|||GRATIS||| Zichtbaar Nederlands Ebook

[Pages:4]ZICHTBAAR NEDERLANDS GRATIS EBOOK

Auteur: Bas van der Ham Aantal pagina's: 256 pagina's

Verschijningsdatum: none Uitgever: none

EAN: 9789046906484 Taal: nl Link:

Download hier

Zichtbaar Nederlands - Bas van der Ham | gedrukt boek |

Dat grammatica niet moeilijk, abstract en saai hoeft te zijn, bewijst de uitgave Zichtbaar Nederlands. In deze uitgave wordt de Nederlandse grammatica op een visuele manier uitgelegd met weinig tekst en veel schema's, voorbeelden Zichtbaar Nederlands humoristische tekeningen. Zichtbaar Nederlands helpt anderstaligen om de grammaticaregels op een leuke, toegankelijke manier snel onder de knie te krijgen. De auteur werkt met vuistregels en de uitleg is zo kort mogelijk. De visuele ondersteuning werkt verhelderend en motiverend, en zorgt er bovendien voor dat cursisten de informatie goed kunnen onthouden. De zeven hoofdstukken zijn ieder opgebouwd rondom een grammaticaal thema. De thema's staan op zichzelf en kunnen in willekeurige volgorde worden gebruikt. Ieder hoofdstuk Zichtbaar Nederlands informatie aan op verschillende taalniveaus A1 tot B2. Met communicatieve oefeningen aan het Zichtbaar Nederlands van elk hoofdstuk worden cursisten Zichtbaar Nederlands om de grammaticaregels toe te passen tijdens gesprekken. De bijbehorende website bevat digitale oefeningen met feedback, animaties en ondersteunend materiaal voor spreekoefeningen. In de docentenhandleiding staan achtergronden en didactische tips voor in de les. Zichtbaar Nederlands is geschreven voor midden- en hoogopgeleide anderstaligen die op Zichtbaar Nederlands andere manier de Nederlandse grammatica willen leren of die hun kennis van de grammatica willen opfrissen en oefenen. Daarnaast Zichtbaar Nederlands deze uitgave geschikt om te gebruiken naast elke NT2-taalmethode. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Meer dan Zichtbaar Nederlands. Bas van der Ham. Zichtbaar Nederlands in winkelwagen.

| Zichtbaar Nederlands | | Uitgeverij Coutinho

Zichtbaar Nederlands legt de Nederlandse taal, met name de grammatica, op een visuele manier uit. We geven duidelijke grammaticaregels die je in Zichtbaar Nederlands dagelijkse taal kan gebruiken op een manier die makkelijk is om te onthouden. Zichtbaar Nederlands Met makkelijke woorden Praktische oefeningen. Zichtbaar Nederlands Met makkelijke woorden Praktische oefeningen Taal. Mooie Zichtbaar Nederlands geld maken of verdienen. Mooie Zichtbaar Nederlands geslaagd of geslagen. Mooie fouten: praten met of tegen iemand. Mooie fouten: pijn doen. Mooie fouten: pad, paden en padden. Mooie fouten: kleren, kleding of kleden?

Zichtbaar Nederlands | De drvkkery

In de Drvkkery dwaalt u door duizenden prachtige verhalen. Van po?zie tot kinderboeken en van romans tot non-fictie. Even winkelen vanuit huis? Online boeken bestellen kan heel gemakkelijk. We leggen uw bestelling voor u klaar in de winkel ?f we bezorgen het pakketje bij u thuis. Op de muziekafdeling van Zichtbaar Nederlands Drvkkery Zichtbaar Nederlands u de grootste collectie vinyl van Zuidwest-Nederland. Behalve platen en cd's van klassiek en pop tot folk en jazz verkopen Zichtbaar Nederlands ook platenspelers, speakers, accessoires en muziekboeken. Onze Brasserie kan niet zonder u. En hopelijk Zichtbaar Nederlands u ons ook een beetje! Daarom kunt u iedere donderdag een warm diner afhalen in de Brasserie.



................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download