Ce este alcalinizarea .com



ALIMENTATIE ALCALINA Ce este alcalinizarea? PH Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa stim ce este PH-ul.

Ca sa fie pe intelesul a cat mai multi oameni, putem spune ca PH-ul reprezinta o scara prin care se masoara cat de acida sau cat de alcalina este o substanta. PH este prescurtarea de la "pondus hydrogenii", pentru cei care vor sa stie. PH-ul este neutru la valoarea de 7,01. Apa pura are aceasta valoare. Sangele nostru are valoarea in jur la 7,35. Avand in vedere aceste aspecte, putem spune ca alcalinizarea inseamna totalitatea modalitatilor, fie ele alimentare sau de alta natura, de a determina organismul nostru sa incerce sa aibe un PH peste 7. Alcalinizarea este un proces de durata. Pentru a avea o sanatate de fier, dieta noastra, modul de a gandi, si stilul de viata, toate acestea trebuie sa ajute organismul sa aibe un PH de peste 7 (ideal 7,365).

[pic]Cum putem sa ne alcalinizam organismul? Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu, sunt 3 pasi pentru un stil de viata sanatos, alcalin:1. Dieta alcalina;2. Armonia biostructurala;3. Miscarea.Acesti simpli si totodata extrem de importanti factori ii gasiti in detaliu la rubricile Alimentatia alcalina, Echilibrul biostructural si QiGong. Dati click pe fiecare link in parte pentru a citi despre o alimentatie sanatoasa, alcalina, despre o armonie in biostructura fiintei umane, si despre miscarea si exercitiile fizice (recomandat de noi QiGong).

Alimentatia alcalina Alimentatia alcalina inseamna a consuma zi de zi alimente alcaline, cu un nivel al PH-ului mai mare de 7. Pentru aceasta insa, trebuie sa stim care alimente sunt acide si care sunt alcaline. Exista numeroase studii si teste care ne spun ce alimente sa consumam si ce alimente sa evitam. Mai jos aveti o lista cu aceste alimente:

ALIMENTE ACIDE:-carnea de porc, vita, pui, oaie, curcan, crustacee;-lapte, iaurt, branza, frisca, inghetata, oua;-fructe: toate cu exceptia celor alcaline;

-bauturile carbogazoase, cafea, ceai (cu exceptia ceaiului din plante medicinale), alcool, indulcitori sintetici, zahar, prajiturile si tot ce contine zahar (zaharul este puternic acid), sucurile asa-zis naturale din magazine; -otet, uleiul rafinat, orezul alb, painea, biscuitii, alunele, sosurile de soia, maioneza, pastele, mancarea preparata la microunde, mancarea tip fast food, ciocolata, supele instant, margarina de orice fel, untul, fisticul, porumbul (contine multi fungi), cerealele integrale, mamaliga, muraturile (extrem de acide), faina procesata (faina alba, folositi pe cat posibil faina integrala).

ALIMENTE ALCALINE:-castraveti, salata verde, ceapa, usturoi, conopida, broccoli, spanac, fasole verde, mazare verde, telina, varza, praz, morcovi, dovlecei, napi, ridichi, patrunjel, marar, ardei, rosii, si tot ce este verde (bogat in clorofila);

-lamai, lime, avocado, grapefruit, rubarba, pepene verde, nuca de cocos (atentie, nuca de cocos intreaga, nu macinata), soia, fasolea, hrisca, quinoa, kamut, mei;-apa pura, apa cu lamaie, ceai de plante medicinale, sucuri proaspete stoarse din legume, lapte de soia sau migdale, supa de legume;

-ulei de masline presat la rece, uleiul de rapita, in general orice ulei care este presat la rece, ulei de catina, ulei de seminte de struguri.

Acum va dati seama ca mancarea traditionala romaneasca si mancarea moderna gen fast food este extrem de acida si nociva pentru organismul nostru. Din aceasta cauza spitalele sunt pline si la farmacii sunt cozi la medicamente. Mai jos aveti niste exemple cu nivelul de PH la diverse bauturi pe care oamenii le consuma frecvent:-suc de portocale din magazine: PH=3.84;-Pepsi Cola: PH=2.63;-Coca Cola: PH=2.61;-cafea neagra: PH=5.51;-suc de mere din magazine: PH=3.49;-bere: PH=4.5;-Lipton Ice Tea: PH=2.8;-Red Bull: PH=3.3.

Realizam faptul ca pentru unele persoane poate fi destul de greu sa tina o dieta stricta doar cu alimente alcaline. Daca ne confruntam cu probleme grave de sanatate, atunci este necesar sa facem efortul de a ne alimenta numai cu alimente alcaline, cel putin pana starea de sanatate revine la normal.Daca starea noastra de sanatate este buna, atunci odata pe saptamana putem manca carne de peste, sau fructe care nu sunt in lista celor alcaline.Trebuie sa spunem ca rosiile si lamaile, desi au un PH acid, ajunse in organism au un efect puternic alcalinizant, de aceea recomandam cu caldura sa va bucurati cat mai mult de gustul delicios al acestora. Doctorul Robert Young a dezvoltat o serie de produse alcalinizante, care ne ajuta sa ne recapatam mai repede si sa ne mentinem starea naturala de sanatate a organsimului, respectiv un nivel al PH-ului de 7,365. Detalii gasiti la rubrica Produse alcalinizante. Nu trebuie sa va speriati cand vedeti listele de mai sus, putem prepara mancare delicioasa din legume. Dimineata putem bea un suc proaspat de legume, la amiaza putem consuma o supa de legume si cateva fructe alcaline, iar dupa-amiaza, seara, putem manca o salata delicioasa.Pentru cei care nu pot fara paine, recomandat este sa incerce sa reduca treptat consumul, si sa inlocuiasca painea alba cu painea integrala, de preferat facuta acasa, exista in magazine aparate de facut paine, sunt extrem de usor de utilizat si nu sunt scumpe, in acest fel ne asiguram macar ca painea nu contine tot felul de E-uri (amelioratori, stabilizatori, etc) pe care le contine painea din magazine. Ideea de baza in alimentatia alcalina este sa incercam si sa ne straduim pe cat posibil sa mancam cat mai putine alimente acide. Mereu trebuie sa tindem sa consumam alimente alcaline. Un ajutor de nepretuit in bucatarie pentru prepararea sucurilor din frunze verzi, legume si fructe, este storcatorul cu un ax sau cu doua axe canelate. Acest tip de storcator preseaza practic legumele, lucreaza la viteze mici, si pulpa ramane uscata, aproape tot sucul este extras. Storcatoarele din magazine storc legumele si fructele la viteze foarte mari prin centrifugare, ori prin acest procedeu, datorita vitezei mari de lucru, la nivel de molecule se creeaza temperaturi mari care distrug cea mai mare parte din nutrientii sucului extras.

