S



Cod operaţie____________________________

Data/Nr.de înregistrare___________________

Lucrător________________________________

CERERE PENTRU ELIBERAREA UNUI DUPLICAT

AL CERTIFICATULUI DE ÎNMATRICULARE

Subsemnatul(a) _______________________________________ domiciliat în localitatea _________________________, strada ____________________, nr.___, bl.___, sc.___, ap.___, judeţul_____________________CNP__________________________________,reprezentant al S.C. ______________________________, C.U.I.____________, în calitate de proprietar, solicit eliberarea unui duplicat al certificatului de înmatriculare pentru auto marca_________________, serie şasiu ____________________________________ nr. înmatriculare __________________.

( - ca urmare a pierderii, furtului sau deteriorarii certificatului de înmatriculare;

( - ca urmare a modificării unor date despre proprietar sau vehicul (schimbare adresă, nr. de înmatriculare, modificării unor caracteristici tehnice la vehicul, schimbare motor).

Se bifeaza motivul pentru care se solicită duplicatul!

Am luat cunoştinţă de conţinutul Notei de Informare şi depun următoarele documente pentru confecţionarea unui nou certificat de înmatriculare:

( - originalul cărţii de identitate a vehiculului şi fişa de înmatriculare cu viza administraţiei financiare în cazul schimbării domiciliului;

( - certificatul de înmatriculare original + I.T.P. valabil;

( - dovada de plată a contravalorii certificatului de înmatriculare (37 lei )

( - cerere duplicat (împuternicire delegat, copie C.I./B.I., copie C.U.I. în cazul societăţilor comerciale

( - copia documentului de asigurare obligatorie de răspundere civilă, in termenul de valabilitate;

( - copie C.I./B.I.

( - copia cărţii de identitate a vehiculului;

Se bifeaza documentele depuse.

Data__________________ Semnatura (ştampila) ___________________

NOTĂ DE INFORMARE

S.P.C.R.P.C.Î.V. din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Prahova, înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sub nr. 10567, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin mijloace automatizate, în scopul eliberării unui nou certificat de înmatriculare ca urmare a modificării unor date înscrise în acesta. În acest sens sunteţi obligat să furnizaţi datele necesare, refuzul determinând imposibilitatea emiterii certificatului de înmatriculare.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai destinatorilor legali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc, în limitele prevăzute de art. 15 din Legea nr. 677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la Instituţia Prefectului Judeţului Prahova. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download