FORMULARE



ANEXA NR 1

FORMULARE

Formularul nr. 1 - DECLARATIE PRIVIND NEÎNCADRAREA ÎN PREVEDERILE ART. 164 DIN LEGEA 98/2016

Formularul nr. 2 - DECLARATIE PRIVIND NEÎNCADRAREA ÎN PREVEDERILE ART. 165 DIN LEGEA 98/2016

Formularul nr. 3 - DECLARATIE PRIVIND NEÎNCADRAREA ÎN PREVEDERILE ART. 167 DIN LEGEA 98/2016

Formularul nr. 4 - Formularul de ofertă .

Formular nr.5 - Model Contract prestări servicii

Formularul nr.1

Denumire operator economic ..............................................................

DECLARATIE PRIVIND NEÎNCADRAREA ÎN PREVEDERILE ART. 164 DIN LEGEA 98/2016

Către, ..........................................................................................................

Subsemnatul,___________________________ (datele de identificare), reprezentant împuternicit al ____________________ (denumirea/numele și sediul/adresa și datele de identificare ale operatorului economic), în calitate de ___________________ (se precizează calitatea operatorului economic care completează declarația în raport cu participarea la achizitia , având ca obiect----------------------------------------.cu termen de depunere a ofertelor la data de _______________________, organizată de Institutia Prefectului Judetul Dolj, declar pe proprie răspundere, sub sancțiunea excluderii din procedură şi a sancţiunilor aplicate faptei de fals în declaraţii, aşa cum este aceasta reglementată de art. 326 din Codul penal, că nu ne aflăm în niciuna dintre situațiile prevăzute la art. 164 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, respectiv nu am fost condamnat prin hotărâre definitivă a unei instanțe judecătorești, pentru comiterea uneia dintre următoarele infracțiuni:

a) constituirea unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificările şi completările ulterioare, sau de dispoziţiile corespunzătoare ale legislaţiei penale a statului în care respectivul operator economic a fost condamnat;

b) infracţiuni de corupţie, prevăzute de art. 289-294 din Legea nr. 286/2009, cu modificările şi completările ulterioare, şi infracţiuni assimilate infracţiunilor de corupţie prevăzute de art. 10-13 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, cu modificările şi completările ulterioare, sau de dispoziţiile corespunzătoare ale legislaţiei penale a statului în care respectivul operator economic a fost condamnat;

c) infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, prevăzute de art. 181-185 din Legea nr. 78/2000, cu modificările şi completările ulterioare, sau de dispoziţiile corespunzătoare ale legislaţiei penale a statului în care respectivul operator economic a fost condamnat;

d) acte de terorism, prevăzute de art. 32-35 şi art. 37-38 din Legea nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului, cu modificările şi completările ulterioare, sau de dispoziţiile corespunzătoare ale legislaţiei penale a statului în care respectivul operator economic a fost condamnat;

e) spălarea banilor, prevăzută de art. 29 din Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea şi sancţionarea spălării banilor, precum şi pentru instituirea unor măsuri de prevenire şi combatere a finanţării terorismului, republicată, cu modificările ulterioare, sau finanţarea terorismului, prevăzută de art. 36 din Legea nr. 535/2004, cu modificările şi completările ulterioare, sau de dispoziţiile corespunzătoare ale legislaţiei penale a statului în care respectivul operator economic a fost condamnat;

f) traficul şi exploatarea persoanelor vulnerabile, prevăzute de art. 209-217 din Legea nr. 286/2009, cu modificările şi completările ulterioare, sau de dispoziţiile corespunzătoare ale legislaţiei penale a statului în care respectivul operator economic a fost condamnat;

g) fraudă, în sensul articolului 1 din Convenţia privind protejarea intereselor financiare ale Comunităţilor Europene din 27 noiembrie 1995.

Înţeleg că în cazul în care această declaraţie nu este conformă cu realitatea sunt pasibil de încălcarea prevederilor legislaţiei penale privind falsul în declaraţii.

Data completării, _____________

Operator economic (denumirea operatorului economic), (nume semnatar, semnătură autorizată și stampila)

Formularul nr.2

Denumire operator economic ..............................................................