Acest tip de storcator cu axe canelate nu se gaseste in magazinele de electrocasnice, il puteti cumpara de la firma Quark, la adresa .ro. Diferenta fata de storcatoarele obisnuite este enorma, chiar daca pretul este mare, insa calitatea sucului si calitatea aparatului sunt extraordinare, e ca si cum am compara la masini Trabant (storcator obisnuit) si Mercedes (storcator cu axe canelate). Garantia pe aparat este de 5 ani, asta spune multe despre calitatea acestui produs exceptional. Este usor de folosit, in doar cateva minute putem prepara un suc de legume delicios si, foarte important, alcalin.

Carnea si lactatele - adevarul Carnea si lactatele se numara printre alimentele principale ale omului modern. De fapt, majoritatea oamenilor consuma la masa carne si/sau lactate. Mai mult, in ceea ce priveste lactatele, chiar si medicii recomanda consumul de lactate. Vom vedea mai jos cum stau de fapt lucrurile, si veti decide singuri daca avem sau nu dreptate.Mai intai trebuie sa facem niste precizari de ordin biologic, anatomic. Mai exact, trebuie sa intelegem cum este format tractul nostru gastrointestinal, si astfel vom sti cu ce alimente trebuie sa ne hranim, in conformitate cu modul cum a fost creat organismul nostru. Ca sa intelegeti mai bine, voi face o comparatie intre organismul uman si o masina. Intr-o masina, in functie de ce motor are, trebuie sa punem combustibil fie motorina, fie benzina, sau gaz. Daca intr-o masina care are motor pe benzina noi punem motorina, motorul se va gripa si nu va mai functiona, pentru ca acel motor asa a fost creat, sa functioneze optim cu benzina. Ei bine, la fel este si cu organismul uman, trebuie sa stim foarte clar ce "motor" avem, ca sa stim ce alimente sa consumam ca nu nu gripam "motorul".Asadar, din punct de vedere anatomic, biologic, organismul uman are lungimea tractului gastrointestinal de 20 de ori mai lung decat lungimea coloanei vertebrale. Animalele carnivore au lungimea tractului gastrointestinal de doar 3 ori mai mare decat lungimea coloanei vertebrale, iar animalele ierbivore de 30 de ori mai mare. De aici rezulta limpede si clar ca "motorul" nostru nu este facut sa mearga, sa functioneze optim cu carne. Avand in vedere configuratia anatomica a tractului gastrointestinal la oameni, alimentele pe care omul ar trebui sa le consume ca sa functioneze optim ar trebui sa fie: fructele, legumele, ierburile, semintele si nucile.Acum ca stim ce fel de "motor" avem si ce fel de "combustibil" trebuie sa punem in motorul nostru ca sa functioneze optim, va mai mirati ca spitalele sunt pline, ca obezitatea, diabetul sunt in crestere, ca apar atatea boli si ca atatia oameni mor prematur? Uitati-va in jurul dvs. si vedeti cu ce alimente isi alimenteaza oamenii organismul, si veti intelege de ce oamenii sunt bolnavi. Incetati sa mai puneti in organism alt combustibil decat cel optim pentru specia umana, si starea voastra de sanatate se va schimba uimitor!. Din pacate majoritatea oamenilor consuma alimente care nu sunt destinate consumului uman pentru ca organismul sa functioneze optim, si atunci e si normal ca organismul, fiindca a primit un combustibil care nu e bun pentru el, sa se gripeze si la un moment dat sa inceteze sa mai functioneze, cu toate vizitele la "mecanic" (doctor).

Laptele si produsele lactate Foarte multa lume consuma extrem de mult lapte si produse lactate. Medicii recomanda laptele pentru aportul de calciu. Dar nu e ciudat ca incidenta osteoporozei este mai ridicata tocmai in tarile cele mai mari consumatoare de lapte? Daca laptele ar aduce atata calciu, atunci suferinzii de osteoporoza ar trebui sa fie mai putin in tarile unde se consuma mult lapte, dar statisticile oferite chiar de Organizatia Mondiala a Sanatatii releva faptul ca tocmai in aceste tari sunt cei mai multi bolnavi de osteoporoza. De fapt, laptele consuma mai mult calciu decat aduce in organism, pentru ca produce foarte mult mucus care la randul lui produce acidoza in organism, iar organismul lupta impotriva acidozei tocmai secatuind organismul de calciu. Dar sa vedem ce spune dr. Robert Morse despre lapte si lactate: Laptele de vacă este pentru vaci. Nu este nimic rău în a bea lapte de la naştere, de când deschidem pentru prima oară ochii şi până la vârsta de doi ani. Cu singura condiţie ca laptele să fie lapte matern, adică proaspăt, neprelucrat şi natural. În situaţia ideală, viitoarea mamă ar trebui să adopte o dietă compusă din alimente crude, bogate în substanţe nutritive şi cu valoare energetică ridicată, înaintea perioadei de sarcină şi pe toată durata acesteia. Cu toate acestea, în civilizaţia modernă se manifestă tendinţa de a nu mai alăpta sugarii. Mulţi dintre copii sunt trecuţi pe lapte de vacă sau pe formule artificiale, care sunt de aproape douăzeci de ori mai concentrate decât laptele de vacă. Laptele de vacă este bogat în proteine, minerale şi grăsimi, o condiţie necesară pentru ca viţeii să crească în greutate într-un an între 136 şi 226 de kilograme. Este inutil să spunem că bebeluşii nu cresc în acelaşi ritm. Laptele de vacă are un conţinut de proteine de cel puţin patru ori mai mare şi o concentraţie de minerale de peste şase ori mai mare decât laptele uman. Un lapte atât de concentrat este foarte greu de digerat de nou-născuţi. Cantitatea de enzime produse de organismul uman pentru digerarea produselor lactate este mult mai mică decât cea produsă de organismul vacii. În lipsa enzimelor necesare şi a cantităţii corespunzătoare, nou-născuţii umani vor avea probleme digestive şi secreţii excesive de mucus la nivelul cavităţilor sinusurilor, plămânilor, creierului şi urechilor. Numeroase forme de alergie sunt rezultatul congestionării excesive care îşi are originea în consumul de lapte de vacă. Adulţii nu pot digera deloc laptele, astfel încât vor dezvolta probleme inflamatorii pe măsură ce vor înainta în vârstă. Laptele de vacă este foarte sărac în acizi graşi esenţiali, care sunt vitali pentru organismul uman în procesul de producere a colesterolului, steroizilor, ţesuturilor nervos şi cerebral şi altele. Laptele crud de vacă este mai adecvat pentru creşterea şi dezvoltarea scheletului osos / musculaturii, în timp ce laptele uman stimulează dezvoltarea sistemelor cerebral şi nervos. Aceasta este una dintre deosebirile principale dintre frugivore şi erbivore. Cam între trei şi patru ani, majoritatea copiilor pierd enzimele care digeră laptele, în special lactaza, care descompune lactoza – zahărul principal prezent în lapte. Explicaţia este aceea că, din punct de vedere biologic, copilul trebuie să nu mai bea lapte după această vârstă. Deoarece organismul uman nu dispune de enzimele necesare descompunerii laptelui, se intensifică producerea de mucus. Din acest moment, laptele devine un produs extrem de iritant pentru mucoasa tractului gastrointestinal, ceea ce va provoca formarea unei cantităţi şi mai mari de mucus. În amestec cu amidonul, acest mucus poate genera formarea unor plăci mucoide consistente, care se va fixa pe pereţii intestinali. Îl mai ţineţi minte pe John Wayne? În raportul de deces, medicii au menţionat că actorul a murit având o cantitate de aproape 22 kg de materii fecale în intestine. Asemenea aglomerări provoacă inflamaţii grave, formarea de pungi (diverticuli) şi degradarea peretelui intestinal. Această situaţie conduce la reţinerea materiilor fecale, la ulceraţii, leziuni şi forme de cancer. Cu câţiva ani în urmă, fostul şef al Departamentului pentru Sănătate Publică al Statelor Unite, chirurgul C. Everett Koop, lansa următoarea afirmaţie: „Produsele lactate nu sunt bune pentru oameni.”

