Alco-inmatriculari.ro



Societatea Comercială: ______________________________________

Cod unic de înregistrare :_____________________________________

Sediul: _________________________________________________

Nr._____________ Din____________________

DELEGAŢIE

Se deleagă prin prezenta dl./dna ___________________________________, care se legitimează cu documentul de identitate seria________nr._________________ eliberat la data de ______________, pentru a depune şi ridica de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti documentele necesare: înmatriculării/transcrierii/radierii/autorizării provizorii/eliberării unui nou certificat de înmatriculare pentru auto_______________ marca ______________________ cu număr de identificare_______________________________, proprietatea societăţii.

Am luat cunoştinţă de conţinutul Notei de Informare.

Data: Semnătura şi ştampila

NOTA DE INFORMARE

S.P.C.R.P.C.I.V. din cadrul Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti, înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sub nr. 3059 prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin mijloace automatizate, în scopul înmatriculării/transcrierii/radierii/autorizării provizorii a autovehiculelor şi remorcilor, eliberării unui nou certificat de înmatriculare ca urmare a pierderii/furtului/deteriorării sau modificării unor date din acesta. În acest sens sunteţi obligat să furnizaţi datele necesare, refuzul determinând imposibilitatea procesării cererii în cauză.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai destinatarilor legali.

Conform Legii nr. 677/2001 , beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc, în limitele prevăzute de art. 15 din Legea nr. 677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la Instituţia Prefectului Municipiului Bucuresti. Deasemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download