējais cietais disks 3,5 " EXTERNAL HDD 3TB USB 3.0 |2 | | | | |

|20 |HDD 2.5” korpuss SATA diskiem ar USB 3.0 pieslēgumu |2 | | | | |

|21 |Solid state drive - 128 GB SATA600 |3 | | | | |

|22 |Solid state drive - 256 GB SATA600 |3 | | | | |

|23 |Solid state drive - 500 GB SATA600 |3 | | | | |

|24 |Solid state drive - 750 GB SATA600 |3 | | | | |

|25 |Solid state drive – 1TB SATA600 |3 | | | | |

|26 |Solid state drive - 180GB SATA600 mSATA |2 | | | | |

|27 |Solid state drive - 240GB SATA600 mSATA |2 | | | | |

|28 |Solid state drive - 480GB SATA600 mSATA |2 | | | | |

|29 |Solid state drive - 128GB SATA600 M.2 |2 | | | | |

|30 |Solid state drive - 256GB SATA600 M.2 |2 | | | | |

|31 |Solid state drive - 500GB SATA600 M.2 |2 | | | | |

|32 |Atmiņa 2 GB DDR3 1333 MHz |20 | | | | |

|33 |Atmiņa 4 GB DDR3 1333 MHz |20 | | | | |

|34 |Atmiņa 8 GB DDR3 1333 MHz |20 | | | | |

|35 |Atmiņa 8 GB DDR3 1600 MHz |20 | | | | |

|36 |Atmiņa 16 GB DDR3 1600 MHz |5 | | | | |

|37 |Atmiņa 4 GB DDR4 2133 MHz |20 | | | | |

|38 |Atmiņa 8 GB DDR4 2133 MHz |20 | | | | |

|39 |Atmiņa 16 GB DDR4 2133 MHz |20 | | | | |

|40 |Atmiņa 1 GB DDR2 667 MHz sodimm |20 | | | | |

|41 |Atmiņa 2 GB DDR2 667 MHz sodimm |20 | | | | |

|42 |Atmiņa 2 GB DDR3 1066 MHz sodimm |20 | | | | |

|43 |Atmiņa 2 GB DDR3 1333 MHZ sodimm |20 | | | | |

|44 |Atmiņa 4 GB DDR3 1333 MHZ sodimm |20 | | | | |

|45 |Atmiņa 8 GB DDR3 1333 MHZ sodimm |20 | | | | |

|46 |Atmiņa 4 GB DDR3L 1600 MHZ sodimm |5 | | | | |

|47 |Atmiņa 8 GB DDR3L 1600 MHZ sodimm |5 | | | | |

|48 |Atmiņa 4 GB DDR4 2133 MHz |5 | | | | |

|49 |Atmiņa 8 GB DDR4 2133 MHz |5 | | | | |

|50 |Atmiņa 16 GB DDR4 2133 MHz |5 | | | | |

|51 |Procesors Intel Core i3 4130 3.4 GHz S1150 |3 | | | | |

|52 |Procesors Intel Core i3 4150 3.5 GHz S1150 |3 | | | | |

|53 |Procesors Intel Core i3 6300 3.8 GHz S1151 |3 | | | | |

|54 |Procesors Intel Core i3 6320 3.9 GHz S1151 |3 | | | | |

|55 |Procesors Intel Core i5 4440 3.1 GHz S1150 |3 | | | | |

|56 |Procesors Intel Core i5 6400 2.7 GHz S1151 |3 | | | | |

|57 |Procesors Intel Core i5 6500 3.2 GHz S1151 |3 | | | | |

|58 |Procesors Intel Core i5 6600 3.3 GHz S1151 |3 | | | | |

|59 |Procesors Intel Core i7 4771 3.5 GHz S1150 |3 | | | | |

|60 |Procesors Intel Core i7 6700 3.4 GHz S1151 |3 | | | | |

|61 |Procesors Intel Core i7 6700K 4 GHz S1151 |3 | | | | |

|62 |Gigabyte rūpnīcā ražota mātes plate H87 čipsets, S1150, mATX |3 | | | | |

|63 |Gigabyte rūpnīcā ražota mātes plate H81 čipsets, S1150, mATX |3 | | | | |