DE LA ALCALII LA ACIZI Ei bine, acum mai şi preparăm (pasteurizăm) laptele de vacă. Sub acţiunea căldurii, structura chimică a laptelui se modifică, iar dintr-un produs care generează alcalinitate, laptele ajunge să provoace aciditate. În chimie, dacă vrem să modificăm un compus chimic, îl tratăm termic. Intervenţia căldurii sau gătitul hranei distruge toate vitaminele solubile în apă, cu precădere vitamina C şi complexul B. Saturează grăsimile şi stabileşte legături între anumite proteine şi minerale, şi leagă minerale de alte minerale. Ce se întâmplă cu un viţel dacă va fi hrănit cu lapte pasteurizat în loc de lapte matern crud şi proaspăt? Moare.

CONGESTIILE FAC SĂ SCADĂ ASIMILAREA Răcelile, gripa, oreionul, ca şi orice inflamaţie limfatică sau respiratorie, pot fi atribuite congestionărilor provocate de consumul de produse lactate. Produsele lactate stimulează producerea excesivă de mucozităţi şi duc la constipaţie. Dacă aveţi o răceală sau o afecţiune respiratorie, de unde credeţi că provin mucozităţile incolore, sau de culoare galbenă, verde, maronie sau neagră? Care credeţi că este originea tumorilor? Sau umflarea ganglionilor limfatici, în special a amigdalelor? Glandele tiroidă şi paratiroidă sunt localizate în gât. Şi ele se inflamează din cauza mucozităţilor formate de produsele lactate, creând hiper- sau, mai ales, hipoactivitatea acestor ţesuturi. Glanda tiroidă / paratiroidă este responsabilă de utilizarea corectă a calciului de către organism. Când aceste glande funcţionează deficitar din cauza aglomerării de mucus, toxine şi a inflamaţiilor pe care le produc produsele lactate, descreşte şi capacitatea de utilizare a calciului – care este rezultatul contrar motivului pentru care consumaţi produse lactate. Când apare o carenţă de calciu la nivel celular, se poate instala o serie de tulburări printre care se numără depresii, epuizare osoasă şi tisulară, slăbire a sistemelor nervos şi muscular şi a ţesutului conjunctiv. Toate aceste tulburări sunt efecte secundare ale acumulării excesive de mucus în ţesuturi din cauza consumului de produse lactate. Calciul este o substanţă minerală care se găseşte din abundenţă în natură. Cea mai mare concentraţie de calciu utilizabil se găseşte în seminţele de susan şi în plante marine, cum este varecul. Utilizarea corectă a calciului se produce în prezenţa magneziului. Calciul şi magneziul din fructe, dar mai ales din legume, sunt compatibile. Legumele cu frunze de culoare verde închis abundă în calciu, magneziu şi flavonoide, combinaţie absolut necesară pentru utilizarea corectă a fiecăruia dintre elemente. Laptele de vacă are mai mult calciu decât magneziu. Acest aspect se adaugă la lipsa utilizării calciului din lapte. Se estimează că organismul asimilează sub 20% din calciul prezent în lapte. Asimilăm mai mult calciu preluat din sucurile de fructe, decât din lapte. Prin pasteurizarea laptelui, mineralele sunt ionizate, modificându-şi efectul din alcalin în acid. Acest fapt favorizează apariţia calculozei, epuizare musculară, inflamaţia tractului gastrointestinal şi alte afecţiuni. Adevărul acestei afirmaţii este susţinut de faptul că persoanele care beau lapte în cantităţi mari şi consumă doze suplimentare de calciu provenind din alte surse ajung totuşi să sufere de osteoporoză. Trebuie să ne concentrăm asupra utilizării calciului de către organism şi nu a suplimentării calciului. Soluţia nu este suplimentarea dozelor de calciu, ci asimilarea corectă a calciului.