DECLARATIE PRIVIND NEÎNCADRAREA ÎN PREVEDERILE ART. 165 DIN LEGEA 98/2016

Către, .......................................................................................................................................................................... (denumirea şi adresa Institutia Prefectului Judetul Dolj)

1.Subsemnatul,___________________________ (datele de identificare), reprezentant împuternicit al ____________________ (denumirea/numele și sediul/adresa și datele de identificare ale operatorului economic), în calitate de ___________________ (se precizează calitatea operatorului economic care completează declarația în raport cu participarea la achizitia, având ca obiect-------------------------------.cu termen de depunere a ofertelor la data de _______________________, organizată de Institutia Prefectului Judetul Dolj, declar pe proprie răspundere, sub sancțiunea excluderii din procedură şi a sancţiunilor aplicate faptei de fals în declaraţii, aşa cum este aceasta reglementată de art. 326 din Codul penal că nu ne aflăm / încadrăm în niciuna dintre situațiile prevăzute la art. 165 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice.

2. Subsemnatul declar că informațiile furnizate sunt complete și corecte în fiecare detaliu și înteleg că autoritatea contractantă are dreptul de a solicita, în scopul verificării și confirmării declarațiilor, situațiilor și documentelor care însoțesc oferta, orice informații suplimentare privind eligibilitatea noastră, precum și experiența, competența si resursele de care dispunem.

3. Subsemnatul autorizez prin prezenta orice institutie, societate comercială, bancă, alte persoane juridice să furnizeze informații reprezentanților autorizați ai autorității contractante – Institutia Prefectului Judetul Dolj, cu privire la orice aspect tehnic și financiar în legătură cu activitatea noastră.

4. Înţeleg că în cazul în care această declaraţie nu este conformă cu realitatea sunt pasibil de încălcarea prevederilor legislaţiei penale privind falsul în declaraţii.

Data completării, _____________

Operator economic (denumirea operatorului economic),

(nume semnatar, semnătură autorizată și stampila)

Formularul nr.3

Denumire operator economic ..............................................................

DECLARATIE PRIVIND NEÎNCADRAREA ÎN PREVEDERILE ART. 167 DIN LEGEA 98/2016

Către, .......................................................................................................................................................................... (denumirea şi adresa Institutia Prefectului Judetul Dolj)

1.Subsemnatul,___________________________ (datele de identificare), reprezentant împuternicit al ____________________ (denumirea/numele și sediul/adresa și datele de identificare ale operatorului economic), în calitate de ___________________ (se precizează calitatea operatorului economic care completează declarația în raport cu participarea la achizitia, având ca obiect------------------------------------------.cu termen de depunere a ofertelor la data de _______________________, organizată de Institutia Prefectului Judetul Dolj , declar pe proprie răspundere, sub sancțiunea excluderii din procedură şi a sancţiunilor aplicate faptei de fals în declaraţii, aşa cum este aceasta reglementată de art. 326 din Codul penal că nu ne aflăm în niciuna dintre situațiile prevăzute la art. 167 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, respectiv că:

a) nu am încălcat obligaţiile stabilite potrivit art. 51 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice;

b) nu ne aflăm în procedura insolvenţei sau în lichidare, în supraveghere judiciară sau în încetarea activităţii;

c) nu am comis o abatere profesională gravă care îi pune în discuţie integritatea;

d) nu am încheiat cu alţi operatori economici acorduri care vizează denaturarea concurenţei în cadrul sau în legătură cu procedura în cauză;

e) nu ne aflăm într-o situaţie de conflict de interese în cadrul sau în legătură cu procedura în cauză;

f) nu am participat anterior la pregătirea procedurii de achiziție si nu am condus la o distorsionare a concurenţei;

g) nu am încălcat în mod grav sau repetat obligaţiile principale ce ne reveneau în cadrul unui contract de achiziţii publice, al unui contract de achiziţii sectoriale sau al unui contract de concesiune încheiate anterior, iar aceste încălcări nu au dus la încetarea respectivului contract, plata de daune-interese sau alte sancţiuni comparabile;

h) nu am trimis declaraţii false în conţinutul informaţiilor transmise la solicitarea autorităţii; i) nu am încercat să influenţăm în mod nelegal procesul decizional al autorităţii contractante sau să obţinem informaţii confidenţiale.