|64 |Gigabyte rūpnīcā ražota mātes plate H110 čipsets, S1151, mATX |3 | | | | |

|65 |Gigabyte rūpnīcā ražota mātes plate H170 čipsets, S1151, mATX |3 | | | | |

|66 |Iekārta DVD-RW SATA melna |2 | | | | |

|67 |Ārējā iekārta DVD-RW ar USB interfeisu |2 | | | | |

|68 |Datora 400W barošanas bloks (P4 atbalsts ar vismaz 2 SATA spraudņiem, 12cm ventilātors, 80 Plus |2 | | | | |

| |sertifikācija) | | | | | |

|69 |Datora 500W barošanas bloks (P4 atbalsts ar vismaz 2 SATA spraudņiem, 12cm ventilātors, 80 Plus |2 | | | | |

| |sertifikācija) | | | | | |

|70 |Datora 500W barošanas bloks (P4 atbalsts ar vismaz 2 SATA spraudņiem, 14cm ventilātors, 80 Plus |2 | | | | |

| |sertifikācija) | | | | | |

|71 |Portatīvo datoru (IBM, HP, DELL ) AC universālais barošanas bloks 90W ar adapteru komplektu |2 | | | | |

|72 |Portatīvo datoru Samsung barošanas adapteris 40W, AA-PA3NS40 | | | | | |

|73 |Optiskā pele USB melna, balta, pelēka |3 | | | | |

|74 |Optiskā pele PS2/USB 5 pogas rullīša maniputators (SCROLL) balts/pelēks |3 | | | | |

|75 |Bluetooth bezvadu optiskā pele |3 | | | | |

|76 |Bezvadu optiskā pele melna ar USB adapteri |3 | | | | |

|77 |Bezvadu tīkla karte IEEE802.11b/g/n standartu ar WPA2 atbalstu, PCI |2 | | | | |

|78 |Bezvadu tīkla karte IEEE802.11b/g/n standarta ar WPA2 atbalstu, PCI Express x1 |2 | | | | |

|79 |Bezvadu tīkla karte IEEE802.11b/g/n standarta ar WPA2 atbalstu, USB 2.0 |2 | | | | |

|80 |Bezvadu tīkla karte IEEE802.11b/g/n/ac standarta, USB 2.0 |2 | | | | |

|81 |Bezvadu tīkla karte IEEE802.11b/g/n/ac standarta, USB 3.0 |2 | | | | |

|82 |Video karte, PCI Express x16, ar neatkarīgu 128 bit 512 MB atmiņu, bez ventilatora |2 | | | | |

|83 |Video karte, PCI Express x16, ar neatkarīgu 256 bit 8 GB GDDR5 atmiņu |2 | | | | |

|84 |Video karte, PCI Express x16, ar neatkarīgu 256 bit 1 GB atmiņu ar Nvidia 3D Vision technology atbalstu |2 | | | | |

|85 |Video karte, AGP 8x, ar neatkarīgu 128 bit 512 MB atmiņu, bez ventilatora |2 | | | | |

|86 |PCI express2 portu USB 3.0 standarta karte |2 | | | | |

|87 |PCI Express x1 eSATA karte ar vismaz diviem portiem |2 | | | | |

|88 |KVM pārslēdzējs 4 porti ar 1 kabeļu komplektu 3m DVI-I/DVI-D, USB Hub |2 | | | | |

|89 |Klaviatūra lat/rus, melna PS/2 |3 | | | | |

|90 |Klaviatūra lat/rus, melna USB |3 | | | | |

|91 |Klaviatūra lat/rus, balta PS/2 |3 | | | | |

|92 |Klaviatūra lat/rus, balta USB |3 | | | | |

|93 |USB 2.0 standarta ZIB atmiņa 8 GB 25/10 (lasīšana/rakstīšana) MB/s |5 | | | | |