Bolile si alcalinizarea BOLI=PH-7 BOLI=ACID Legatura dintre boli si nivelul nostru de aciditate sau alcalinitate este evidenta. Cel care a fondat o intreaga teorie si practica pe aceasta tema, fondatorul a ceea ce se numeste Noua Biologie, este renumitul doctor american Robert Young. Noua Biologie afirma că la baza celor mai multe boli se află o singură cauză, acidifierea organismului.Biologia veche fondată de Louis Pasteur are la bază teoria că bolile în general sunt cauzate de agenţi patogeni, care atacă organismul din exterior.Dr Robert Young cercetător şi biolog celular american după zeci de ani de cercetare a ajuns la concluzia ca atunci când nivelul de acizi - baze în organism este într-un echilibru sănătos,  agenţii patogeni nu pot să pătrundă şi să supravieţuiască în el. Să ne comparăm corpul cu un acvariu. Gândiţi-vă cât de important este menţinerea lichidelor din corp cât mai curate, că doar „ înotăm” în acestea zi de zi. Aproape 70% din corpul uman este compus din apă. Închipuiţi-vă că în acest acvariu peştii sunt celulele şi organele Dumneavoastră şi ele se află în lichidul care transportă elementele nutritive şi elimină toxinele.Acum închipuiţi-vă că acest acvariu este aşezat lângă o maşină şi toba de eşapament este aşezată lângă filtrul pompei care alimenteză apa cu oxigen. Apa se va umple cu monoxid de carbon, astfel nivelul pH-ului alcalinizat va fi redus şi se va forma un mediu acidulat, punând în pericol sănătatea „peştilor” şi a celulelor Dumneavoastră.Ce se întâmplă când introducem în acvariu prea multă mâncare sau alimente necorespunzătoare (alimente care produc acidifiere, de exemplu: produse lactate, zahăr şi proteine de origine animală) şi peştii nu pot mânca sau digera întreaga cantitate şi restul începe să se descompună şi să putrezească. La descompunerea alimentelor se formează elemente toxice acidulate şi alte elemente chimice iar acest proces are ca rezultat şi mai multe produse secundare acidulate care modifică nivelul optim bazic. Acest exemplu era menţionat numai ca să exemplificăm cum tratăm lichidele noastre interioare zi de zi. Le poluăm cu poluarea aerului, cu fumatul, cu medicamente, cu prea multe alimente acidulate şi numeroase alte păcate, care răstoarnă echilibrul lichidelor noastre interioare alcaline.Câţiva dintre noi posedă un acvariu (corp) care abia mai poate fi întreţinut, totuşi reuşim să trecem peste o nouă zi, producând disfuncţii de echilibru din ce în ce mai grave, până când dărâmarea organismului devine inevitabilă şi suntem slăbiţi de simptomele cronice, deranjante şi neliniştitoare.Nivelul pH-ului lichidelor noastre interioare are efect asupra fiecărei celule din corp. Organismul nu poate tolera excesul de acizi. De fapt întregul proces de metabolism este condiţionat de mediul interior alcalin echilibrat. Un mediu mult prea acidulat, roade ţesuturile, pătrunzând în cele aproape 95000 km de vene, artere şi capilare precum acidul în marmură. Dacă acest proces rămâne neobservat toate activităţile şi funcţiile la nivel celular vor fi îngreunate şi blocate, începând de la bătăile inimii până la impulsurile nervoase lansate de creier. Ca o sinteză putem observa că acidificarea are efect asupra întregii vieţi şi duce la numeroase boli. Cateva boli si aciditatea Obezitate, ingrasare Poate cea mai cunoscuta descoperire a dr. Young este legata de obezitate. El a descoperit ca grasimea este una din cauzele supra acidifierii. Corpul depune si parcheaza acizii produsi in celulele grase, prin asta organismul lupta sa se apere de acid. Practic organismul ia acizii de pe organele vitale si ii depune la exterior. Grasimea salveaza de fapt viata dvs. Mai multa grasime nu este altceva, decat un raspuns al organismului la o alimentatie si un mod de viata acid. Daca neutralizam acidul nu o sa mai fie nevoie de grasimea adunata, organismul automat va incepe sa scape de acid.

Probleme de inima si circulatie, tensiune mare, colesterol ridicat Corpul produce grasimi sa neutralizeze acidul, prin asta apara sistemul circulatiei (Venele). Grasimea se depune pe artere si de aici apare tensiunea arteriala mare, densitatea venelor se diminueaza. Cand eliminam acidul din organism, ne detoxifiem si ne hranim cu materiale vitale alcaline, atunci tensiunea si colesterolul isi vor reveni la valorile normale. Este un proces foarte simpul si care si da rezultate.

Oboseala cronica Oboseala este unul dintre cele mai des intalnite simptome ale acidifierii organismului. Acidul produs de corp si substantele otravitoare reduc producerea de celule albe in organism si asimilarea mineralelor, din cauza caruia se reduce capacitatea organismului de a produse enzime si hormoni. Asta impiedica regenererea celulelor si producerea energiei. Rezultatul este oboseala, rezistenta redusa si sensibilitate generala. Oboseala este simptomul hiperaciditatii.

Candida si alte ciuperci, infectii bacterieneStarea acida este locul atragator a ciupercilor, mucegaiului sau a bacteriilor. Atentioneaza ca corpul este in distrugere asa ca ele apar si intervin in distrugere. Acestea sunt vietati care ne folosesc alimentele, ne iau energia, pe deasupra ne incarca organismul cu substante nocive, acidifiind in continuare organismul. Solutia este: eliminatarea starii acide, aducerea lor in mediu alcalin, unde bacteriile nu pot rezista.

Boli ale pielii, urticariile Pielea este al trelea rinichi, are rol de filtrare. Corpul elimina acidul si prin piele. Tot ceea ce se intampla in interior se reflecta si exterior. Daca este hiperaciditate, pielea nu reuseste sa se descurce cu eliminarea acidului, apar urticarii sau schimbarea nuantei pielii (pete).

Obezitatea si alcalinizarea GRASIMEA=MANCARE ACIDAProbabil cea mai cunoscută descoperire a Dr. Young este legată de adevărata cauză a greutăţii excesive, a obezitatii. A observat că grăsimea este de fapt cauzată de acidifiere. Ce înseamnă asta? Organismul produce celule adipoase pentru a transporta acizii de la organele cele mai importante, vitale, pentru ca acesti acizi să nu distruga organele. Grăsimea salvează viaţa Dumneavoastră! Această grăsime este de fapt un răspuns, o reacţie a organismului la excesul de acizi. Soluţia? Una simpla si la indemana tuturor. Alcalinizarea organismului.

Obezitatea constituie o mare problema printre oameni, mai ales printre femei. Din nefericire, majoritatea cauta remediul intr-o capsula minune. NU s-a inventat inca nici un medicament minune care sa ne scape de kilogramele in plus. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca slabirea este un proces, este schimbarea modului de viata acid cu unul alcalin, nu se poate slabi pur si simplu inghitind o pastila si continuand sa mananci carne si dulciuri cat cuprinde, si stand in fotoliu la televizor toata ziua. ASA NU SE SLABESTE!Mereu sunt sunat de diverse persoane care imi cer sa le recomand ceva pentru slabit. Atunci le explic ca slabirea este un proces, este o schimbare radicala a modului de viata, un proces care presupune schimbarea alimentatiei, schimbarea modului de a gandi, si un program zilnic de miscare, exercitii fizice. Majoritatea sunt dezamagiti cand aud ce le spun, ei au crezut ca gata, inghit o pastila si dau jos 20 de kg. Da, pot sa inghita o pastila si sa dea jos 20 de kilograme, dar cu pretul privarii organismului de elementele nutritive importante, si mai ales cu pretul ca peste o luna sau doua vor pune la loc 25 de kilograme. Nu mai vorbesc ca organismul va fi mai acid ca inainte.Asadar, obezitatea este de fapt supra-acidifierea organismului. Slabirea se va produce automat si natural in momentul in care veti adopta o alimentatie alcalina si veti face miscare, lucrand si pe armonia biostructurala. O dieta alcalina va produce minuni la cei care sufera de obezitate. Vreti sa slabiti? Mancati alcalin, faceti miscare, si eventual, adjuvant, folositi produse naturiste alcalinizante.

