R O M Â N I A



|R O M Â N I A |N E S E C R E T |

|Ministerul afacerilor interne |Iași |

|[pic] |Nr. 73063 din 10.01.2018 |

|Inspectoratul General al Poliţiei Române |Ex. unic |

|INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN IAŞI | |

A P R O B

PREȘEDINTELE COMISIEI DE CONCURS

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile art. 9 alin. (2^1) și (5) din Legea nr. 360/2002, privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinul m.a.i. nr.140/2016 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile de poliţie ale MAI şi a Adresei D.M.R.U. nr. 513833/28.12.2017, aprobată de conducerea I.G.P.R.

Inspectoratul de Poliției Județean Iași, cu sediul în municipiul Iași, Str. Mihai Costăchescu nr. 2 – 4, organizează.

C O N C U R S :

Secțiunea I – Posturile scoase la concurs

Pentru ocuparea unui post vacant de poliţist, existent în statul de organizare al Inspectoratului de Poliţie Judeţean iaşi, prin reîncadrare ca poliţist, a persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu în condiţiile art. 69 alin. (1) lit. b), d) - f) şi j) din Legea nr. 360/2002, privind Statutul Poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare,1 care au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi îndeplinesc condiţiile legale, potrivit categoriei din care au făcut parte.

Postul scos la concurs este în specialitatea ordine publică, după cum urmează:

- Ofiţer specialist III, funcţie prevăzut cu gradul de comisar, la compartimentul ordine public[ din cadrul Politiei municipiului Iasi, poziţia 406/a din statul de organizare al unităţii

Condițiile specifice de ocupare prevăzute în fișele posturilor :

a) sa detină / sa obtina permis de conducere categoria B.

Pregătire de bază: studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă/superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna)

_______________________________________________________

1 Art. 69 alin. 1 lit. b): „la pierderea capacităţii de muncă, în condiţiile legii, cu excepţia situaţiei când a intervenit menţinerea în activitate în condi ţiile art. 33^1”

Art. 69 alin. 1 lit. d): „la cerere”

Art. 69 alin. 1 lit. e): „la numirea într-o altă funcţie publică”

Art. 69 din. 1 lit. f): „prin demisie”

Art. 69 alin. 1 lit. j): „când, în urma reorganiz ării activităţii Ministerului Afacerilor Interne sau a unei unit ăţi de poliţie ori a reducerii unor posturi de natura celui ocupat de poli ţistul respectiv, nu sunt posibilităţi pentru ca acesta s ă fie încadrat într-o funcţie similară în aceeaşi unitate sau în alte unit ăţi”

Secțiunea a-II-a – Condiții de participare

Pot participa la concurs/examen, persoanele care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

a) să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

b) să cunoască limba română scris şi vorbit;

c) să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

d) să fie apte din punct de vedere medical, fizic şi psihologic;

e) să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;

f) îndeplinesc condiţiile de ocuparea prevăzute în fişa postului;

g) să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist;

h) să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;

i) să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni;

j) să nu fi fost destituite dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;

k) nu au desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;

Nu pot fi recrutate în vederea reîncadrării directe ca polițist, persoanele care se află în următoarele situații:

a) le-au încetat raporturile de serviciu în condițiile art. 69 alin. (1) lit. a), c), g) - i), k), l) și n) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare;

b)nu îndeplinesc condiția prevăzută la art. 6 alin. (4) lit. b) din Anexa 2 la Ordinul M.A.I. nr. 140/2016, respectiv, să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară;

c) prin reîncadrare, potrivit nivelului studiilor și/sau vechimii în specialitate dobândesc grade profesionale mai mici decât gradele militare echivalente deținute în rezervă;

d) prin reîncadrare, potrivit nivelului studiilor și/sau vechimii în specialitate dobândesc grade profesionale mai mari decât gradele profesionale maxime ale posturilor pentru care s-a organizat concurs.

Aptitudinea/inaptitudinea din punct de vedere medical, fizic și psihologic” se constată de structurile de specialitate ale MAI, printr-o examinare medical ă și evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu precum și prin susținerea probelor de evaluare a performanțelor fizice.

În situația în care se constată inaptitudinea pentru oricare dintre situații, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv.

Atenție! – Nu se admit derogări de la niciuna dintre condițiile de participare la concurs, prevăzute în prezentul anunț.

Secțiunea a-III-a – Reguli privind înscrierea la concurs

Cu ocazia înscrierii, candidații sunt obligați să menționeze expres postul pentru care candidează (ex: ofiţer III …..)

Înscrierea candidaţilor la examen/concurs, se face în perioada 10 - 19.01.2018, iar candidaţii vor prezenta un dosar de concurs, în volum complet, cu excepţia fişei medicale- tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, strada Mihai Costăchescu, nr. 2-4, din mun. Iaşi care va conţine următoarele documente în următoarea succesiune:

a) cererea de înscriere (Anexa nr. 3) și CV (Anexa nr. 4)

b) copie după diploma de licenţă (pentru postul de ofiţer) şi după diploma de bacalaureat(pentru postul de agent). Actele vor fi prezentate şi în original în vederea verificării conformităţii copiilor cu acestea;

c) copii ale actului de identitate, carnetului de munc ă/certificatului stagiu de cotizare și/sau altor documente doveditoare care să ateste vechimea în muncă și ale livretului militar;

d) copii ale certificatului de naștere al candidatului, soțului/soției și fiecărui copil, ale certificatului de căsătorie, precum și, după caz, ale hotărârilor judecătorești privind starea civilă;

e) autobiografia (Anexa nr. 6) și tabelul nominal cu rudele candidatului și soțul/soția candidatului (Anexa nr. 7);

g) o fotografie color 9x12 cm;

h) fișa medicală-tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne;

i) declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare (Anexa nr. 5);

j) copia permisului de conducere.

Intervalul orar în care se fac înscrierile este 9,00-15,00. Adresăm rugămintea candidaților să respecte acest program, întrucât, în afara orelor sus-menționate, punctul de înscriere va fi închis.