|94 |USB 2.0 standarta ZIB atmiņa 16 GB 25/10 (lasīšana/rakstīšana) MB/s |5 | | | | |

|95 |USB 2.0 standarta ZIB atmiņa 32 GB 30/20 (lasīšana/rakstīšana) MB/s |5 | | | | |

|96 |USB 2.0 standarta ZIB atmiņa 16 GB ar šifrēšanas programmatūru |5 | | | | |

|97 |USB 3.0 standarta ZIB atmiņa 32 GB 70/30 (lasīšana/rakstīšana) MB/s |5 | | | | |

|98 |USB 3.0 standarta ZIB atmiņa 64 GB 150/70 (lasīšana/rakstīšana) MB/s |5 | | | | |

|99 |USB 3.0 standarta ZIB atmiņa 128 GB 250/250 (lasīšana/rakstīšana) MB/s |5 | | | | |

|100 |USB 3.1 standarta ZIB atmiņa 128 GB 350/250 (lasīšana/rakstīšana) MB/s |5 | | | | |

|101 |USB 3.1 standarta ZIB atmiņa 256 GB 350/250 (lasīšana/rakstīšana) MB/s |5 | | | | |

|102 |SDHC atmiņas karte 4 GB (klase 10) |5 | | | | |

|103 |SDHC atmiņas karte 8 GB (klase 10) |5 | | | | |

|104 |SDHC atmiņas karte 16 GB (klase 10) |5 | | | | |

|105 |SDHC atmiņas karte 32 GB (klase 10) |5 | | | | |

|106 |SDXC atmiņas karte 64 GB (klase 10) |5 | | | | |

|107 |SDXC atmiņas karte 128 GB (klase 10) |5 | | | | |

|108 |Compact Flash atmiņas karte 4 GB |5 | | | | |

|109 |Compact Flash atmiņas karte 8 GB |5 | | | | |

|110 |Compact Flash atmiņas karte 16 GB |5 | | | | |

|111 |Compact Flash atmiņas karte 32 GB |5 | | | | |

|112 |Compact Flash atmiņas karte 64 GB |5 | | | | |

|113 |USB 2.0 pagarinātājs vismaz 1,8 metri |2 | | | | |

|114 |USB 3.0 pagarinātājs vismaz 1,8 metri |2 | | | | |

|115 |USB 2.0 pagarinātājs vismaz 3 metri |2 | | | | |

|116 |USB 3.0 pagarinātājs vismaz 3 metri |2 | | | | |

|117 |USB 2.0 pagarinātājs vismaz 4.8 metri |2 | | | | |

|118 |USB 2.0 printera kabelis vismaz 1,8 metri |2 | | | | |

|119 |USB 3.0 printera kabelis vismaz 1,8 metri |2 | | | | |

|120 |USB 2.0 printera kabelis vismaz 3 metri |2 | | | | |

|121 |USB 3.0 printera kabelis vismaz 3 metri |2 | | | | |

|122 |Monitora VGA standarta kabelis vismaz 3 metri |2 | | | | |

|123 |Monitora VGA standarta kabelis vismaz 5 metri |2 | | | | |

|124 |Monitora VGA standarta kabelis vismaz 7.5 metri |2 | | | | |

|125 |Monitora VGA standarta kabeļa pagarinātājs vismaz 3 metri |2 | | | | |

|126 |Aktīvais HDMI signāla pastiprinātājs 1080p HDCP 1.3 vismaz uz 25m |2 | | | | |