2. Subsemnatul declar că informațiile furnizate sunt complete și corecte în fiecare detaliu și înțeleg că autoritatea contractantă are dreptul de a solicita, în scopul verificării și confirmării declarațiilor, situațiilor și documentelor care însoțesc oferta, orice informații suplimentare privind eligibilitatea noastră, precum și experiența, competența si resursele de care dispunem.

3. Subsemnatul autorizez prin prezenta orice institutie, societate comercială, bancă, alte persoane juridice să furnizeze informații reprezentanților autorizați ai autorității contractante , cu privire la orice aspect tehnic și financiar în legătură cu activitatea noastră.

4. Înţeleg că în cazul în care această declaraţie nu este conformă cu realitatea sunt pasibil de încălcarea prevederilor legislaţiei penale privind falsul în declaraţii.

Data completării, _____________

Operator economic(denumirea operatorului economic), (nume semnatar, semnătură autorizată și stampila)

Formularul nr.4

OPERATOR ECONOMIC

__________________

(denumirea/numele)

FORMULAR DE OFERTĂ

Către ....................................................................................................

(denumirea autorităţii contractante şi adresa completă)

1. Examinând documentaţia de atribuire, subsemnaţii, reprezentanţi ai ofertantului ............................................... (denumirea/numele ofertantului) ne oferim ca, în conformitate cu prevederile și cerințele cuprinse în documentația mai sus menționată, să executăm ……………….............................................. (denumirea serviciului )

pentru sumele de :

|Nr. crt. |Echipament |Nr. buc. |Preț unitar/echipament |Valoare totală fără |

| | | |fără TVA |TVA |

|1 |Stație de lucru |27 | | |

|2 |Server |2 | | |

|3 |Imprimantă |5 | | |

|4 |Multifuncțional |6 | | |

| |TOTAL GENERAL | | | |

2 .Ne angajăm să menţinem aceasta ofertă valabilă pe toata perioada de derulare a contractului .

Prețul ofertei/ operațiune este considerat ferm exprimat, neputând fi modificat sau ajustat pe toata perioada de derulare a contractului.

3. Precizăm că:(se bifează opţiunea corespunzătoare):

|_| depunem ofertă alternativă, ale cărei detalii sunt prezentate într-un formular de ofertă separat, marcat în mod clar „alternativă”/”altă ofertă”.

|_| nu depunem ofertă alternativă.

4. Până la încheierea şi semnarea contractului de achiziţie publică aceasta ofertă, împreună cu comunicarea transmisă de dumneavoastră, prin care oferta noastră este acceptată ca fiind câştigătoare, vor constitui un contract angajant între noi.

5. Înţelegem că nu sunteţi obligaţi să acceptaţi oferta cu cel mai scăzut preţ sau orice sau orice ofertă primită.

Data _____/_____/_____

Reprezentant autorizat ………………………………...........................................................................,

(nume, prenume şi semnătură),

L.S.

MODEL CONTRACT

CONTRACT DE PRESTARI SERVICII

În temeiul Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și a Hotărârii de Guvern nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice cu modificările și completările ulterioare s-a încheiat prezentul contract de servicii,

între :

Instituția Prefectului - Județului Dolj, adresa Craiova, județul Dolj, Calea Unirii nr. 19, telefon/fax 0251/416703, cod fiscal 4332118, cont __________________________deschis la Trezoreria Craiova, reprezentată prin dl. Nicușor Roșca, având funcția de PREFECT în calitate de beneficiar, pe de o parte

şi

___________________, cu sediul în______________, str. ___________________, înregistrată la ORC sub nr. ___________, CUI __________, cont _________________ deschis la Trezoreria Craiova în calitate de prestator , reprezentata prin ______________ având funcția de______________, în calitate de prestator, pe de altă parte.