Înscrierile se fac personal, indiferent de localitatea unde își are domiciliul candidatul și doar la unitățile de recrutare în al căror stat de organizare se regăsește postul/structura pentru care optează fiecare candidat (exemplu, candidații care doresc să se înscrie la concurs la un inspectorat de poliție județean, nu pot depune cerere la alt inspectorat de poliție județean).

Atenție! Este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, prin orice alte mijloace sau de către o altă persoană în afara candidatului, astfel că nu vor fi luate în considerare cererile de înscriere transmise în orice altă modalitate decât personal, documentele urmând a fi restituite candidaților care procedează neregulamentar.

Atenție! După data limită de înscriere cu dosar în volum complet, respectiv data de 19.01.2018, orele 15.00, comisiile de concurs nu vor mai primi alte dosare de înscriere, iar după data limită de completare a dosarelor cu fișa medicală-tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne, respectiv 21.02.2018, comisiile de concurs nu vor mai primi documente, analizarea dosarelor în vederea validării/invalidării candidaturii urmând a se face strict pe baza actelor depuse până în acel moment.

După depunerea dosarelor de recrutare, comisia de concurs va analiza candidaturile, urmând a se pronunța cu privire la validarea/invalidarea acestora, lista candidaților ale căror dosare au fost acceptate, precum și lista candidaților a căror candidatură a fost invalidată, urmând a fi postată pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, is.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa ), precum și la avizierul unităţii.

La concurs pot participa numai candidaţii ale căror dosare de recrutare sunt complete şi corect întocmite.

Secţiunea a-IV-a – Reguli privind examinarea psihologică şi medicală

În intervalul 19.01 – 01.02.2018, se va desfăşura evaluarea psihologică a candidaţilor.

Întrucât examinarea psihologică este de competenţa Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, data, ora, locul şi celelalte detalii vor fi stabilite de această unitate în funcţie de numărul de candidaţi şi vor fi comunicate acestora prin postare pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul unității.

Rezultatele la testarea psihologică se afişează la avizierul unității, ulterior şi pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs).

Atenţie! Candidaţii nu vor fi anunţaţi personal cu privire la data, ora şi locul unde se va organiza testarea psihologică, fiind obligaţi să se informeze prin verificarea permanentă a paginilor de Internet indicate mai sus şi consultarea avizierului unităţii.

Atenţie! Candidaţii trebuie să se prezinte în ziua, data, ora şi locul în care au fost planificaţi pentru susţinerea testării psihologice şi nu vor putea solicita o reprogramare.

Activitatea de evaluare medicală şi completarea dosarelor de recrutare cu fişa medicală – tip se va desfăşura în perioada 05.02 – 21.02.2018, doar pentru candidaţii declaraţi „apt psihologic”. Candidaţilor nu li se vor înmâna adrese individuale de trimitere, ci vor fi planificaţi pentru efectuarea de evaluări medicale în baza unei adrese oficiale ce va fi transmisă unităţii medicale competente care deserveşte Inspectoratul de Poliţiei Județean Iași.

Prezentarea candidaţilor la unitatea medicală se va face începând cu data de 05.02.2018, la sediul acesteia.

Cu această ocazie, candidaţilor li se vor deschide fişele medicale-tip, urmând să fie îndrumaţi pentru continuarea evaluării medicale şi finalizarea acesteia.

Finalizarea activităţii de evaluare medicală şi depunerea fişei medicale tip M.A.I. la dosar trebuie realizată până la data de 21.02.2018.

După această dată, dosarele nu mai pot fi completate cu fişa medicală-tip, caz în care candidaturile celor care nu şi-au completat dosarele de recrutare conform calendarului vor fi invalidate.

Orice alte modificări în calendarul desfăşurării concursului vor fi aduse la cunoştinţa candidaţilor prin postarea unui anunţ la avizierul unităţii, ulterior şi pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs).

Secţiunea a-V-a – Modul de organizare și desfăşurare a concursului

(probele de concurs).

Concursul va consta în două probe, respectiv desfășurarea probei de evaluare a performanțelor fizice și susținerea unui test scris tip-grilă cu întrebări din tematica şi bibliografia anexată prezentului anunţ (anexa nr. 1)

.

a) Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

Potrivit Notei de prezentare nr. 68772/08.01.2018, emisă de Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Management Resurse Umane, la concursurile organizate în vederea ocupării unor posturi vacante, prin modalitatea reîncadrării - toate specialităţile, proba scrisă va fi precedată de susţinerea unei probe de evaluare a performanţei fizice.

În aceste condiţii, candidaţii care se vor înscrie la prezentul concurs vor fi evaluaţi în perioada 02.03.2018-08.03.2018 din punct de vedere al performaneţelor fizice, fiind aplicabile prevederile Ordinului M.A.I. nr. 144/2017, de modificare şi completare a Ordinului M.A.I. nr. 140/2016, ambele acte normative fiind publicate în Monitorul Oficial.

Potrivit prevederilor Ordinului M.A.I. nr. 144/2017, evaluarea performanţei fizice a candidaţilor constă în parcurgerea traseului practic-aplicativ. Detalii suplimentare cu privire la traseu se regăsesc în Anexa nr. 2 la prezentul anunţ.

De asemenea, lămuriri referitoare la locaţie/dată/oră/alte aspecte ale probei eliminatorii de evaluare a performanţelor fizice vor fi comunicate ulterior candidaţilor, având în vedere şi numărul de candidaţi care se vor înscrie.

Atenţie! În ziua de 08.03.2017 afisarea rezultatelor la probele eliminatorii.

Atenţie! În ziua de 09.03.2017 depunerea contestatiilor la probele eliminatorii.

Atenţie! În perioada 09.03-13.03.2018 rezolvarea contestatiilor si sustinerea probei de evaluare a performantelor fizice de catre candidatii ale caror contestatii au fost „admise”.

b) Proba test scris, va consta într-un test de tip grilă, elaborat de către Comisia de centrală de concurs din cadrul IGPR din tematica și bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le dețin candidații, care va avea loc la data de 17.03.2018, care poate fi înregistrat/supravegheat video.