|127 |HDMI standarta kabelis vismaz 1,8 metri |2 | | | | |

|128 |HDMI standarta kabelis vismaz 3 metri |2 | | | | |

|129 |HDMI standarta kabelis vismaz 9 metri |2 | | | | |

|130 |DVI standarta kabelis vismaz 2 metri |2 | | | | |

|131 |DVI standarta kabelis vismaz 3 metri |2 | | | | |

|132 |DVI standarta kabelis vismaz 5 metri |2 | | | | |

|133 |DisplayPort standarta kabelis vismaz 2 metri |2 | | | | |

|134 |DisplayPort standarta kabelis vismaz 3 metri |2 | | | | |

|135 |DisplayPort standarta kabelis vismaz 5 metri |2 | | | | |

|136 |DVI – DisplayPort standarta kabelis vismaz 2 metri |2 | | | | |

|137 |DVI – DisplayPort standarta kabelis vismaz 3 metri |2 | | | | |

|138 |DVI – DisplayPort standarta kabelis vismaz 5 metri |2 | | | | |

|139 |DVI – HDMI standarta kabelis vismaz 2 metri |2 | | | | |

|140 |DVI – HDMI standarta kabelis vismaz 3 metri |2 | | | | |

|141 |DVI – HDMI standarta kabelis vismaz 5 metri |2 | | | | |

|142 |DVI-I uz HDMI adapters |2 | | | | |

|143 |DisplayPort uz VGA adapteris |2 | | | | |

|144 |DisplayPort uz DVI adapteris |2 | | | | |

|145 |DisplayPort uz HDMI adapteris |2 | | | | |

|146 |VGA signāla pagarinātājs ar vīto pāri vismaz 15m |2 | | | | |

|147 |DVI signāla pagarinātājs ar vīto pārī vismaz 15m |2 | | | | |

|148 |Termopasta procesoriem (tilpums vismaz 20ml vai līdzvērtīgs tilpums) |2 | | | | |

|149 |AC datora pagarinātāja barošanas kabelis M/F vismaz 1,8 metri |2 | | | | |

|150 |AC datora pagarinātāja barošanas kabelis M/F vismaz 3 metri |2 | | | | |

|151 |HP UltraSlim Docking Station for EliteBook 840 G3 | | | | | |

|152 |DELL PD01X Docking station, Latitude D Series |3 | | | | |

|153 |HP 90W Advanced docking Station for EliteBook 8440, VB041AA |1 | | | | |

|154 |HP UltraSlim Docking Station - Docking station - for EliteBook 820 G1, 840 G1, 850 G1 |1 | | | | |

|155 |HP 3005pr USB 3.0 Port Replicator - USB docking station - LAN 10Mb LAN, 100Mb LAN, Gigabit LAN - for EliteBook|1 | | | | |

| |820 G1, 840 G1, 850 G1; ProBook 430 G1, 450 G0, 45X G1, 470 G0, 470 G1 | | | | | |

|156 |HP 2005pr USB 2.0 Port Replicator - USB docking station - LAN 10Mb LAN, 100Mb LAN - for EliteBook 820 G1, 840 |1 | | | | |

| |G1, 850 G1 | | | | | |

|157 |HP UltraSlim Docking Station - Docking station - for EliteBook Folio 9470m |1 | | | | |

|158 |HP SMART card reader ar ExpressCard interfeisu (savietojams ar HP Elitebook 820 G1, 840 G1, 850 G1) |1 | | | | |

|159 |HP hs2350 - Wireless cellular modem - PCI Express Mini Card - GSM, GPRS, UMTS, EDGE, WCDMA, HSPA+ - 21 Mbps - |1 | | | | |

| |for EliteBook Folio 9470 | | | | | |

|160 |Intel Centrino Advanced-N 6235 Bluetooth v4.0 Combo - Network adapter - PCI Express 1.2 Half Mini Card - |1 | | | | |

| |802.11b, 802.11a, 802.11g, 802.11n, Bluetooth 2.1 EDR, Bluetooth 3.0 HS, Bluetooth 4.0 - for EliteBook Folio | | | | | |

| |9470m | | | | | |

|161 |IBM ThinkPad X6 UltraBase, 40Y8116 |3 | | | | |

|162 |IBM ThinkPad Advanced Ultrabay Battery, 43R9250 vai ekvivalents |1 | | | | |

|163 |IBM ThinkPad T60 Series 9 Cell Lithium-Ion, 40Y6797 vai ekvivalents |1 | | | | |

|164 |IBM ThinkPad T60 Series 6 Cell Lithium-Ion, 40Y6799 vai ekvivalents |1 | | | | |