1. Definiții

În prezentul contract următorii termeni vor fi interpretați astfel:

a) despăgubiri –suma care nu este stabilită dinainte în Contract și care este acordată de o instanță sau de un tribunal arbitral, sau care este stabilită de către Părți de comun acord ca reprezentând despăgubire care să fie plătită Părții vătămate de către Partea care a încălcat Contractul, și care să acopere pierderea suferită de Părți ca urmare a neexecutării din culpă exclusivă a obligațiilor contractuale, de Partea în culpă;

b) rezilierea Contractului - înseamnă încetarea Contractului conform prevederilor acestuia, ca urmare a neexecutării culpabile a obligațiilor esențiale;

c) termene limită: acele perioade din Contract care curg din ziua următoare actului sau evenimentului care reprezintă momentul de început al acelor perioade. În cazul în care ultima zi a termenului se împlinește într-o zi nelucrătoare, termenul va expira la sfârșitul următoarei zile lucrătoare ;

d) zi - zi calendaristică; lună - lună calendaristică ; an - 365 de zile.

e) prețul contractului - reprezintă valoarea fără T.V.A. conform ofertei financiare a Prestatorului;

f) comunicări scrise– certificate, adrese și notificări emise în scris, conform contractului;

g) scris sau în scris – orice ansamblu de cuvinte și cifre care pot fi citite, reproduse și apoi comunicate. Acest ansamblu poate include și informații transmise și stocate prin mijloace electronice

Articol 2 – Interpretare

2.1. În prezentul contract, cu excepția unei prevederi contrare, cuvintele la forma singular vor include forma de plural și viceversa, acolo unde acest lucru este permis de context.

2.2. Termenul "zi" ori "zile" sau orice referire la zile reprezintă zile calendaristice dacă nu se specifică în mod diferit.

Clauze obligatorii

Articol 3 – Obiectul contractului

3.1. Prestatorul se obligă să presteze servicii de reparare și întreținere a echipamentelor de calcul, respectiv periferice informatice, doar la solicitarea beneficiarului, în termenele, perioada/ perioadele convenite, la sediul situat pe Calea Unirii, nr. 19, din Craiova, județul Dolj, în conformitate cu obligațiile asumate prin prezentul contract, conform Graficului de prestare a serviciilor prevăzut în Anexa 3.

Articol 4 – Prețul contractului

4.1. Prețul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil prestatorului de către beneficiar, este de ______________ lei fără TVA.

4.2 Prețul serviciilor/echipament este conform Anexei nr.2

4.3 Prețul serviciilor/echipament este ferm și nu poate fi modificat pe durata contractului.

Articol 5 – Durata contractului

5.1 Durata prezentului contract este de la data de _______, până la data de __________.

5.2 Prezentul contract poate fi prelungit prin act adițional încheiat între părți.

Articol 6 – Executarea contractului

6.1 Executarea contractului începe după semnarea contractului de către ambele părți.

Articol 7 - Documentele contractului

7.1. Documentele contractului, sunt următoarele:

- Caietul de sarcini nr. 4657/19.04.2021

- Anexa nr. 1 – Propunerea financiară;

- Anexa nr. 2 – Centralizator de prețuri;

- Anexa nr. 3 – Grafic de prestare a serviciilor;

7.2. Documentele menționate mai sus fac parte integrantă din prezentul contract.

Articol 8 – Obligațiile principale ale Prestatorului

8.1. Prestatorul are obligația de a supraveghea prestarea serviciilor, de a asigura resursele umane, materiale, instalațiile, echipamentele sau alte asemenea, cerute de și pentru contract, în măsura în care necesitatea asigurării acestora este prevăzută în contract sau se poate deduce în mod rezonabil din contract.

8.2. Prestatorul se obligă să presteze serviciile :

- în conformitate cu cerintele Caietului de sarcini nr 4657/19.04.2021 si cu graficul de prestare a serviciilor - Anexa nr. 3.

8.3. Prestatorul este răspunzător atât de siguranța tuturor operațiunilor și metodelor de prestare utilizate cât și de calificarea personalului folosit pe toată durata contractului.

4. Prestatorul are obligația de a deține toate autorizațiile legale necesare pentru serviciul prestat, fiind direct răspunzător față de beneficiar și, totodată, față de organele legale de toate consecințele nerespectării acestei obligații.

Articol 9 – Obligațiile principale ale Beneficiar

9.1. Beneficiarul se obligă să recepționeze serviciile prestate conform prezentului contract în termenul convenit.

9.2. Beneficiarul se obligă să plătească către Prestator prețul contractului în maxim 30 de zile de la recepția serviciilor și primirea facturilor, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 72/2013 privind măsurile pentru combaterea întârzierii în executarea  obligațiilor de plată a unor sume de bani rezultând din contracte încheiate între profesioniști și între aceștia și autorități contractante. 