Cancerul si alcalinizarea CANCERUL=ACID Conform teoriei Noii biologii a doctorului Robert Young, cancerul nu este altceva decat ACID!

Dr. Young, afirma: "acizii din alimentatie sau hormonii (care creeaza acizi) cauzează cancer. În cazul în care doriţi să reduceţi riscul pentru o afecţiune canceroasa, încetaţi să luaţi hormoni acizi, alimente acide, si începeti alcalinizarea sângelui şi ţesuturilor cu alimente alcaline, fluide alcaline. Totodata aveti nevoie de respiraţie profundă, soare, de odihnă adecvata, suplimente alcaline şi mai ales exerciţiu de zi cu zi. Acesta este singurul mod pentru a preveni orice forma de cancer si de o elimina." Asadar, remediul pentru prevenirea si tratarea cancerului este simplu: incetati sa mai consumati alimente acide, incepeti alcalinizarea organismului, construirea biostructurii in armonie, si faceti miscare zi de zi!Ca sa dam si un exemplu de ce cancerul este provocat de acid, sa vorbim putin despre cancerul de san.Femeile in menopauza incep sa ia hormoni, nestiind ca acestia sunt acizi. In anul 2002 in USA s-a facut un studiu pe mai mult de 16.000 de femei la menopauza. Cercetatorii au descoperit ca femeile sănătoase in menopauză pe tratament combinat cu hormoni au avut un risc ridicat de cancer mamar invaziv. Raspunsul doctorului Young la acest studiu este simplu: "sensibilitatea de sân creste riscul pentru cancerul de sân , iar cauza este simplă - hormonii sunt acizi şi acizi cauzează cancer."

Iata si un caz de cancer la san rezolvat cu ajutorul alcalinizarii organismului:Mai jos un caz de cancer la prostata vindecat prin miracolul PH:

Iata ce mai spune dr. Young despre cancer:"Am mai spus-o în repetate rânduri: cancerul este de fapt acid. Când aveţi sentimente negative cum ar fi mânia, răzbunarea, tristeţea sau depresia, creaţi acizi metabolici care pot cauza condiţiile canceroase ale ţesuturilor corpului. Dacă acizii metabolici nu sunt eliminaţi prin urinare, transpiraţie, defecare sau respiraţie atunci aceştia ajung în ţesuturi. Când excesul constant de acid este răspândit în ţesuturile corpului aceste ţesuturi se vor deteriora şi vor deveni cancerigene. Companiile farmaceutice fabrică medicamente care oferă doar iluzia însănătoşirii însă ele NU vă scapă de acizii metabolici. Acest lucru poate duce doar la mai multă durere fizică şi emoţională. Când sunteţi într-o stare emoţională negativă, poate deveni imposibil pentru dumneavoastră să depăşiţi o problemă degenerativă şi acidă serioasă. Dar, atât pot spune: dacă sunteţi dispus să faceţi un angajament de schimbare şi să începeţi procesul de alcalinizare, chiar dacă nu aţi depăşit încă starea de frică, mânie sau depresie, veţi începe să încărcaţi organismul cu Young Life, Young Energy şi Young Love. În momentul în care deveniţi copleşit de emoţii negative trebuie să mulţumiţi lui Dumnezeu că aţi adoptat stilul de viaţă alcalin şi alimentaţia alcalină pentru că în caz contrar probabil nu aţi mai fi în viaţă. Aceste emoţii sunt responsabile pentru producerea acizilor care vă pot ucide. Stilul de viata "Miracolul Ph" este consolarea şi speranţa şi iubirea pe care vă puteti baza pentru a deveni din nou sănătos fizic şi mental. Se spune că putem trăi fără hrană timp de patruzeci de zile, fără apă timp de patru zile, fără aer timp de patru minute, dar nu putem trăi fără iubire mai mult de o secundă. Dragostea este cheia, şi este ceea ce Programul pH Miracle Lifestyle fac pentru dumneavoastră – vă oferă speranţa şi iubirea pe care o căutaţi şi pe care o meritaţi, de care aveţi nevoie pentru a respira mai uşor, pentru a începe să consumaţi apa şi mâncarea corespunzătoare, lucruri care vă vor redirecţiona spre emoţiile corecte şi astfel veţi începe să vă simţiţi mai bine, să gândiţi mai bine şi să vă meargă mai bine. Când vine la mine un client care are emoţii negative producătoare de acid, toate fluidele din organism, inclusiv sângele, vor indica o scădere de ph chiar dacă această persoană consumă o alimetaţie alcalină. Pentru a amortiza emoţiile producătoare de acid clientul va trebui să hiper-alcalinizeze sângele şi apoi ţesuturile pentru a readuce corpul într-un echilibru alcalin. După hiper-alcalinizare, pH-ul din urină va creşte la un nivel de 8-9. Hiper-alcalinizarea este necesară pentru a compensa pentru emoţiile negative generatoare de acid şi pentru a încărca din nou organismul cu sănătate, energie, vitalitate, speranţă, împăcare, armonie. Am descoperit de-a lungul anilor că atunci când începeţi să vă simţiţi mai bine, începeţi să şi gândiţi mai bine. Iar când gândiţi mai bine, începeţi să acţionaţi mai bine şi să vă meargă mai bine. Nu trebuie deci să vă ţineţi emoţiile sub control strict pentru a slăbi, pentru a vă simţi mai bine, pentru a vindeca o boala serioasă, pentru a avea mai multă energie sau pentru a începe să fiţi fericit şi încărcat spiritual. Odată cu începerea programului luaţi o decizie conştientă de a încerca să vă descurcaţi mai bine. Iar odată aflaţi pe calea vindecării , acest proces treptat de alcalinizare – veţi începe să observaţi iniţial micile iar apoi marile miracole pH. Veţi începe să vă simţiţti şi să gândiţi mai bine. Iar când începeţi să vă simţiţi şi să gândiţi mai bine – dintr-o dată, uitaţi de depresie şi de tristeţe. Uitaţi că aţi fost nervos. Uitaţi că aţi fost plin de frică. Uitaţi de fapt şi care a fost motivul fricii. De ce? Pentru că vă simţiţi atât de bine. Rescrieţi propria genetică prin emoţii pozitive. Aţi luat guma de şters alcalizatoare şi aţi început să ştergeţi cu ea toate emoţiile negative din trecut. Cu ajutorul Programului "Miracolul Ph" emoţiile şi energia vor fi în sfârşit sub controlul dumneavoastră. Veţi deveni stăpânitorul minţii, corpului şi sufletului dumneavoastră.Veţi avea un stil de viaţă alcalin, plin de energie, fericire şi iubire.