|165 |IBM ThinkPad X60 Series 8 Cell Hight Capasity Battery, 40Y7003 vai ekvivalents |1 | | | | |

|166 |IBM ThinkPad X60 Series 4 Cell SLim Line Battery, 40Y6999 vai ekvivalents |1 | | | | |

|167 |IBM ThinkPad Z60t Series 7 Cell Li-Ion Battery, 40Y6793 vai ekvivalents |1 | | | | |

|168 |Dell - Laptop battery - 1 x 6-cell for Latitude D830, 451-10410 vai ekvivalents |1 | | | | |

|169 |Dell - Laptop battery - 1 x 9-cell for Latitude D830, 451-10411 vai ekvivalents |1 | | | | |

|170 |Dell - Laptop battery - 1 x 6-cell for Latitude D620, 451-10298 vai ekvivalents |1 | | | | |

|171 |Dell - Laptop battery - 1 x 9-cell for Latitude D620, 451-10297 vai ekvivalents |1 | | | | |

|172 |Dell - Laptop battery - 1 x 6-cell for Latitude E6500, 451-10583 vai ekvivalents |1 | | | | |

|173 |Dell - Laptop battery - 1 x 9-cell for Latitude E6500, 451-10584 vai ekvivalents |1 | | | | |

|174 |Dell - Laptop battery - 1 x 6-cell for Latitude E5420, 5G67C vai ekvivalents |1 | | | | |

|175 |Dell - Laptop battery - 1 x 6-cell for Inspiron 6400, GD761 vai ekvivalents |1 | | | | |

|176 |Dell - Laptop battery - 1 x 6-cell for Inspiron N5010, J1KND vai ekvivalents |1 | | | | |

|177 |HP - Laptop battery - 1 x 8-cell for HP Compaq 8710w, PB992A vai ekvivalents |1 | | | | |

|178 |HP - Laptop battery - 1 x 6-cell for HP Compaq nc6300, PB994A vai ekvivalents |1 | | | | |

|179 |HP - Laptop battery - 1 x 6-cell for HP Pavilion dv6000 vai ekvivalents |1 | | | | |

|180 |HP - Laptop battery - 1 x 6-cell for HP EliteBook 8440p, 846296-001 vai ekvivalents |1 | | | | |

|181 |HP - Laptop battery - 1 x 6-cell for HP EliteBook 8460p, 628670-001 vai ekvivalents |1 | | | | |

|182 |HP - Laptop battery - 1 x 8-cell for HP EliteBook 8760w, KU533AA vai ekvivalents |1 | | | | |

|183 |HP - Laptop battery - 1 x 3-cell for HP Mini 110, 537626-001 vai ekvivalents |1 | | | | |

|184 |HP - Laptop battery - 1 x 6-cell for HP ProBook 4520s, 593572-001 vai ekvivalents |1 | | | | |

|185 |HP - Laptop battery - 1 x 8-cell for HP ProBook 4720s, NZ375AA vai ekvivalents |1 | | | | |

|186 |HP - Laptop battery - 1 x 6-cell for HP ProBook 5310m, BQ352AA vai ekvivalents |1 | | | | |

|187 |HP - Laptop battery - 1 x 9-cell for HP ProBook 6360b, QK643AA vai ekvivalents |1 | | | | |

|188 |HP CM03XL - laptop battery - Li-pol - 4504 mAh for EliteBook 820 G1, 840 G1, 850 G1 |1 | | | | |

|189 |HP CO06XL - Laptop battery ( long life ) - 1 x lithium polymer 6-cell 5400 mAh - for EliteBook 840 G1, 850 G1 |1 | | | | |

|190 |HP BA06 - Laptop battery ( long life ) - 1 x Lithium Ion 6-cell 5400 mAh - for EliteBook Folio 9470m |1 | | | | |

|191 |HP BT04 - Laptop battery ( long life ) - 1 x Lithium Ion 4-cell 3520 mAh - for EliteBook Folio 9470m |1 | | | | |