Articol 10 – Sancțiuni pentru neîndeplinirea culpabilă a obligațiilor

10.1. În cazul în care, din vina sa exclusivă, Prestatorul nu reușește să-și îndeplinească obligațiile asumate prin contract și graficele de intervenții stabilite de către beneficiar, atunci Beneficiarul are dreptul de a solicita și încasa ca penalități de întârziere, o sumă echivalentă cu dobânda legală penalizatoare stabilită la nivelul ratei dobânzii de referință a Băncii Naționale a României plus 8 puncte procentuale, pentru fiecare zi de întârziere, din valoarea obligațiilor neefectuate, până la îndeplinirea efectivă a obligațiilor.

10.2. În cazul în care Beneficiarul nu onorează factura în termen de 30 de zile de la primirea acestora, atunci Prestatorul are dreptul de a solicita și încasa ca penalități de întârziere, o sumă echivalentă cu dobânda legală penalizatoare stabilită la nivelul ratei dobânzii de referință a Băncii Naționale a României plus 8 puncte procentuale, din plata neefectuată, pentru fiecare zi de întârziere.

10.3. Nerespectarea obligațiilor asumate prin prezentul contract de către una dintre părți, în mod culpabil și repetat, dă dreptul părții lezate de a cere rezilierea contractului și de a pretinde plata de daune-interese.

CLAUZE SPECIFICE

Articol 11 – Obligații specifice ale Prestatorului

11.1 Prestatorul are obligația să efectueze/presteze serviciile conform specificațiilor din contract și propunerea financiară, să asigure confidențialitatea și protecția informațiilor.

Articol 12. Alte responsabilități ale prestatorului

12.1 Prestatorul are obligația de a executa serviciile prevăzute în contract cu profesionalismul și promptitudinea cuvenită angajamentului asumat și în conformitate cu propunerea sa tehnică.

12.2 Prestatorul este pe deplin responsabil pentru execuția serviciilor în conformitate cu graficul de prestare convenit. Totodată, este răspunzător atât de siguranța tuturor operațiunilor și metodelor de prestare utilizate, cât și de calificarea personalului folosit pe toată durata contractului.

Articol 13. Recepție și verificări

13.1 Serviciile de întreținere și reparare vor fi recepționate la fiecare intervenție pe baza unor fișe de intervenție care vor fi evidențiate lunar într-un centralizator de intervenții. Centralizatorul de intervenții va conține: numărul fișei de intervenții, denumirea echipamentului la care s-a făcut intervenția, data intervenției și prețul serviciului/echipament.

13.2 Emiterea facturilor se va face lunar după efectuarea serviciilor pentru perioada facturată, conform centralizatorului de intervenții, aprobat în prealabil de beneficiar la care se atașează fișele de intervenție pentru fiecare echipament.

Articol 14. Caracterul confidențial al contractului

14.1. O parte contractantă nu are dreptul, fără acordul scris al celeilalte părți:

a) de a face cunoscut contractul sau orice prevedere a acestuia unei terțe părți, în afara acelor persoane implicate în îndeplinirea contractului;

b) de a utiliza informațiile și documentele obținute sau la care are acces în perioada de derulare a contractului în alt scop decât acela de a-și îndeplini obligațiile contractuale.

14.2. Dezvăluirea oricărei informații față de persoanele implicate în îndeplinirea contractului se va face confidențial și se va extinde numai asupra acelor informații necesare în vederea îndeplinirii contractului.

14.3. O parte contractantă va fi exonerată de răspunderea pentru dezvăluirea de informații referitoare la contract dacă:

a) informația era cunoscută părții contractante înainte ca ea să fi fost primită de la cealaltă parte contractantă; sau

b) informația a fost dezvăluită după ce a fost obținut acordul scris al celeilalte părți contractante pentru asemenea dezvăluire; sau

c) partea contractantă a fost obligată în mod legal să dezvăluie informația.

Articol 15. Ajustarea prețului contractului

15.1. Pentru serviciile prestate, plata datorată de Beneficiar Prestatorului este prețul declarat în ofertă, anexa nr. 2 la contract.