Durata de rezolvare a testului este de 3 ore.

Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie să obțină minimum nota 7,00. Candidații care nu au obținut minimum nota 7,00 vor fi declarați „respins”.

Ora și locul unde se va desfășura proba test scris se vor stabili, în funcție de numărul candidaților, și se vor comunica acestora prin postarea unui anunț ulterior pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, is.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa ), precum și la avizierul unităţii. Nota finală reprezintă nota obţinută la proba scrisă.

Sunt declaraţi „admis” candidaţii care au obţinut notele cele mai mari, la proba scrisă, în ordinea descrescătoare a notei finale, în limita posturilor pentru care s-a organizat concursul.

- sunt declaraţi „admis”, în ordinea descrescătoare a notei finale, candidaţii care au obţinut notele finale cele mai mari, în limita posturilor vacante din structură.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă finală la proba test scris, este declarat “admis” candidatul care a obținut cea mai mare notă la proba eliminatorie – evaluarea performanței fizice.

În caz de egalitate, chiar și după aplicarea criteriului de departajare al notei la proba fizică, se va proceda la organizarea interviului pe subiecte profesionale.

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba test scris se depun în termen de 24 de ore de la afişare la avizierul unităţii, la sediul I.P.J. Iaşi, se soluţionează de către comisia constituită în acest scop în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunerea a acestora şi sunt comunicate candidaţilor.

Admiterea/respingerea contestației se vor comunica prin postare pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, is.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa ), precum și la avizierul unităţii

Candidaţii pot contesta numai notele la propriile lucrări.

Nota acordată după contestaţie rămâne definitivă.

Atenție! Notele acordate la proba test scris și rezultatele finale se comunică candidaţilor după finalizarea corectării lucrărilor şi se afişează la avizierul unității unde s-a susținut proba cu menționarea orei de afișare, de la care se calculează termenul de depunere a contestației, ulterior se postează pe Internet.

Secțiunea a-VI-a – Precizări privind rezultatele finale ale concursului și exercitarea opțiunilor de către candidați

Nota finală reprezintă nota obţinută la proba test scris.

În situația în care mai mulți candidați au aceeași notă la testul scris și la proba de evaluare a performanței fizice, departajarea candidaților se realizează pe baza rezultatelor obținute în urma susținerii unui interviu structurat pe subiecte profesionale.

Vor fi declarați „admis” candidații care obțin notele cele mai mari în ordinea descrescătoare a notelor(cu respectarea precizărilor de mai sus) și în limita numărului de posturi scoase la concurs.

În eventualitatea susținerii interviului de departajare, tabelul nominal cu rezultatele finale obţinute se va afişa prin postare pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, is.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa ), precum și la avizierul unităţii

Atenție! Candidaţii declaraţi "respins" la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant nu pot ocupa, în baza notei finale obţinute la respectivul concurs, alte posturi vacante în aceeaşi unitate sau în alte unităţi.

După reîncadrarea ca polițiști, acestora nu le pot fi modificate raporturile de serviciu prin delegare, detaşare, mutare şi transfer timp de cel puţin trei ani de la numirea în prima funcţie, cu excepţia situaţiei în care intervine reorganizarea unităţii.

Secțiunea a-VI-a – Reguli privind buna organizare și desfășurare a concursului

- Prin înscrierea la acest concurs, candidații își manifestă implicit acordul cu privire la condițiile și modul de organizare și desfășurare a concursului;

- Candidații sunt rugați să citească cu atenție anunțul și să respecte organizarea stabilită cu privire la toate etapele concursului: înscrierea cu depunerea dosarului în volum complet, susținerea probei de concurs;

Se impune verificarea permanentă și atentă a paginii de Internet a a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, is.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa ), precum și la avizierul unităţii,întrucât comunicarea informațiilor ulterioare referitoare la concurs se va realiza în aceste modalități. În perioada concursului, pe paginile de Internet se vor posta informații privind mai multe concursuri, situație în care este necesară verificarea atentă a tuturor anunțurilor postate, astfel încât să se evite omiterea luării la cunoștință de către candidați a unor informații legate de concurs.

- La proba de evaluare a performanţei fizice candidaţii se vor prezenta în ţinută sportivă adecvată anotimpului (pantofi de sport, tricou, pantaloni scurţi sau trening) şi vor prezenta actul de identitate.

- În cadrul probei test scris, candidații nu vor avea asupra lor decât documentul de identitate și un pix/stilou de culoare albastră (nu vor avea voie cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări, precum și cu orice alte mijloace de calcul sau de comunicare). Nu se admit pixuri/stilouri care permit ștergerea și rescrierea. Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.

Serviciul Resurse Umane va asigura mediatizarea în mod corespunzător a prezentului anunţ, atât pe pagina de Internet a unității, dacă este funcțională, cât și la avizierul acesteia, însoțit de precizări privind intervalul orar și a punctul/punctele unde se va realiza înscrierea candidaților, dacă apar modificări.

AVIZAT

M E M B R I :

1. ________________________________

2. ________________________________

ÎNTOCMIT

SECRETARUL COMISIEI DE CONCURS

Anexa la prezentul anunţ

CALENDARUL DESFĂŞURĂRII CONCURSULUI

pentru ocuparea postului de ofițer specialist III prin reincadrare

Compartimentul de Ordine Publica

|Nr. |Data şi ora |Activitatea desfăşurată |Observaţii |

|crt. | | | |

| |29.12.2017 |Constituirea comisiei de concurs/soluționare a contestațiilor | |

| |Până la 10.01.2018 |Publicarea anunțului | |

| |10.01.-19.01.2018 |Înscrierea candidaților | |

| |inclusiv între orele | | |

| |09.00-15.00 | | |

| |Până la 07.02.2018 |Evaluarea psihologică a candidaților | |

| |Până la 08.02.2018 |Transmiterea rezultatelor la evaluarea psihologică | |

| |Până la 09.02.2018 |Transmiterea către Centrul Medical Județean a listei candidaților declarați APT la evaluarea | |