|192 |Lenovo - Laptop battery - 1 x 9-cell for Lenovo ThinkPad T400, 43R2499 vai ekvivalents |1 | | | | |

|193 |Lenovo - Laptop battery - 1 x 6-cell for Lenovo ThinkPad T400, 41U3198 vai ekvivalents |1 | | | | |

|194 |Lenovo - Laptop battery - 1 x 9-cell for Lenovo ThinkPad T500, 40Y6797 vai ekvivalents |1 | | | | |

|195 |Lenovo - Laptop battery - 1 x 6-cell for Lenovo ThinkPad T500, 40Y6799 vai ekvivalents |1 | | | | |

|196 |Lenovo - Laptop battery - 1 x 6-cell for Lenovo IdeaPad S10-3, MBI2182 vai ekvivalents |1 | | | | |

|197 |Lenovo - Laptop battery - 1 x 6-cell for Lenovo IdeaPad S10-2, 55Y9382 vai ekvivalents |1 | | | | |

|198 |Lenovo - Laptop battery - 1 x 6-cell for Lenovo IdeaPad S10e, 51J0399 vai ekvivalents |1 | | | | |

|199 |Lenovo - Laptop battery - 1 x 3-cell for Lenovo IdeaPad S10e, 51J0398 vai ekvivalents |1 | | | | |

|200 |Lenovo - Laptop battery - 1 x 6-cell for Lenovo G550, 57Y6266 vai ekvivalents |1 | | | | |

|201 |Toshiba - Laptop battery - 1 x 6-cell for Postege R500, MBI1856 vai ekvivalents |1 | | | | |

|202 |Toshiba - Laptop battery - 1 x 9-cell for Satellite U400, MBI1984 vai ekvivalents |1 | | | | |

|203 |Samsung PG65 - LCD screen protector |1 | | | | |

| |xSeries 3650 Types 7979 | | | | | |

|204 |43X0614 IBM XSERIES EXPRESS 4GB FBDIMM (39M5791) |20 | | | | |

|205 |43W7482 IBM EXPRESS 146 15K HS SAS 3.5 (40K1044) |3 | | | | |

| |xSeries x3650 M4 Types 7915 | | | | | |

|206 |Lenovo - DDR3 - 16 GB - DIMM 240-pin - 1600 MHz / PC3-12800 - CL11 - 1.5 V - registered - ECC (IBM 00D4968) |4 | | | | |

