Www.oradea.ro



Piaţa Unirii, nr. 1 | |

|410 100, Oradea |

|Tel. +40 0259-436 276 |

|Fax. +40 0259-436 276 |

|E-mail: aio@oradea.ro |

|Consiliul Local al Municipiului Oradea |

Administraţia Imobiliară Oradea

Nr. Inregistrare:166347 din 11.07.2011

APROBAT

CRISTIAN BELTECHI

DIRECTOR GENERAL

INVITATIE DE PARTICIPARE

     Prin prezenta, invităm operatorii economici interesati să depuna oferta pentru atribuirea prin achizitie directa a contractului de servicii privind „Achizitia directa a serviciilor de proiectare pentru obiectivul REDESCHIDERE ACCES CAROSABIL IN CURTEA PRIMARIEI."

Durata contractului: 30 de zile calendaristice de la data semnarii contractului;

 Valoarea estimata a achizitiei :  50.000 lei  fara TVA.

 Codul CPV: 71241000-9 Studii de fezabilitate, servicii de consultanţă, analize

71242000-6 Pregătire de proiecte şi proiectare, estimare a costurilor

Sursa de finanţare: bugetul Administratiei Imobiliare Oradea 

Perioada de valabilitate a ofertelor: 40 zile de la data limita de depunere a ofertelor.

 Obiectul achizitiei directe: servicii de proiectare pentru obiectivul REDESCHIDERE ACCES CAROSABIL IN CURTEA PRIMARIEI.", in conformitate cu cerintele specificate in Caietul de sarcini si Tema de proiectare.

Proiectul va fi elaborat in faza unica (SF+DTAC+PT+CS+DE)

Modul de finalizare a achizitiei directe: incheierea unui contract de servicii. 

Documentele de calificare solicitate

- Se vor prezenta urmatoarele documente:

1. Declaratie privind situatia personala a ofertantului , prin care sa dovedeasca ca nu se incadreaza la prevederile art 180 si 181, art. 69ˆ1 din OUG 34/2006.

2. Pentru persoane juridice Certificat de inregistrare emis de Oficiul Registrului Comertului  (copie CUI) de pe langa Tribunalele Teritoriale si  Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe lângă tribunalele teritoriale, in conformitate cu prevederile Legii nr.26/1990 privind Registrul Comertului, republicata si actualizata, termen maxim intre emitere si data limita de depunere a ofertelor - 30 zile (certificatul trebuie sa fie valabil la data deschiderii ofertelor), - din care sa rezulte ca obiectul de activitate al ofertantului  autorizeaza desfasurarea de activitati in domeniul ce face obiectul achizitiei.

Forma de prezentare - certificatul de inregistrare si certificatul ORC se vor prezenta în copie lizibilă stampilata, semnata de către reprezentantul legal al ofertantului si continand mentiunea "conform cu originalul";

Nota: Certificatul constatator se va prezenta doar in cazul in care activitatea principala mentionata in certificatul de inregistrare nu autorizeaza desfasurarea de activitati in domeniul ce face obiectul achizitiei. Dovada autorizării in acest caz va trebui sa reiasa din menţiunea cuprinsă în certificatul ORC la pct. "Sedii şi/sau activităţi autorizate", respectiv identificarea la acest punct a codului CAEN autorizat pentru domeniul ce face obiectul achizitiei.

3. Pentru persoane fizice - Autorizaţie de funcţionare / altele echivalente, precum şi orice alt document edificator considerat necesar pentru dovedirea apartenenţei la categoria profesională impusă de îndeplinirea contractului, valabila la data deschiderii ofertelor, în copie lizibilă stampilata, semnata de către reprezentantul legal al ofertantului si continand mentiunea "conform cu originalul".

4. Fisa de informatii generale conform Formularului anexat

5. Declaraţie privind lista principalelor servicii similare prestate în ultimii 3 ani ( 2010,2009,2008) (Formular anexat) - din care sa rezulte incheierea si executarea in ultimii 3 ani a cel putin unui contract de servicii de proiectare similare.

- copia xerox a respectivului contract de servicii similare

- recomandare (Formular) din partea beneficiarului  cu care ofertantul a încheiat contractul respectiv.

6. Atestat Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National pentru persoane juridice sau persoane fizice autorizate;

 7. Declaratie referitoare la personalul de specialitate responsabil pentru prestarea serviciilor de proiectare.

Ofertantul va face dovada participarii la proiectare a urmatorului personal de specialitate:

- arhitect cu drept de semnatura;

-architect specialist MCC

- expert tehnic

Dovada scriptica a detinerii personalului de specialitate solicitat mai sus se va face pe baza urmatoarelor documente:

- prezentarea de catre ofertant a copiilor xerox dupa contractele individuale de munca (cu exceptia datelor confidentiale ce privesc salariul) certificate pentru conformitate cu originalul, contracte de prestari servicii pentru acestia, sau orice alt tip de contract incheiat in conditiile legii certificate pentru conformitate cu originalul;

- copii xerox dupa diplomele de studii absolvite, certificate pentru conformitate cu originalul;

-  copii xerox ale autorizatiilor/atestatelor emise de organisme acreditate in domeniu certificate pentru conformitate cu originalul.

