A KAPOS TELEVÍZIÓ ÉS RÁDIÓ KÖZHASZNÚ TÁRSASÁG



KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS

POLGÁRMESTERE

1. változat

ELŐTERJESZTÉS

a Kapos Televízió és Rádió Kht Szervezeti és Működési Szabályzatának módosításáról

A Kapos Televízió és Rádió Kht ügyvezetője megkereste Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlését, mint a társaság taggyűlését, hogy szervezeti és működési szabályzatuk módosítását - az alapító okirat rendelkezése értelmében - tárgyalja meg és hagyja jóvá.

A szabályzat módosítása két okból szükséges:

- egyrészt a szervezeti és működési szabályzat szervezeti struktúrája, a feladat meghatározások még a televízió és a rádió közös működését tükrözik, ugyanakkor a Kht a Kapos Rádió Kft-vel kötött, rádió-műsorkészítési és szolgáltatási tevékenységre vonatkozó szerződésben biztosított jogának 2004. májusában történő megszűnését követően rádióműsorokat nem készít;

- másrészt a foglalkoztatási szabályok 2006. júliusától hatályba lépett változásai szükségessé tették a megbízási jogviszonyok munkaviszonnyá történő átalakítását. A munkaviszonyban történő foglalkozatás jelentős többlet-kiadásokkal jár, melyhez külön forrást sem a központi költségvetés, sem pedig az önkormányzat nem tud biztosítani, ezért át kell alakítani a televízió munkaszervezetét. Ez néhány munkakör megszűnésével jár (pl. szerkesztőség-vezető, produkciós vezető, marketingvezető, műszaki vezető), ami természetesen magával vonja a felelősségi és feladatkörök megváltoztatását is.

Az előterjesztéshez mellékelt Szervezeti és Működési Szabályzatban a törlésre kerülő szöveget áthúzással, míg a javasolt új szövegrészeket vastag, dőlt betűvel jeleztük.

A csatolt Szmsz nem tartalmazza a szabályzat 3. számú mellékleteként megnevezett honorárium-táblázatot, 4. számú mellékletként a számviteli politikát, valamint 5. számú mellékletként a tűzvédelmi utasítást. Ezen mellékleten - igény esetén - a Kapos Televízió és Rádió Kht-nál megtekinthetők.

Javasolom a Tisztelt Közgyűlésnek, hogy 2006. november 17-ei hatállyal a Kapos Televízió és Rádió Kht szervezeti és működési szabályzatának melléklet szerinti módosítását fogadja el.

Kaposvár, 2006. október 26.

Szita Károly

polgármester

HATÁROZATI JAVASLAT:

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése megtárgyalta a Kapos Televízió és Rádió Kht Szervezeti és Működési Szabályzatának módosításáról szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy a Szervezeti és Működési Szabályzat melléklet szerinti módosítását elfogadja.

Felelős: Szita Károly polgármester

Közreműködik: Katona József ügyvezető igazgató

Molnár György igazgató

Határidő: azonnal

A KAPOS TELEVÍZIÓ ÉS RÁDIÓ KÖZHASZNÚ TÁRSASÁG

Szervezeti Működési Szabályzata

Érvényes: …………-től

I.

Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság

adatai

Alapítva: 1996. 12. 03. 14-14-300007. sz. cégbírósági számon.

Székhelye: 7400 Kaposvár, Kossuth L. u. 6.

Megnevezése: Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság

Vezetőjét: Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése nevezi ki.

Az alapító neve: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

Tevékenység kezdete: 1997. 01. 01.

Adóigazgatási szám: 18765340-2-14

Jogállása: a Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaságot az ügyvezető igazgató képviseli.

II.

A Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság

feladatai

A Közhasznú Társaság feladatait az alapító okirat szerint látja el. Alaptevékenységének számít a Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával kötött szerződésben foglaltak teljesítése.

Vállalkozásokban való részvétel:

Üzletszerű gazdasági tevékenységet a közhasznú tevékenység elősegítése érdekében folytathat. A társaság tevékenységéből származó nyereség nem osztható fel a tagok között.

III.

A Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság

szervezete

A Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság szervezeti felépítését az SZMSZ 1. számú melléklete szabályozza.

A Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság élén az ügyvezető igazgató áll.

Az ügyvezető a médium(ok) irányítására főszerkesztőt nevez ki.

Irányítja valamennyi főállású és részmunkaidős dolgozó munkáját, velük szemben gyakorolja valamennyi munkáltatói jogot. Azokat a tevékenységeket, amelyeket nem alkalmazottak látnak el, polgári jogi szerződés megkötésével megbízottakkal végezteti el. Biztosítja a meghatározott feladatok folyamatos ellátását, gazdálkodik a Kht. vagyonával. Felelősséggel tartozik a Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság gazdasági tevékenységéért.

F e l ü g y e l ő b i z o t t s á g

A felügyelő bizottság a társasági törvényben foglaltak alapján végzi tevékenységét.

K ö n y v v i z s g á l ó

A Kht. könyvvizsgálója tevékenységét a saját maga által meghatározott ügyrend szerint látja el.

F ő s z e r k e s z t ő

Az ügyvezető nevezi ki.

Az ügyvezető általános helyettese.