|207 |90Y8881 IBM 300GB 10K 6G SAS 2.5 HDD G2 HS |2 | | | | |

|208 |94Y6668 Lenovo High Efficiency - Power supply 550W- hot-plug |2 | | | | |

| |xSeries 346 Types 8840 and 1880 | | | | | |

|209 |2 GB PC3200 ECC (optional) 73P4793 |20 | | | | |

|210 |73 GB 10 000 rpm with tray (model C4X, C5X) 25R4902 |3 | | | | |

|211 |625 watt (models 0Rx, 1Rx, 2Rx, 3Rx, 4Rx, 5Rx, DRx) 39Y7334 |3 | | | | |

|212 |Fan 60 mm x 60 mm (model PWS) 40K6481 |3 | | | | |

| |x3550 (7978, 1913) | | | | | |

|213 |4 GB PC2-5300 ECC (optional) 41Y2845 |20 | | | | |

|214 |Dual-fans (all models) 26K8083 |3 | | | | |

|215 |73.4 GB 15000 rpm SFF hot-swap SAS (optional) 43X0839 |3 | | | | |

| |xSeries 306m | | | | | |

|216 |250 GB hot-swap SATA hard drive (optional) 39M4529 |3 | | | | |

|217 |2 GB PC4200 ECC (all models) 30R5153 |20 | | | | |

| |xSeries 306 | | | | | |

|218 |1 GB PC 3200 ECC (option, all models) 06P4058 |20 | | | | |

|219 |160 GB 10 000 rpm SATA (model PBT) 25R6909 |3 | | | | |

| |DELL PowerEdge R210 II | | | | | |

|220 |Dell Memory 4 GB DDR3 1333 MHz PC3-10600 - unbuffered - ECC |3 | | | | |

|221 |Dell Hard drive SATA 1 TB internal 3.5" 7200 rpm |3 | | | | |

| |IBM BLADECENTER E (8677) | | | | | |

|222 |IBM 2320W Power supply (46M0508) |1 | | | | |

| |IBM BLADE Server HS22 (7870) | | | | | |

|223 |4GB PC3-10600 CL9 ECC DDR3 1333MHz VLP RDIMM |3 | | | | |

|224 |QLogic 8Gb Fibre Channel Expansion Card (CIOv) |3 | | | | |

|225 |IBM - Hard drive - 146 GB - hot-swap - 2.5" SFF Slim - SAS - 10000 rpm |3 | | | | |

| |IBM BLADE Server HS12 Types 8028 | | | | | |

|226 |4GB PC2-5300 ECC DDR2 667MHz VLP RDIMM |3 | | | | |

|227 |QLogic 4Gb Fibre Channel Expansion Card (CIOv) |3 | | | | |

|228 |IBM - Hard drive - 146 GB - hot-swap - 2.5" SFF Slim - SAS - 10000 rpm |3 | | | | |

| |IBM BLADE Server HS23e Types 8038 | | | | | |

|229 |8GB PC3-12800 ECC DDR3 1600MHz VLP RDIMM |3 | | | | |

|230 |QLogic 8Gb Fibre Channel Expansion Card (CIOv) |3 | | | | |

|231 |IBM - Hard drive - 300 GB - hot-swap - 2.5" SFF Slim - SAS - 10000 rpm |3 | | | | |

| |HPE BladeSystem c7000 Enclosure G3 | | | | | |

|232 |HPE 2400W 80 PLUS PLATINUM |2 | | | | |

|233 |HPE Active Cool 200 Fan |4 | | | | |

| |HPE ProLiant BL460c Gen9 - Server | | | | | |

|234 |HPE - DDR4 - 16 GB - DIMM 288-pin - 2400 MHz / PC4-19200 - CL17 - 1.2 V |4 | | | | |

|235 |QLogic QMH2572 8Gb FC HBA for HP BladeSystem c-Class |2 | | | | |

|236 |HPE - Hard drive - 300 GB - hot-swap - 2.5" SFF Slim - SAS - 10000 rpm |2 | | | | |

