Bnetwerk | Bnetwerk



Belastingaangifte op de computers van de Bibliotheek Helmond-Peel

De computer wordt gratis vrijgegeven voor online contact met de Belastingdienst/e-overheid door de klantenservice medewerker in de bibliotheek. Voor overig computer-/internetgebruik gelden de normale voorwaarden.

Open het internetprogramma op de computer (bij voorkeur Chrome )

• Digitale berichten van de overheid lezen op internet:

Inloggen met je DigiD. (Geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan: )

• Online aangifte Belastingdienst belastingdienst.nl/aangifte

Klik op: Online aangifte doen op Mijn Belastingdienst ; hier vind je ook tips voor het invullen

• [pic] en inloggen met je DigiD

[pic]

▪ Opslaan: Tussentijds opslaan is mogelijk als je niet alles in één sessie kunt afhandelen. De portalen van de Belastingdienst ondersteunen tussentijdse opslag. Het opslaan van de ingevulde gegevens is dus niet afhankelijk (juist niet!) van de opslagmogelijkheid van deze computer; je kunt later verder gaan, ook op een andere computer (buiten de bibliotheek).

▪ Afdrukken: Wil je de ingevulde aangifte gratis afdrukken? Geef de afdrukopdracht op deze computer en sluit vervolgens de pc af. Meld je bij een van onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de prints pas verschijnen op het moment dat je zelf bij de printer staat.

▪ Afsluiten: Nadat je de ingevulde gegevens online opgeslagen hebt, is het belangrijk om deze computer af te sluiten, dan zijn jouw gegevens niet meer voor een ander zichtbaar.

▪ Lever daarna deze kaart weer in bij de klantenservice in de bibliotheek.

Al onze computers voldoen aan de (informatie)beveiligingseisen die de Belastingdienst heeft opgesteld voor belasting- en toeslagzaken doen in de bibliotheek. 

Hulp nodig bij aangifte doen, kijk op bibliotheekhelmondpeel.nl/belastingdienst voor de mogelijkheden bij maatschappelijke dienstverleners in de gemeenten Asten, Deurne, Helmond en Someren.

Hulp nodig bij internet en digitale vragen (dus niet inhoudelijk over de aangifte), de Bibliotheek biedt cursussen en spreekuren: bibliotheekhelmondpeel.nl/digitalehulp

................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download

To fulfill the demand for quickly locating and searching documents.

It is intelligent file search solution for home and business.

Literature Lottery

Related searches