| | |Psihologică | |

| |22.02.2018 |Activitatea de validare/invalidare a candidaturilor | |

| |26.02.2018 |Publicarea anunţului de validare/invalidare a candidaturilor | |

| |02.03-08.03.2018 |Desfăşurarea probei de evaluare a performanţei fizice | |

| |08.03.2018 |Afişarea rezultatelor la proba de evaluare a performanţei fizice | |

| |09.03-13.03.2018 |Rezolvarea contestaţiilor şi susţinerea probei fizice de către candidaţii ale căror contestaţii| |

| | |au fost "admise" | |

| |14.03.2018 |Planificarea candidaţilor la proba scrisă, desemnarea subcomisiilor de corectare, dacă este | |

| | |cazul, a comisiilor de multiplicare a documentelor, desemnarea altor observatori comunicaţi | |

| | |prealabil de organizaţiile profesionale sau sindicale, activităţi de pregătire a sălilor de | |

| | |concurs, etc.. | |

| |17.03.2018 |Desfăşurarea probei scrise și publicarea rezultatelor la proba scrisa | |

| |18.03.2018 |Depunerea contestațiilor la proba scrisă | |

| |19.03.2018 |Rezolvarea contestaţiilor şi publicarea rezultatelor finale. | |

ANEXA nr. 1

[pic]

[pic]

[pic]

Anexa nr. 3

Cerere de participare la concursul pentru

ocuparea posturilor vacante de agent de poliție prin reîncadrare ca poliţist

Domnule inspector şef,

Subsemnatul(a) ____________________________________________ fiul (fiica) lui ___________________ şi al (a) __________________________ născut(ă) la data de __________ în localitatea _____________________ judeţul/sectorul _______________ cetăţenia ___________, posesor/posesoare al/a cărții de identitate seria _____ nr. ____________________, eliberată de _________________, la data de _________, CNP _________________, cu domiciliul (reşedinţa) în localitatea ______________________, judeţul/sectorul _____________________ str. _______________________nr. __ bl. __, etj. __, ap.___, absolvent(ă), al(a) ____________________________________, forma de învățământ _________________, sesiunea _______, specializarea _______________________________________________________, încadrat la (unitatea) ______________________________, starea civilă_____________________.

Vă rog să-mi aprobaţi înscrierea la concursul organizat de I.PJ. Iaşi în vederea ocupării funcţiei de[1] __________________________________, prevăzută la poziția[2] ______ din cadrul[3] ____________________________________.

Am luat cunoştinţă şi sunt de acord cu condiţiile de recrutare, selecţionare şi participare la concurs prevăzute de anunț[4].

Sunt de acord cu prelucrarea informaţiilor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare.

Mă oblig ca, în situaţia nepromovării concursului, să mă prezint în maximum 30 de zile de la susţinerea acestuia la structura de resurse umane unde m-am înscris, pentru a ridica documentele depuse.

Semnătura ______________ Data _____________________

nexa nr. 4

| | | |

| | | |

|Curriculum vitae |Inseraţi fotografia |

|Europass | |

| | |

|Informaţii personale | |

|Nume / Prenume |Nume, Prenume |

|Adresă(e) |Număr imobil, nume stradă, cod poştal, localitate, ţară |

|Telefon |Fix |Mobil: | |

|Fax(uri) |(rubrică facultativă) |

|E-mail(uri) | |

| | |

|Naţionalitate | |

| | |

|Data naşterii |(ziua, luna, anul) |

| | |

|Sex | |

| | |

|Locul de muncă vizat / Domeniul ocupaţional |(rubrică facultativă) |

| | |

|Experienţa profesională | |

| | |

|Perioada |Menţionaţi separat fiecare experienţă profesională relevantă, începând cu cea mai recentă dintre acestea. |

|Funcţia sau postul ocupat | |

|Activităţi şi responsabilităţi principale | |

|Numele şi adresa angajatorului | |

|Tipul activităţii sau sectorul de activitate | |

| | |

|Educaţie şi formare | |

| | |

|Perioada |Menţionaţi separat fiecare forma de învăţământ şi program de formare profesională absolvite, începând cu |

| |cel mai recent. |

|Calificarea / diploma obţinută | |

|Disciplinele principale studiate / competenţe| |

|profesionale dobândite | |

|Numele şi tipul instituţiei de învăţământ / | |

|furnizorului de formare | |

|Nivelul în clasificarea naţională sau | |

|internaţională | |

|Aptitudini şi competenţe personale | |

| | |

| | |

|Limba(i) străină(e) cunoscută(e) | |

|Autoevaluare | |Înţelegere |Vorbire |Scriere |

|Nivel european (*) | |Ascultare |Citire |Participare la |Discurs oral |Exprimare scrisă |

| | | | |conversaţie | | |

|Limba | |

| | |

|Competenţe şi abilităţi sociale |Descrieţi aceste competenţe şi indicaţi contextul în care au fost dobândite. |

| | |

|Competenţe şi aptitudini organizatorice |Descrieţi aceste competenţe şi indicaţi contextul în care au fost dobândite. |

| | |

|Competenţe şi aptitudini tehnice |Descrieţi aceste competenţe şi indicaţi contextul în care au fost dobândite. |

| | |

|Competenţe şi aptitudini de utilizare a |Descrieţi aceste competenţe şi indicaţi contextul în care au fost dobândite. |

|calculatorului | |

| | |

|Competenţe şi aptitudini artistice |Descrieţi aceste competenţe şi indicaţi contextul în care au fost dobândite. |

| | |

|Alte competenţe şi aptitudini |Descrieţi aceste competenţe şi indicaţi contextul în care au fost dobândite. |

| | |

|Permis(e) de conducere |Menţionaţi dacă deţineţi un permis de conducere şi categoria. |

| | |

|Informaţii suplimentare |Includeţi aici orice alte informaţii utile, care nu au fost menţionate anterior |

| | |

|Anexe |Enumeraţi documentele anexate CV-ului, daca este cazul |

Data _____________ Semnătura _________________

Anexa nr. 5

DECLARAŢIE

de confirmare a cunoaşterii şi acceptare a condiţiilor de recrutare

Subsemnatul(a) ________________________________________________, fiul (fiica) lui ______________________ şi al (a) ______________________, născut (ă) la data de în localitatea ___________________, judeţul ___________________ CNP posesor / (posesoare) al (a) BI/CI seria _______ nr. ____________________, eliberat (ă) de , la data de , în calitate de candidat la concursul de reîncadrare din sursă externă, organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, sesiunea Decembrie- Martie 2018, declar pe propria răspundere că am luat cunoştinţă despre condiţiile de recrutare cu care sunt de acord şi pe care le îndeplinesc cumulativ, precum şi de riscurile profesionale specifice postului.