Diabetul si alcalinizarea DIABETUL=ACID Diabetul este boala cu cea mai mare crestere in randul copiilor. Se estimeaza ca 1 copil din 7 este diabetic sau predispus la diabet. In SUA sunt in jur de 23 milioane de diabetici, ceea ce inseamna cam 8% din totalul populatiei. Dr. Rober Young spune: "Cred ca diabetul este cauzat de ceea ce oamenii mananca, de ceea ce oamenii beau, si de ceea ce oamenii gandesc. Diabetul este o supra-acidifiere a organismului printr-un mod gresit de alimentatie si de gandire."

QiGong Sa recapitulam cei 3 pasi pentru a restabili sau pastra starea de sanatate:1. Alimentatia alcalina 2. Armonie biostructurala 3. Miscare

Miscarea, exercitiile fizice sunt indispensabile starii de sanatate. Ideal ar fi ca macar 30 de minute sa exersam zilnic. In acest fel ne asiguram si un fizic frumos, in forma, si un psihic puternic, strans legat de armonia biostructurala. Dintre "sporturile" sau exercitiile cele mai bune pentru sanatate, va recomandam cu mare caldura QiGong-ul (se pronunta ci kung).Ce este QiGong-ul? In antichitate, acesta era numit Contopirea omului cu Cerul. QiGong are la baza o serie de exercitii fizice, miscari, imbinate cu o puternica activitate mentala, meditatie. Beneficiile pentru sanatate sunt enorme: -prevenirea apariţiei bolilor, întãrirea sãnãtãţii, tratarea afecţiunilor, -întãrirea corpului şi a sufletului, prelungirea vieţii şi atingerea longevitãţii, -creşterea capacitãţii de cunoaştere, -armonizarea omului cu mediul înconjurãtor, -descoperirea capacitãţilor deosebite ale omului şi consolidarea lor -modelarea caracterului şi a moralei.

Starea de sanatate se imbunatateste automat prin practicarea qigong, mintea devine mai limpede, starea de oboseala dispare, somnul este mai linisit. Daca parintii practica qigong, copiii vor fi cu un coeficient de inteligenta peste medie, vor avea o vibratie inalta. Având originea în China, cu o vechime de peste 7000 de ani, qigong-ul poate fi definit ca un ansamblu de practici ce au ca scop întărirea organismului, creşterea vitalităţii, obţinerea unei stări optime de sănătate, atingerea longevităţii şi dezvoltarea capacităţilor latente ale fiinţei umane. Pe scurt, qigong-ul ar putea fi tradus prin măiestria e-nergiilor. Practica de qigong include o mare varietate de tehnici - posturi statice sau exerciţii dinamice, cu mişcări line şi armonioase ale corpului, combinate cu modalităţi specifice de respiraţie şi concentrare mentală. De asemenea, qigong-ul include numeroase forme de meditaţie şi exerciţii de relaxare. Indiferent de vârstă, sex, religie, statut social sau condiţie fizică, practicanţii autentici de qigong au în comun permanenta preocupare pentru cultivarea armoniei în propria viaţă şi în colectivităţile din care provin, în modul cel mai concret posibil. Câteva din efectele imediate ale practicii de qigong sunt: reducerea nivelului de stres, creşterea vitalităţii şi a tonusului general, creşterea imunităţii, îmbunătăţirea funcţiilor respiratorii, a circulaţiei sangvine şi limfatice, a digestiei, etc. Practica perseverentă conduce la echilibru şi armonie în corp, minte şi spirit, creând o atitudine pozitivă, tonică şi stabilă, precum şi o constantă bucurie de a trăi. Datorită multiplelor beneficii, tehnicile de qigong au fost adoptate şi utilizate de către medici, acupunctori, terapeuţi şi vindecători, de către practicanţii de arte marţiale, sau de către adepţii diferitelor curente filozofice şi religioase, cum ar fi Daoismul, Confucianismul sau Budismul. Acest lucru a dus la crearea unei mari diversităţi de forme şi şcoli de qigong. În încercarea de a explica ştiinţific efectele benefice ale qigong-ului, echipe de oameni de ştiinţă, maeştri şi practicanţi de qigong sunt astăzi implicaţi în diverse proiecte de cercetare, patronate de organizaţii de prestigiu din întreaga lume. Qigong-ul se bucură azi de o mare popularitate, atât în China, cât şi în întreaga lume. Se estimeaza că mai mult de 100 de milioane de oameni de pe întreg mapamondul practică qigong. Tehnicile de qigong erau în trecut considerate secrete şi predate în forma lor integrală doar unui număr restrâns de discipoli merituoşi. În prezent, deşi există o abundenţă de informaţii privind qigong-ul, pentru obţinerea rezultatelor aşteptate este absolut necesară prezenţa unui maestru veritabil sau a unui instructor avizat, pentru predarea corectă a principiilor şi tehnicilor, dar mai ales pentru îndrumarea pas cu pas a practicanţilor. Detalii pe larg despre QiGong gasiti pe qigong.ro sau In marile orase din tara exista sali unde se poate practica qigong, daca aveti nevoie de ajutor pentru a afla daca in orasul dvs. se practica QiGong, nu ezitati sa ne contactati, in masura in care putem va vom ajuta. Recomand cu mare caldura aceasta arta de a armoniza trupul si sufletul care este qigong-ul, beneficiile pentru sanatate sunt enorme!Pentru cei care nu au posibilitatea sa practice qigong, orice fel de exercitii fizice este binevenit, jogging-ul este iarasi foarte bun. Miscati-va macar 30 de minute pe zi, si viata va lua o alta intorsatura, una sanatoasa.