8. Prezentare certificat ISO 9001:2008 - privind implementarea sistemului de management al calitatii  in domeniul serviciilor de proiectare ce fac obiectul achizitiei, sau echivalent, valabil la data deschiderii ofertelor.

Forma de prezentare- certificatul se va prezenta în copie lizibilă stampilata, semnata de către reprezentantul legal al ofertantului si continand mentiunea"conform cu originalul".

9. Declaratie pe proprie raspundere prin care conducatorul ofertantului atesta faptul ca, la elaborarea ofertei a tinut cont de obligatiile referitore la conditiile de munca si protectia muncii.

Oferta va contine:

  a)  propunerea tehnica:- care se va elabora in conformitate cu cerintele  specificate in Tema de proiectare si va contine:

• un comentariu articol cu articol al specificatiilor tehnice si al obligatiilor prezentate in caietul de sarcini, prin care sa se demonstreze corespondenta propunerii tehnice cu specificatiile respective si angajamentul de a executa toate obligatiile impuse in sarcina sa.

• prezentarea  duratei de timp necesara pentru elaborarea documentatiilor.

• alte informatii considerate semnificative pentru elaborarea serviciilor de calitate si pentru evaluarea corespunzatoare a propunerii tehnice.

  b) - propunerea financiara - se va prezenta in conformitate cu Formularul de Oferta anexat, si va contine pretul total in lei fara TVA pentru prestarea serviciilor de proiectare ce fac obiectul achizitiei.

Formularului de oferta i se va anexa si tarifarea rezultata prin aplicarea metodologiei Ord inului MLPAT 11/N/1994

Centralizatorul de preturi pentru servicii- in care se va specifica pretul pentru fiecare serviciu aferent fiecarei etape respectiv pentru:

• Faza de relevee, expertize, studii

• Faza SF

• Faza DTAC

• Faza PT+CS+DE 

 Nota:      Pretul total al ofertei va fi exprimat ferm, neputand fi modificat sau ajustat pe toata perioada de derulare a contractului.

 Nota:

• NU se accepta oferte alternative la oferta de baza.

• NU se accepta oferte intarziate, acestea fiind returnate expeditorului nedeschise. 

                                        

Modul de intocmire a ofertei

Documentele de calificare impreuna cu propunerea tehnica si cea financiara se intocmesc intr-un singur exemplar si se  introduc fiecare in plicuri separate marcate corespunzator.Cele 3(trei) plicuri se introduc intr-un plic exterior,inchis si netransparent .

Plicul exterior trebuie sa fie marcat cu:

1. denumirea si adresa autoritatii contractante, denumirea obiectului achizitiei directe pentru care s-a depus oferta ("Achizitia directa a serviciilor de proiectare pentru obiectivul REDESCHIDERE ACCES CAROSABIL IN CURTEA PRIMARIEI");

2. denumirea si adresa ofertantului pentru a permite returnarea ofertei intarziate nedeschisa, daca va fi cazul;

3. precum si cu inscriptia: A NU SE DESCHIDE INAINTE DE DATA DE 20.07.2011 ORA 1100.

Plicului exterior i se vor atasa intr-o folie de plastic transparenta, documentele care insotesc oferta, respectiv Scrisoarea de inaintare ( Formularul 2B*).

 

Criteriul de atribuire: - "pretul cel mai scazut", se va aplica doar ofertelor declarate admisibile.

In scopul atribuirii contractului de servicii se va intocmi un clasament in ordine crescatoare a preturilor totale fara TVA, urmand ca oferta care va prezenta pretul cel mai scazut dintre ofertele admisibile, sa fie declarata castigatoare .

Oferta se va depune la adresa autoritatii contractante: Primaria Municipiului Oradea, str. Piata Unirii nr.1, Sala Ghiseelor, la d-na Stoica Viorela.

 Data limită pentru depunerea ofertei:20.07.2011, ora 1000

Deschiderea ofertelor va avea loc in data de: 20.07.2011 ora 1100 in sala 202-AIO, Et. II din cadrul Primariei Municipiului Oradea.

 

Garantia de buna executie: Cuantumul garantiei de buna executie a contractului de servicii va reprezenta 10% din pretul contractului fara TVA si se va constitui prin scrisoare de garanţie bancara de buna execuţie conform formularului anexat, sau prin depunerea de catre executant in contul de garantie de buna executie deschis de acesta la dispozitia autoritatii contractante, a unei sume echivalente cu 10% din pretul contractului fara T.V.A.

 Ofertantii tip IMM care indeplinesc prevederile legislatiei in vigoare(Legea nr.346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, astfel cum a fost modificata si completata ulterior) si doresc sa depuna 50% din valoarea garantiei de buna executie in cazul in care oferta acestora va fi declarata castigatoare, vor depune documente prin care dovedesc ca sunt I.M.M. (completarea formularului L anexat).

 Formularele, tema de proiectare si contractul tip de servicii sunt atasate invitatiei de participare.

SEF BIROU ACHIZITII PUBLICE

CONSILIER ACHIZITII PUBLICE

Claudia Ciarnău

-----------------------

aioradea.ro

................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download

To fulfill the demand for quickly locating and searching documents.

It is intelligent file search solution for home and business.

Literature Lottery

Related searches