Precizez că nu fac parte din nicio organizaţie sau grupare interzise de lege sau care promovează idei şi interese contrare ordinii constituţionale şi statului de drept.

Am fost informat (ă) şi sunt de acord cu efectuarea de verificări, cunoscând faptul că în situaţia în care vor rezulta aspecte contrare celor declarate în prezenta declaraţie ori incompatibilităţi determinate de neîndeplinirea cumulativă a condiţiilor de recrutare nu voi fi încadrat (ă), chiar dacă rezultatele obţinute la concurs ar permite acest fapt. Dacă o asemenea situaţie se va constata după încadrare urmează să-mi înceteze raporturile de serviciu.

Îmi asum asum responsabilitatea asupra exactităţii datelor furnizate şi sunt de acord cu prelucrarea informaţiilor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia peroanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare.

Menţionez că am fost/nu am fost încadrat în sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională(în caz afirmativ urmează să precizaţi instituţia, unitatea, funcţia şi alte date necesare) şi mi-au încetat raporturile de serviciu/am fost trecut în rezervă _________ (se scrie motivul – la cerere, demisie, alt motiv) în temeiul art. ___ alin. (__) din Legea nr.____/_______.

Declar, susţin şi semnez, după ce am luat la cunoştinţă despre întregul conţinut şi am completat personal datele din prezenta declaraţie.

Data _____________ Semnătura _________________

nexa nr. 6

GHID ORIENTATIV PENTRU ÎNTOCMIREA AUTOBIOGRAFIEI

Autobiografia se va referi obligatoriu la toate punctele prevăzute mai jos şi va fi redactată personal de către candidat, în mod cursiv, cu cerneala albastra, lizibil, fără ştersături sau prescurtări. La redactarea autobiografiei se va pastra o margine de 3,oo cm.

1. Date personale: numele şi prenumele (numele purtat anterior); CNP, locul şi data naşterii (ziua, luna, anul, satul, comuna, oraşul, municipiul, judeţul - indicându-se denumirea actuală a localităţilor), prenumele părinţilor, domiciliul, cetăţenia, religia, starea civilă, studii, limbi străine cunoscute şi la ce nivel; profesia de bază, locul de muncă şi funcţia, numărul de mobil, telefon (de acasă şi de la serviciu);

2. Date privind activitatea desfăşurată :

Se va arăta cronologic şi detaliat activitatea desfăşurată pe perioade, începând de la clasele I şi pana în prezent ( şcoli, cursuri, locuri de muncă) inclusiv întreruperile şi motivele, menţionându-se perioadele, funcţiile îndeplinite, titulatura completa a unităţilor în care şi-au desfăşurat sau îşi desfăşoară activitatea, precizând adresa acestora:

(ex.: 19xx - 19xx - elev în clasele ……. la …..

20xx - 20xx - militar în termen la U.M……….

20xx - 20xx - muncitor la ……etc.)

Cu privire la serviciul militar se va evidenţia perioada, arma şi specialitatea militară, indicativul, reşedinţa unităţii şi gradul pe care îl au în rezervă.

Pentru fiecare perioada descrisa vor fi indicate 2-3 persoane care cunosc bine activitatea candidatului, locurile de muncă actuale şi domiciliile acestora (pentru perioada studiilor - indicandu-se numele pedagogilor, invatatorilor si profesorilor, dupa caz).

!!!!! Candidatul va menţiona: „am fost/ nu am fost cercetat, arestat, judecat sau condamnat, şi sunt/nusunt în curs de urmărire penală, judecare sau în executarea unei sancţiuni penale” (rezentând detaliat în ce au constat faptele, când s-au produs şi când s-a luat hotărârea în cauza). Aceleaşi menţiuni vor fi făcute şi cu privire la soţie/soţ şi părinţi.

3. Se vor arată deplasările pe care le-a făcut în străinătate, cu respectarea obligatorie a urmatoarelor precizari:

a) dacă au lucrat în strainatate (perioadele);

b) dacă au avut contract de munca legal incheiat;

c) dacă au depăşit termenul legal stabilit de 3 luni de zile sau returnaţi din străinătate (motivele ce au determinat aceasta situatie);

d) dacă au fost sancţionaţi pentru încălcarea unor norme internaţionale sau interne.

În cazul în care nu au fost facute deplasari în strainatate, se va specifica acest lucru.

4. Date despre rude:

a) Date despre părinţii, soţia/soţul, fratii/surorile candidatului(ei) respectiv: numele şi prenumele, prenumele parinţilor, CNP, data şi locul naşterii, cetăţenia (dacă au şi altă cetăţenie), religia, stare civiliă, nr.copii, studiile, ultimul loc de muncă şi funcţia (situaţia actuală), domiciliul şi numărul de telefon.

b) Date despre copii candidatului(ei): se vor trece în ordinea vârstei, se vor arată aceleaşi date ca pentru persoanele prevazute la lit.a)

c) Pentru părinţii soţiei/soţului, fratii/surorile candidatului(ei), se vor arată aceleaşi date ca pentru persoanele prevăzute la lit.a)

ATENTIE: Pentru persoanele menţionate în autobiografie, acolo unde este cazul, se va menţiona şi numele purtat anterior.