Echilibrul biostructural sau armonia biostructurala Omul privit in ansamblu, nu este doar fizic, multe terapii, si din pacate si cea alopata, privesc omul din punct de vedere fizic. Omul, din punct de vedere holistic, cuprinde 3 mari laturi, componente: 1 Omul fizic 2. Omul psihologic, emotional 3. Omul spiritual. Omul fizic reprezinta partea fizica a noastra, tot ce tine de corpul fizic, de materia din care suntem creati.Omul psihologic, emotional reprezinta partea noastra care tine de modul nostru de a gandi, de sentimentele pe care le nutrim, de emotiile pe care le traim. Omul spiritual reprezinta partea aceea a fiintei noastre care priveste relatia noastra cu divinitatea, oricare ar fi aceasta. Pentru a exemplifica, iata si o schema simplificata a biostrucuturii omului, reprezentata prin 3 cercuri concentrice care se intrepatrund:De cele mai multe ori, bolile isi au cauza in modul nostru deficitar de a gandi, de a relationa cu cei din jur, si dintr-o lipsa acuta a relatiei cu divinitatea. Starea de sanatate perfecta este atunci cand intre cele 3 componente ale biostructurii noastre exista o armonie. Atentie mare, aceste componente ale fiintei noastre NU se compenseaza una pe cealalta. Adica nu putem spune "lasa ca pot sa mananc ce vreau si cat vreau, nu e obligatoriu sa am grija la partea fizica, pentru ca voi avea mai multa grija la modul de a gandi, si astfel voi compensa cu partea fizica de care nu am grija". Armonia biostructurala se instaleaza atunci cand toate cele trei componente sunt egale. In oricare alta situatie ne gasim in dezechilibru.In ceea ce priveste partea fizica, trebuie sa avem grija la alimentatie, sa asiguram corpului o dieta echilibrata care sa contina toate elementele de care are el nevoie. Mesele trebuie sa fie regulate pe cat posibil, si sa nu mancam dupa ora 18 sau 19. Extrem de important, zilnic trebuie sa facem miscare, exercitii fizice. Noi recomandam QiGong-ul, vezi aceasta rubrica in meniul din stanga. Totodata, zilnic trebuie sa exersam respiratia constienta, macar de cateva ori pe zi. A se evita pe cat posibil curentii de aer si aerul conditionat, care pot produce blocaje energetice severe.In ceea ce priveste partea psihologica, emotionala, aici trebuie sa ne cultivam un anume mod de gandire si de relationare cu cei din jur. O alimentatie adecvata si miscarea zilnica ajuta extrem de mult in cultivarea unui mod de a gandi pozitiv. Frica, gandurile negative, ura, invidia, orgoliul, si alte emotii de acest fel sunt ucigatoare pentru organism. Gandirea pozitiva se obtine automat printr-o relatie buna cu divinitatea, printr-o relatie buna cu semenii, prin munca in satisfactie, printr-o alimentatie echilibrata, prin miscare. Daca persista sentimentele negative, inseamna ca ceva este gresit, ceva s-a neglijat dintre cele enumerate anterior.In ceea ce priveste relatia cu divinitatea, trebuie spus de la inceput ca nu este importanta religia de care apartinem. Nu conteaza daca numesti divinitatea D-zeu, Allah, Budhha, Forta Naturii, etc. Importante sunt sentimentele noastre fata de divinitate. Fiecare se va raporta la divinitate in functie de religia sau credinta pe care a ales-o, pe care a simtit-o mai aproape de sufletul sau. Din pacate aici multi oameni se raporteaza gresit, si cred ca daca aprind o lumanare la biserica sau spun o rugaciune, sunt cei mai buni credinciosi. Sau merg la biserica, se roaga, fac semnul crucii din obligatie sau din obisnuinta. A avea o relatie buna cu divinitatea, inseamna a trai in inima, in sufletul tau aceasta relatie. Conteaza ceea ce este in sufletul tau, nu ceea ce faci doar ca sa te vada altii sau ceea ce faci din instinct (de exemplu multi fac semnul crucii cand trec pe langa o biserica, insa e un gest mecanic, gandul lor este la cu totul altceva). Relatia cu divinitatea se traieste in inima si sufletul tau. Imaginati-va starea dvs. de sanatate ca un drum asfaltat prin viata. Imaginati-va boala ca o groapa in asfalt. Ce facem cand vedem ca suntem bolnavi? Fugim repede la medic sa ne dea medicamente sau produse naturiste. Cu alte cuvinte, luam o lopata de asfalt si astupam groapa. Toate bune si frumoase, am refacut drumul nostru asfaltat prin viata. Insa cat va tine acesta fara gropi? Imaginati-va ca prin modul nostru dezastruos de alimentare, prin lipsa de exercitii fizice, si mai ales prin sentimente negative (gen ura, manie, furie, egoism, mandrie, orgoliu prea ridicat, rautate, judecata altor oameni, barfa, frica, gelozia, tristetea, etc) si prin lipsa unei bune relatii cu divinitatea, noi aruncam mereu pe propriul nostru drum asfaltat al vietii grenade sau bombe care produc gauri in asfalt, adica boli. Ce facem atunci? Iar fugim la medic si iar plombam asfaltul? Din pacate, cei mai multi oameni asta fac, toata viata merg la medic si toata viata iau o tona de medicamente, si tot nu scapa de boala. De ce? Pentru ca ei nu vad cauza bolii. Asta inseamna armonia biostructurala, starea cand ne autoanalizam viata, modul de alimentatie, modul de gandire, sentimentele si relatia cu divinitatea, si incepem sa nu mai aruncam bombe si grenade. Cand veti reusi sa nu va mai bombardati singuri drumul vietii, atunci veti fi in armonie biostructurala si intr-o stare de sanatate asa cum ati dorit. Ati inteles acum cum functioneaza armonia biostructurala? Noi singuri ne provocam bolile, si tot noi singuri le putem vindeca. Medicul ne ajuta prin meseria lui sa plombam drumul, sa il refacem, insa daca noi continuam sa il bombardam, el nu prea are ce face. De noi depinde sa ne pastram mai departe starea de sanatate, sa ne pastram drumul fara gropi. Cine intelege aceste lucruri, va trai viata in sanatate si armonie, cine nu, va trai viata cu punga de medicamente dupa el si prin cabinete medicale. D-zeu sa va dea intelepciunea necesara sa obtineti armonia in viata dvs.! Iata si un tratament care este gratuit si care ajuta foarte mult la restabilirea armoniei biostructurale: Iertarea. Esti in relatii proaste cu cineva? Ai cui sa ceri iertare? Rezolva-ti imediat aceste probleme, cere iertare celor carora le-ai gresit si iarta-i si pe cei care ti-au gresit tie. Daca nu te impaci cu tine insuti, atunci fa bine si iarta-te. Cere-i lui D-zeu sa te ierte. Si uite asa ai facut un pas mare spre armonia biostructurala. Iubirea. Trebuie sa ne iubim intre noi neconditionat. Daruieste iubire celor din jur, si vei primi iubire la randul tau. Iubeste si accepta toti oamenii. Si fa acest lucru din toata inima ta. Numai asa vei ajunge la armonia biostructurala si la sanatatea dorita. Daruirea neconditionata. Cand cineva iti cere ajutorul si poti sa-l ajuti, ajuta-l. Daruirea neconditionata inseamna a darui celui de langa tine fara a astepta ceva in schimb. Oricum vei fi rasplatit pentru fapta ta. Obisnuieste-te sa te daruiesti neconditionat, si vei fi mai aproape de echilibrul biostructural. Pe langa iertare, iubire si daruire neconditionata, se mai pot administra si alte "medicamente" adjuvante, cum ar fi: lipsa de orgoliu, lipsa mandrie, lipsa judecatii sau barfa. Transforma-le pe acestea in smerenie, ingaduita si rabdare. A fi in armonie biostructurala inseamna a avea un echilibru intre fizic, emotional, si spiritual. Atunci cand in una din aceste parti se instaleaza un dezechilibru, acest dezechilibru se va manifesta mai intai in planul energetic, iar daca nu este rezolvat, inevitabil se va manifesta in planul fizic, instalandu-se boala. Totul in viata functioneaza dupa principiul ceea ce semeni, aceea culegi!. Daca sunteti in suferinta, analizati ce ati semanat. Analizati unde in biostructura sunteti deficitari, si rezolvati imediat dezechilibrele. Pastrati-va echilibrul biostructural, multumiti in fiecare zi lui D-zeu, iubiti si daruiti celor din jur, iertati, traiti in smerenie, rabdare si ingaduinta, si viata voastra va lua o noua intorsatura! Dumnezeu sa va ajute!

