Doc. Nr. - Stas Prop

[Pages:1]ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC _______, CUI: _______________,

Str._____________________, Nr. ______, Sector_____, Bucuresti

Doc. Nr. _____/_________

ADEVERIN

Prin prezenta se adeverete c dl / d-na________________________________, proprietar al apartamentului nr.______, din str. __________________________, nr. _______, bloc _____, scara _____, etaj ______, sector ___ are/nu are debite catre Asociaia de Proprietari/Locatari ?n valoare de ____________, reprezent?nd_____________________.

Fondul de rulment existent pentru apartamentul nr._______ este ?n valoare de __________________ i se va restitui ?n momentul achitrii conform reglementrilor legale de noul proprietar (cu excepia situaiei ?n care proprietarii stabilesc de comun acord modul de reglementare al acestuia).

Se elibereaz prezenta pentru a-i servi proprietarului / proprietarilor la Primria Sectorului ____, pentru confirmare i la Notariat pentru v?nzare, ?n baza OG nr.85/2001.

?ntocmit ?n 3 exemplare, din care 1 exemplar rm?ne la Asociaia de Proprietari/Locatari, 1 exemplar la Primria Sectorului _____, i 1 exemplar la Cabinetul Notarului Public care ?ntocmete contractul de v?nzare-cumprare.

Cotele de ?ntreinere au fost ?n valoare de _______________ i au fost achitate cu chitana nr. _______ din data de _____________ .

PREEDINTE, __________________________ (numele i prenumele ?n clar) ___________________________ (semntur) __________________________ (tampil)

ADMINISTRATOR, ___________________________

(numele i prenumele ?n clar) ___________________________

(semntur)

................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download