!!!!! În încheierea autobiografiei se va menţiona : “Îmi asum responsabilitatea asupra exactităţii datelor furnizate în prezenta autobiografie şi sunt de acord cu prelucrarea informaţiilor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protecţia peroanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare”.

Data __________ Semnatura_______________

   

ANEXA 2

 PROBA, NORMELE ŞI BAREMELE pentru evaluarea performanţei fizice a candidaţilor recrutaţi în vederea ocupării prin concurs prin rechemare in activitate

     I. Prevederi generale cu privire la organizarea probei de evaluare a performanţei fizice 

    1. Evaluarea performanţei fizice a candidaţilor constă în parcurgerea traseului practic-aplicativ.

    2. Proba se execută în ţinută sportivă decentă adecvată anotimpului (pantofi de sport, tricou, pantaloni scurţi sau trening). 

    3. Este declarat „promovat“ candidatul care îndeplineşte baremul minim de 2’25’’. Performanţa obţinută de candidaţi şi calificativul acordat („promovat“, „nepromovat“).

    4. Pe timpul susţinerii probei, indiferent de cauze/motive, nu se admit reexaminări sau repetări. 

    5. Abandonul, accidentarea sau neîndeplinirea baremului minim duce la eliminarea candidatului din concurs şi declararea acestuia „nepromovat“. Trecerea de la alergare la mers a candidaţilor nu se consideră abandon. 

    6. Instructajul privind normele de securitate şi sănătate în muncă se face de către lucrătorul desemnat sau de un membru al comisiei/subcomisiei desemnat în acest sens, înainte de începerea probei, pe bază de semnătură. 

    7. Candidaţii sunt răspunzători de eventualele accidentări pe timpul desfăşurării probei, datorate nerespectării normelor prelucrate sau a execuţiilor greşite.

    8. Pregătirea organismului pentru efort şi influenţarea selectivă a aparatului locomotor se desfăşoară individual, în spaţiul destinat acestei activităţi, altul decât cel de desfăşurare a probei.

    9. Înaintea parcurgerii traseului practic aplicativ, unul dintre evaluatori prezintă candidaţilor elementele, modul de execuţie a acestora, restricţiile, penalizările, precum şi procedura de apreciere/măsurare. 

    10. Pe timpul desfăşurării probei, supravegherea medicală în vederea acordării primului ajutor în caz de nevoie este obligatorie şi se asigură gratuit. 

    11. Rezultatele obţinute se aduc la cunoştinţa candidaţilor, la finalul probei, pe bază de semnătură.

     NOTĂ: 

     ÎN CAZUL ÎN CARE CONDIŢIILE METEOROLOGICE ÎMPIEDICĂ ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ACTIVITĂŢILOR DE EVALUARE A PERFORMANŢEI FIZICE (PE TIMPUL PLOILOR TORENŢIALE, PE TIMP DE CEAŢĂ, LA TEMPERATURI DE PESTE +30°C SAU SUB 0°C ORI ÎN ALTE CONDIŢII DE NATURĂ SĂ FAVORIZEZE PRODUCEREA DE ACCIDENTE), ACESTEA SE DESFĂŞOARĂ ÎN SALA DE SPORT. 

     DESFĂŞURAREA PROBEI SE POATE AMÂNA, LA PROPUNEREA COMISIEI, CU ACORDUL PREŞEDINTELUI COMISIEI, PÂNĂ LA MOMENTUL CÂND PROBA SE POATE DESFĂŞURA ÎN CONDIŢII NORMALE. CANDIDAŢII VOR FI ANUNŢAŢI DE MODIFICĂRILE CARE POT SĂ APARĂ.

 

    II. ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA PROBEI „TRASEU PRACTIC-APLICATIV“ 

    A. Precizări generale referitoare la proba traseu practic-aplicativ 

    1. Candidaţii trebuie să parcurgă în întregime traseul practic-aplicativ şi elementele care îl compun şi să abordeze obligatoriu toate obstacolele, în ordinea stabilită, conform schiţei*) de mai jos. Parcurgerea unui obstacol în alt mod decât cel descris duce la penalizarea cu 3 (trei) secunde/obstacol a candidatului, la final penalizările acumulate fiind consemnate în tabelul prevăzut în anexa nr. 27 la ordin şi adunate la timpul realizat. În situaţia în care candidatul nu parcurge un obstacol va fi declarat „nepromovat“. 

    3. Fiecare candidat parcurge traseul aplicativ în prezenţa a cel puţin 2 candidaţi martori. 

    B. Descrierea elementelor care compun traseul practic-aplicativ, a algoritmului de desfăşurare şi a modului de evaluare a execuţiei: 

    1. Săritura în lungime de pe loc (obstacolul nr. 1): 

    De la linia de START, la semnalul evaluatorului, candidatul execută săritura în lungime de pe loc, în spaţiul delimitat. În situaţia în care se calcă linia de start, se depăşeşte lateral spaţiul delimitat sau nu este îndeplinit baremul minim obligatoriu, candidatul va fi penalizat cu 3 (trei) secunde. În situaţia în care candidatul refuză să execute săritura este declarat „nepromovat“. 

    Cronometrarea începe la prima mişcare a candidatului. Barem minim: 1,80 metri.

    2. Alergare 18 metri

    3. Ocolire jalon

    4. Alergare 8 metri

    5. Trecerea prin pas sărit peste saltea (obstacolul nr. 2): 

    După executarea săriturii în lungime de pe loc, de la locul de aterizare, se continuă cu alergare, trecerea prin pas sărit peste saltea după trecerea peste obstacol în mod corect. În situaţia în care, pe timpul alergării, se ating marginile saltelei, candidatul va fi penalizat cu 3 (trei) secunde. În situaţia în care candidatul refuză să execute săritura sau ocoleşte obstacolul este declarat „nepromovat“. 

    Caracteristici tehnice ale saltelei: lungime = 2 m, lăţime = 1 m, grosime = 3-5 cm.