Produse alcalinizante Doctorul Robert O. Young a dezvoltat o serie de produse care ajuta la alcalinizarea organismului. Acestea pot fi de mare folos pentru toata lumea, dar mai ales celor carora le este foarte greu sa tina un regim strict alcalin. Mai jos prezentam cele mai vandute produse, care se folosesc impreuna. SuperGreens Este un amestec de ierburi, legume, boabe (seminte) incoltite, frunze, si minerale avand o frecventa inalta de oscilatii, care impreuna energizeaza si hranesc celulele, restabilind echilibrul pH al corpului. Compus din materiale de origine vegetala, SuperGreens ajuta la neutralizarea acizilor si reda echilibrul, adica starea ideala alcalina a sangelui si a tesuturilor.

Compozitie:Grau dur (Triticum Turgidum), orz salbatic (Hordeum Vulgare), roinita (Melissa Oficinalis), porumb (Zea Mays), grau (Triticum), frunza de afine, frunza de lucerna (Alfalfa), frunza de papadie, frunza de nuc negru, frunza de mure, podbal (Tussilago Farfara), frunza de zmeur, frunza de Boldo, frunza de Goldenseal, frunza de papaya, frunza de capsuni, frunza de rozmarin, soia lecitina, scoarta de salcie alba, scoarta de ulm, radacina de nalba mare (Althaea Oficinalis), radacina Pau d’ Arco, matase de porumb, beta caroten, maciese, echinaceea, pir tarator (Agropyron Repens), coada mielului (Filipendula Hexapetala), ovaz verde (Avena Sativa), soia incoltita, frunza de varza creata, frunza de spanac, Ocra, varza alba, telina, frunza de patrunjel, broccoli, radacina de Curcuma, rosii, hrean, zeama de lucerna, frunza de menta piperita, frunza de menta, frunza de Wintergreen, frunza de salvie, frunza de cimbrisor, concentrate de frunza de aloe-vera si amestec de minerale.Supergreens este alcatuit dintr-o compozitie aleasa, un amestec concentrat din 49 de plante biologice, ierburi organice special plantate, zarzavaturi verzi, seminte incoltite, muguri si plantute, si o mixtura de minerale de mare valoare. Aceste substante bogate in nutritive si balasturi ajuta corpul printr-un proces bland sa devina in echilibru, in armonie, sa se transforme dintr-o stare supraacidulata intr-o stare alcalinica. Se recomanda utilizarea produsului Super Green in caz de:Oboseala, surmenaj, astenie de primavara, extenuare, stres, stari de convalescenta, anularea radicalilor liberi, substante cancerigene, imunitate slabita, detoxifiere, refacere celulara etc.

Prime PH Dizolvat in apa, favorizeaza eliberarea moleculelor de oxigen, usurand absorbtia acestora in organism. intareste capacitatea de neutralizare a produselor alcalinizante ca SuperGreens. Compozitie: Apa demineralizata, ioni de clorit de sodiu in solutie de 5% concentratie. Este forma unica de CLO2 brevetata.Acest produs miraculos este un catalizator de oxigen in circuitul sangvin. Aceasta formula alcalinizeaza, oxigeneaza, neutralizeaza si are efect de echilibrare a pH-ului in organism. Este foarte indicat sa folositi SuperGreens impreuna cu PrimepH. Atentie insa. Dupa o masa bogata in proteine este indicat sa asteptati 1-2 ore inainte sa consumati SuperGreens si PrimepH, ca sa nu neutralizati cu acest lichid acidul gastric necesar la digestie. Daca va intereseaza aceste produse si aveti un card de credit valabil pentru plati in valuta (Visa, Mastercard sau Visa Electron), puteti cumpara produsele online direct de la firma producatoare. Daca nu detineti un card de credit valabil pentru cumparaturi pe internet si sunteti interesati de aceste produse, va rugam sa ne scrieti la rubrica Contact si sa ne spuneti ce produse va intereseaza. Ca si pret estimativ, o cutie de 420 grame SuperGreens (indeajuns pentru 3-5 luni de utilizare) costa 128$ + TVA 25% (firma nu are filiala in Romania). Deci in lei ar insemna undeva la 500 lei. Exista si cutii mai mici, de 110 grame si 180 grame, insa cea mai economica este cutia de 420 de grame. Suplimente nutritive Din cauza poluarii, fructele si legumele din ziua de astazi nu mai au nici pe departe aceeasi concentratie de vitamine si minerale pe care o aveau in urma cu 30 sau 50 de ani. Din acest motiv, este indicat, mai ales pentru cei care au trecut de varsta de 40 de ani, sa consume in scop preventiv diferite suplimente nutritive care ajuta la echilibrul nostru fizic si nu numai.Mai jos gasiti cateva link-uri spre magazine online de produse naturiste. Produsele din aceste site-uri au fost testate de noi de mai bine de 5 ani de zile, si va asiguram ca sunt de cea mai buna calitate, cu rezultate extraordinare si mai ales sunt 100% naturale.Daca doriti sa luati suplimente nutritive si nu stiti ce sa alegeti, nu ezitati sa ne scrieti folosind rubrica Contact. Spuneti-ne despre problemele dvs. sau ca doriti suplimente in scop preventiv, iar noi va vom recomanda produsele potrivite pentru dvs.Atentie, suplimentele nutritive sunt adjuvante, ele nu substituie alimentatia alcalina, armonia biostructurala si miscarea. Ele vin sa completeze asadar, sunt complementare. Suplimente nutritive, produse naturiste recomandate: Produse naturiste Tianshi (Tiens) bazate pe traditia medicinei chineze traditionale: my- Produse naturiste Vita Crystal, bazate pe bioflavonoizi, cristale vegetale: flavin.ro Suc noni, bautura benefica pentru sanatate din insulele Tahiti: sucnoni.ro Olimpiq Stemxcell, produs natural care mareste numarul de celule stem adulte in organism: olimpiq.ro Produse naturiste pe baza de Ganoderma, cafea sanatoasa cu PH peste 7: ganoderma-lucidum.ro Recomandam de asemenea consumul (nu in exces) de ceaiuri din plante medicinale.

................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download