15.2. Prețul serviciilor/echipament este ferm pe toată durata derulării contractului și nu se ajustează.

Articol 16. Amendamente

16.1 Părțile contractante au dreptul, pe durata îndeplinirii contractului, de a conveni modificarea clauzelor contractului, prin act adițional, în conformitate cu prevederile art. 221 și art. 222 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice.

Articol 17. Forța majoră

17.1 Forța majoră este constatată de o autoritate competentă.

17.2 Forța majoră exonerează părțile contractante de îndeplinirea obligațiilor asumate prin prezentul contract, pe toată perioada în care aceasta acționează.

17.3 Îndeplinirea contractului va fi suspendată în perioada de acțiune a forței majore, dar fără a prejudicia drepturile ce li se cuveneau părților până la apariția acesteia.

17.4 Partea contractantă care invocă forța majoră are obligația de a notifica celeilalte părți, imediat și în mod complet, producerea acesteia și să ia orice măsuri care îi stau la dispoziție în vederea limitării consecințelor.

17.5 Dacă forța majoră acționează sau se estimează că va acționa o perioadă mai mare de 1 luna, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a prezentului contract, fără ca vreuna din părți să poată pretindă celeilalte daune-interese.

Articol 18. Încetarea contractului

18.1. Prezentul contract încetează de drept prin ajungerea la termen.

18.2. Contractul poate înceta și în următoarele cazuri:

- prin acordul de voință al părților ;

- prin încetarea de către o parte ca urmare a neîndeplinirii sau îndeplinirii în mod necorespunzător a obligațiilor asumate prin prezentul contract, de către cealaltă parte. Părțile vor fi înștiințate în scris despre cauzele încetării cu un preaviz de 30 de zile.

- prin denunțare unilaterală de către Beneficiar, cu o notificare prealabilă de 30 de zile;

- în cazul în care se deschide procedura de faliment împotriva celeilalte părți sau încetarea contractuală intervenită în condițiile de mai sus operează desființarea în întregime a prezentului contract.

Articol 19. Soluționarea litigiilor

19.1. Beneficiarul și Prestatorul vor face toate eforturile pentru a rezolva pe cale amiabilă, prin tratative directe, orice neînțelegere sau dispută care se poate ivi între ei în cadrul sau în legătură cu îndeplinirea contractului.

19.2. Dacă, după 15 zile de la începerea acestor tratative, Beneficiarul și Prestatorul nu reușesc să rezolve în mod amiabil o divergență contractuală, fiecare poate solicita ca disputa să se soluționeze de către instanțele judecătorești competente material de pe raza municipiului Craiova.

Articol 20. Limba care guvernează contractual

20.1. Limba care guvernează contractul este limba română.

Articol 21. Comunicări

21.1 (1) Orice comunicare între părți, referitoare la îndeplinirea prezentului contract, trebuie să fie transmisă în scris.

(2) Orice document scris trebuie înregistrat atât în momentul transmiterii cât și în momentul primirii.

21.2 Comunicările între părți se pot face și prin telefon, fax sau e-mail cu condiția confirmării în scris a primirii comunicării.

Articol 22. Legea aplicabilă contractului

22.1 - Contractul va fi interpretat conform legilor din România.

Părțile au înțeles să încheie azi ____________ prezentul contract în două exemplare, câte unul pentru fiecare parte.

Beneficiar, Prestator

Instituţia Prefectului – Judeţul Dolj __________________________

Prefect, Administrator,

Avizat pentru legalitate

Sef Serviciu JARU

Comp. Financiar-Contabilitate,

Anexa nr. 2

la Contractul nr. _______/_______________

CENTRALIZATOR DE PREȚURI

|Nr. crt. |Echipament |Nr. buc. |Preț unitar/echipament |Valoare totală fara |

| | | |fără TVA |TVA |

|1 |Stație de lucru |27 | | |

|2 |Server |2 | | |

|3 |Imprimantă |5 | | |

|4 |Multifuncțional |6 | | |

| |TOTAL GENERAL | | | |

Anexa nr. 3

la Contractul nr. ______/___________

GRAFIC DE PRESTĂRI SERVICII

|Nr. Crt. |Denumire intervenție |Nr. echipamente |Echipament |Perioada de prestare |

| | | | | |

| | | | | |

................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download