    6. Alergare 10 metri

    7. Ocolire jalon

    8. Alergare 4 metri

    9. Două rostogoliri succesive înainte (obstacolul nr. 3): 

    Din alergare, candidatul va executa 2 (două) rostogoliri succesive înainte. În situaţia în care, pe timpul execuţiei, se depăşeşte spaţiul saltelelor cu întreg corpul, candidatul va fi penalizat cu 3 (trei) secunde. În situaţia în care candidatul refuză executarea rostogolirilor sau ocoleşte obstacolul este declarat „nepromovat“. 

    Caracteristici tehnice ale sectorului: lungime = 4 m, lăţime = 1 m.

    10. Alergare 5 metri 

    11. Deplasarea în echilibru pe banca de gimnastică cu transport de greutăţi (obstacolul nr. 4): 

    Se execută ridicarea celor 2 (două) greutăţi de câte 5 kilograme fiecare, depozitate în faţa băncii de gimnastică la 0,50 metri, urcarea pe banca de gimnastică, deplasarea în echilibru cu transportul simultan al greutăţilor, coborârea şi depozitarea greutăţilor pe sol. În situaţia în care, pe timpul execuţiei, candidatul atinge solul, scapă una din greutăţi sau pe ambele, va fi penalizat cu 3 (trei) secunde. În situaţia în care candidatul refuză executarea deplasării sau transportul de greutăţi pe tot parcursul este declarat „nepromovat“.

    Caracteristici tehnice ale băncii de gimnastică: lungime = 4 m, lăţime = 0,25 m, înălţimea de la sol în partea superioară = 0,30 m.

    12. Alergare 2 metri

    13. Ocolire jalon

    14. Alergare 20 de metri

    15. Ocolire jalon

    16. Deplasare între şicane (obstacolul nr. 5): 

    Candidatul se deplasează fără a avea dreptul de a se sprijini pe jaloane. În situaţia în care, pe timpul execuţiei, candidatul se dezechilibrează şi cade, acesta va continua parcursul, fără a fi penalizat. În situaţia în care candidatul refuză să parcurgă distanţa precizată este declarat „nepromovat“. 

    Caracteristici tehnice ale obstacolului: lungime = 10 m, lăţimea culoarului = 1,20 m, jaloane tip con, din polietilenă. Toată lungimea şi lăţimea obstacolului vor fi delimitate vizibil astfel încât candidatul să parcurgă întreaga distanţă.

    17. Ocolire jalon

    18. Alergare 10 metri

    19. Săritura în sprijin depărtat peste capra de gimnastică (obstacolul nr. 6): 

    Din alergare, candidatul va executa bătaia pe ambele picioare, sprijin pe obstacol cu ambele mâini şi săritura în sprijin depărtat peste capra de gimnastică. Abordarea obstacolului presupune cel puţin urcarea pe aparat, traversarea acestuia şi coborârea pe la capătul depărtat. Parcurgerea obstacolului în alt mod decât cel descris duce la penalizarea cu 3 (trei) secunde a candidatului. În situaţia în care candidatul refuză parcurgerea obstacolului sau ocoleşte obstacolul este declarat „nepromovat“. 

    Caracteristici tehnice ale obstacolului: înălţime capră de gimnastică = 1,20 m. La acest obstacol nu se vor folosi trambuline elastice.

    20. Alergare 2 metri

    21. Ocolire jalon

    22. Alergare 2 metri

    23. Trecerea pe sub un obstacol marcat (obstacolul nr. 7): 

    Din alergare, candidatul se deplasează pe sub un obstacol marcat, acoperit şi închis la ieşire. Parcurgerea obstacolului în alt mod decât cel descris duce la penalizarea cu 3 (trei) secunde a candidatului. În situaţia în care candidatul refuză parcurgerea obstacolului sau ocoleşte obstacolul este declarat „nepromovat“.

    Caracteristici tehnice ale obstacolului: lăţime = 1 m, înălţime = 0,80 m, lungime = 4 m. 

    24. Alergare 4 metri 

    25. Escaladarea unei lăzi de gimnastică (obstacolul nr. 8): 

    Din alergare, candidatul execută escaladarea obstacolului aşezat transversal pe direcţia de deplasare, printr-un procedeu la alegere. Parcurgerea obstacolului în alt mod decât cel descris duce la penalizarea cu 3 (trei) secunde a candidatului. În situaţia în care candidatul refuză parcurgerea obstacolului sau ocoleşte obstacolul este declarat „nepromovat“.

    Caracteristici tehnice ale lăzii de gimnastică: lungime = 1,60 m, lăţimea părţii superioare = 0,40 m, înălţime = 1,20 m. La acest obstacol nu se vor folosi trambuline elastice şi saltele de gimnastică.

    26. Alergare 4 metri

    27. Ocolire jalon

    28. Alergare 10 metri

    29. Transportul unui manechin prin târâre (obstacolul nr. 9): 

    Din alergare, candidatul execută priza pe manechin, pe sub axile, cu ambele mâini. Transportul manechinului pe distanţa de deplasare se face cu spatele, picioarele manechinului trebuind să depăşească în mod obligatoriu linia de sosire. În situaţia în care candidatul trece linia de sosire fără manechin este declarat „nepromovat“. 

    Caracteristici tehnice ale obstacolului: distanţa de parcurs = 10 m, înălţimea manechinului = 1,60 m, lăţimea umerilor manechinului = 0,60 m, greutatea manechinului = 40 kg.

    30. Ocolire jalon 

    31. Aruncarea mingii de handbal de pe loc la ţintă (obstacolul nr. 10): 

    Candidaţii se vor opri în faţa pragului dispus transversal pe direcţia de aruncare şi vor arunca la ţinta aflată la 7 (şapte) metri, prin procedeul azvârlire, cu o singură mână, una dintre cele 2 mingi de handbal avute la dispoziţie. O aruncare este considerată reuşită dacă mingea a atins ţinta, cu condiţia să nu fi atins solul înainte de ţintă. Fiecare candidat are dreptul la două încercări, a doua încercare executându-se doar în situaţia în care prima aruncare este nereuşită. În situaţia în care, la prima aruncare, mingea nu atinge ţinta, atinge solul înainte de ţintă, este scăpată spre înainte/înapoi, cu depăşirea pragului care delimitează sectorul de aruncare, candidatul se va opri la semnalul acustic (fluier) al supraveghetorului de traseu şi mai are dreptul la o singură aruncare. Dacă şi la următoarea încercare va repeta una din situaţiile prevăzute anterior, candidatul va fi penalizat cu 3 (trei) secunde. În situaţia în care candidatul refuză parcurgerea obstacolului sau ocoleşte obstacolul este declarat „nepromovat“.