| |SUPPORT | | | | | |

|237 |Cisco SMARTnet for P/N: ASA5505-50-BUN-K9 |1 | | | | |

|238 |Cisco SMARTnet for P/N: ASA5520-BUN-K9 |1 | | | | |

|239 |Kabelis CAT-5E (4 x 2 x AWG 24) (cietais kabelis) UTP |5 | | | | |

|240 |Kabelis CAT-5E (4 x 2 x 0,26) (mīkstais kabelis) UTP |5 | | | | |

|241 |Fiksētā garuma PATCH kabeļi 1metrs (pelēks) CAT-5E UTP |5 | | | | |

|242 |Fiksētā garuma PATCH kabeļi 1metrs (zils) CAT-5E UTP |5 | | | | |

|243 |Fiksētā garuma PATCH kabeļi 1metrs (zaļš) CAT-5E UTP |5 | | | | |

|244 |Fiksētā garuma PATCH kabeļi 1metrs (sarkans) CAT-5E UTP |5 | | | | |

|245 |Fiksētā garuma PATCH kabeļi 1metrs (dzeltens) CAT-5E UTP |5 | | | | |

|246 |Fiksētā garuma PATCH kabeļi 2 metri (pelēks) CAT-5E UTP |5 | | | | |

|247 |Fiksētā garuma PATCH kabeļi 3 metri (pelēks) CAT-5E UTP |5 | | | | |

|248 |Fiksētā garuma PATCH kabeļi 5 metri (pelēks) CAT-5E UTP |5 | | | | |

|249 |Konektori RJ - 45 (universālie) (pakā 100 gab) |5 | | | | |

|250 |Uzmavas konektoriem RJ - 45 pelēkas |5 | | | | |

|251 |Uzmavas konektoriem RJ - 45 sarkanas |5 | | | | |

|252 |Uzmavas konektoriem RJ - 45 zilas |5 | | | | |

|253 |Uzmavas konektoriem RJ - 45 dzeltenas |5 | | | | |

|254 |Uzmavas konektoriem RJ - 45 zaļas |5 | | | | |

|255 |Krosētie kabeļi fiksēta garuma 2m CAT-5E UTP |5 | | | | |

|256 |Krosētie kabeļi fiksēta garuma 3m CAT-5E UTP |5 | | | | |

|257 |Krosētie kabeļi fiksēta garuma 5m CAT-5E UTP |5 | | | | |

|258 |Kabeļu galu apstrādes universālais nazis ar dziļuma regulatoru |1 | | | | |

|259 |Kabeļu savācēji 19" montējams statnē, 1U augstums ar metāla turētājiem (pelēks) |5 | | | | |

|260 |PATCH panelis 19" montējams statnē, 1U CAT-5E 24 vietām |3 | | | | |

|261 |PATCH panelis 19" montējams statnē, 1U CAT-6 24 vietām |3 | | | | |

|262 |PATCH panelis 19" montējams statnē, 1U CAT-6A 24 vietām |3 | | | | |

|263 |APC Basic Rack-Mount PDU power distribution strip, kods AP7551 vai ekvivalents |1 | | | | |

|264 |19" plats, 12U augsts komutācijas skapis montāžai pie sienas ar minimālo dziļumu aparatūras ievietošanai 500 |2 | | | | |

| |mm un slēdzamām stikla durvīm | | | | | |

|265 |19" plats, 15U augsts komutācijas skapis montāžai pie sienas ar minimālo dziļumu aparatūras ievietošanai 500 |2 | | | | |

| |mm un slēdzamām stikla durvīm | | | | | |

|266 |19" plats, 20U augsts komutācijas skapis montāžai pie sienas ar minimālo dziļumu aparatūras ievietošanai 500 |2 | | | | |

| |mm un slēdzamām stikla durvīm | | | | | |

|267 |19" plats, 24U augsts komutācijas skapis montāžai pie sienas ar minimālo dziļumu aparatūras ievietošanai 500 |2 | | | | |

| |mm un slēdzamām stikla durvīm | | | | | |

|268 |AC elektrobarošanas sadalītāji ar automātisko atslēdzēju un 8 pieslēguma rozetēm, montējams 19"statnē |2 | | | | |

|269 |Komutācijas kabelis, duplex, daudzmodu 62,5/125 2 metri SC/SC |5 | | | | |

|270 |Komutācijas kabelis,|

| |duplex, daudzmodu |

| |62,5/125 5 metri |

| |SC/SC |

Pielikums Nr.3

Iepirkumam

Nr. LLU/2016/86/mi

Nolikumam

Pieteikuma paraugs

____________________PIETEIKUMS DALĪBAI IEPIRKUMĀ

(pretendenta nosaukums)

|Pretendenta nosaukums |

|Reģ. numurs |

|Adrese |

| |

|Kontaktpersona |

|Tālrunis |

|Fakss |

|e-pasts |

Savu piedāvājumu iesniedzam iepirkumam „ IT rezerves daļas un piederumi LLU pārraudzībā esošo iekārtu uzturēšanai darba kārtībā” (id.Nr. LLU/2016/86/mi):

Ar šo apliecinām, ka:

1) esam iepazinušies ar iepirkuma dokumentiem un piekrītam Pasūtītāja izvirzītajām prasībām;

2) visas piedāvājumā sniegtās ziņas ir patiesas;

3) nav tādu apstākļu, kuri pretendentam liegtu piedalīties iepirkuma procedūrā saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma prasībām.

Datums______________

(Piezīme: pretendentam jāaizpilda tukšās vietas šajā formā vai jāizmanto to kā pieteikuma paraugu.)

................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download

To fulfill the demand for quickly locating and searching documents.

It is intelligent file search solution for home and business.

Literature Lottery

Related searches