    Caracteristici tehnice ale liniei de aruncare: lungime = 1,20 m, lăţimea = 0,10 m. Ţinta este dispusă la o distanţă de 7 metri de prag (linia de aruncare). Caracteristici tehnice ale ţintei: lungime = 1 m, lăţimea = 1 m, dispusă la 1 m de sol (măsurată de la sol până la baza inferioară, fixă).

    Pentru aruncare se vor utiliza 2 (două) mingi de handbal, tip 3.

    32. Alergare 20 metri

    33. Navetă 10 repetări x 20 de metri cu transport de jaloane (obstacolul nr. 11): 

    Din alergare, candidatul ridică un jalon şi aleargă cu acesta până la o linie aflată la 20 de metri distanţă, depune jalonul şi preia un alt jalon de culoare diferită şi revine în alergare 20 de metri. Se efectuează 5 cicluri dus-întors.

    În situaţia în care, pe timpul execuţiei, candidatul se dezechilibrează şi cade, acesta va continua parcursul, fără a fi penalizat. În situaţia neschimbării culorii în mod succesiv după parcurgerea fiecărei distanţe de 20 de metri, candidatul va fi penalizat cu 3 (trei) secunde. În situaţia în care candidatul refuză să parcurgă distanţa precizată sau trece linia de sosire fără jalon, este declarat „nepromovat“. 

    Caracteristici tehnice ale obstacolului: lungime = 20 m, lăţimea culoarului = 1,00 m, 10 jaloane tip con, din polietilenă, având 2 culori diferite în proporţii egale (de exemplu, 5 de culoare roşie, 5 de culoare verde), distribuite câte 5 din aceeaşi culoare la fiecare dintre cele două capete ale culoarului. Toată lungimea şi lăţimea obstacolului vor fi delimitate vizibil astfel încât candidatul să parcurgă întreaga distanţă.

    Pentru ca traseul practic-aplicativ să poată fi parcurs de 2 candidaţi, obstacolul nr. 11 se amenajează de două ori, pe două culoare distincte.

    34. Sosire.  

(la 22-11-2017 Actul a fost completat de Punctul 12, Articolul I din ORDINUL nr. 144 din 21 noiembrie 2017, publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 917 din 22 noiembrie 2017) 

Anexa nr. 7

TABEL NOMINAL

CU RUDELE CANDIDATULUI

Nr.

crt. |

Numele şi prenumele

(nume purtat anterior) |

Gradul de rudenie |

Data şi locul naşterii |

Prenumele părinţilor |

Ocupaţia/

Profesia

Funcţia |

Locul de muncă

(adresă/telefon) |

Date privind domiciliul(a se completa corect şi complet) |Consimt la prelucrarea datelor cu caracter personal potrivit Legii nr.677/2001 cu modificările şi completările ulterioare | |0 |1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 | |

1.

C.N.P. |

| |__.__.___

(zi) (luna) (an)

localitatea

Judeţ(sector |

Tata

_____________

Mama

_____________ | | |

localitatea...........................

str........................ nr. .........

bl......... sc. ..... et. ..... ap.....

judeţ (sector)...................... | | |

2.

C.N.P. |

| |__.__.___

(zi) (luna) (an)

localitatea

Judeţ(sector |

Tata

_____________

Mama

_____________ | | |

localitatea...........................

str........................ nr. .........

bl......... sc. ..... et. ..... ap.....

judeţ (sector)...................... | | |

3.

C.N.P. |

| |__.__.___

(zi) (luna) (an)

localitatea

Judeţ(sector |

Tata

_____________

Mama

_____________ | | |

localitatea...........................

str........................ nr. .........

bl......... sc. ..... et. ..... ap.....

judeţ (sector)...................... | | |

4.

C.N.P. |

| |__.__.___

(zi) (luna) (an)

localitatea

Judeţ(sector |

Tata

_____________

Mama

_____________ | | |

localitatea...........................

str........................ nr. .........

bl......... sc. ..... et. ..... ap.....

judeţ (sector)...................... | | |

5.

C.N.P. |

| |__.__.___

(zi) (luna) (an)

localitatea

Judeţ(sector |

Tata

_____________

Mama

_____________ | | |

localitatea...........................

str........................ nr. .........

bl......... sc. ..... et. ..... ap.....

judeţ (sector)...................... | | |

Data ______________ Semnătura ___________________

• În tabel vor fi trecuţi, în ordine: candidatul, părinţii, fraţii, surorile, soţia/soţul, copii, părinţii soţiei/soţului, fraţii şi surorile soţiei/soţului.

• Se completează numai dacă persoana în cauză şi-a dat în mod expres consimţământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, potrivit Legii nr. 677/2001, cu modificările şi completările ulterioare. În situaţia în care rudele menţionate în tabelul nominal sunt în imposibilitatea de a-şi da consimţământul, în rubrica destinată

din tabel, candidatul/personalul M.A.I. va anexa acordul acestora exprimat în scris cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

-----------------------

[1] Se va menționa denumirea postului (specialist III)

[2] Se va menționa poziția aferentă funcției pentru care optează (ex. poz. 406/a)

[3] Se va menționa unitatea în care se regăsește postul pentru care se optează (ex. IPJ Iaşi – Politia Municipiului Iasi –Compartimentul Ordine Publica. )

[4] Candidații sunt rugați să citească cu atenție anunțul și să respecte organizarea stabilită cu privire la toate etapele concursului

................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download