(Hatásköre mindkét médiumra kiterjed.)

Irányítja valamennyi főállású és részmunkaidős dolgozó munkáját. Koordinálja a Kapos Televízió (és a Kapos Rádió) munkáját, irányítja és szervezi a műsorok készítését, biztosítja a közvetítések folyamatosságát. Felel az alapító által meghatározott alapfeladatok ellátásáért, a Kapos Televízió és Rádió Kht.-t terhelő kötelezettségek teljesítéséért, az objektív tájékoztatás érvényesüléséért. Felel a műsorszolgáltatási szerződés szerinti műsorrendért, valamint a sajtóban elfogadott etikai normák betartásáért és betartatásáért. Irányítja és felügyeli a televízió reklámértékesítését, a reklámok készítését és adásba szerkesztését.

- Kialakítja a televízió (és a rádió) műsorszerkezetét.

- Jóváhagyja az adásba kerülő műsorokat.

- Irányítja és szervezi a szerkesztőség(ek) munkáját, koncepciókat dolgoz ki a műsorpolitika alakítására.

- Irányítja a Kht. produkciós tevékenységét és a hírügynökségi tevékenységet.

- Egyes műsorok készítésében önálló szakmai feladatokat végezhet, ezen tevékenységéért a Kapos Tv és Rádió Kht-nál kialakult tarifa szerint jogosult díjazásra.

- Az ügyvezető akadályoztatása esetén helyettesíti az ügyvezetőt.

- (A szerkesztőség-vezetők akadályoztatása esetén ellátja a szerkesztőség-vezetők feladatait.)

- A szakmai képzéseket, továbbképzéseket szervezi, irányítja.

(Gazdasági vezető

Feladatköre: a Kht. gazdasági tevékenységének felelős vezetője. Szakmai és gazdasági előírások alapján összeállítja az éves pénzügyi tervet, kialakítja a teljes számviteli rendet, szervezi és ellenőrzi a pénzügyi, gazdasági folyamatokat. Irányítja és ellenőrzi a könyvelő, a pénztáros munkáját, ellenőrzi a pénztárat. Elkészíti a számviteli politikát, irányítja és ellenőrzi a feladatot. Negyedévente beszámol a Kht. könyvvizsgálójának.

Hatásköre: a alárendelt dolgozókkal szemben utasítási és ellenőrzési joga van. Ellenőrzési és utasítási joga kiterjed valamennyi pénzügyi-gazdasági tevékenységre.

Felelős: a Kht pénzügyi, gazdálkodási és számviteli fegyelméért.)

Könyvelő

Feladatköre: szervezi és ellenőrzi a pénzügyi, gazdasági folyamatokat.

(Szerkesztőség-vezetők

Feladatköre: biztosítja a rábízott médium működését, az adások színvonalát, gondoskodik arról, hogy a főszerkesztő által meghatározott időpontra a médium műsorai elkészüljenek. Folyamatosan értékeli a műsorkészítők munkáját, javaslatot tesz a főszerkesztőnek a képzésre. Irányítja az adásstábot és a műsorkészítők szakmai munkáját.

Hatásköre: irányítja, utasítja és ellenőrzi a szervezeti rend szerint alárendeltségébe tartozó dolgozókat, a Ptk. szerint megbízottakat, kapcsolatot tart fenn a másik médium szerkesztőség-vezetőjével. Kiemelkedően jó teljesítmény jutalmazására, hibás munkavégzés elmarasztalására javaslatot tesz a Kht. vezetőjének.

Felelős: a műsorok elkészítéséért, az 1996. évi I. törvényben foglaltak szerinti és a jóváhagyott műsorterv műsorkészítéséért, a műsorszolgáltatási szerződés szerinti műsorrendért, valamint a sajtóban elfogadott etikai normák betartásáért és betartatásáért.)

Felelős szerkesztők

Feladatkörük: gondoskodnak a rájuk bízott műsor elkészüléséről a főszerkesztő által meghatározott időpontra és tartalommal. Folyamatosan értékelik a műsorkészítők munkáját, javaslatot tesznek a főszerkesztőnek a képzésre. Irányítják a műsorkészítők szakmai munkáját.

Hatáskörük: irányítják, utasítják és ellenőrzik a szervezeti rend szerint alárendeltségükbe tartozó dolgozókat, a Ptk. szerint megbízottakat. Kiemelkedően jó teljesítmény jutalmazására, hibás munkavégzés elmarasztalására javaslatot tesznek a főszerkesztőnek, ill. a Kht. vezetőjének.

Felelősek: a műsorok elkészítéséért, az 1996. évi I. törvényben foglaltak szerinti és a jóváhagyott műsortervnek megfelelő műsorkészítésért, a műsorszolgáltatási szerződés szerinti műsorrendért, valamint a sajtóban elfogadott etikai normák betartásáért és betartatásáért.

(Produkciós vezető)

Gyártásvezető

Feladatköre: biztosítja a stúdiók folyamatos működését, felügyeli a műsorgyártás folyamatait, megszervezi a Kht. produkciós és hírügynökségi tevékenységét. A technológiától eltérő, vagy nem üzemszerű működés megakadályozása, kiküszöbölése.

A produkciók és műsorok költségvetésének elkészítése. A jóváhagyott költségvetés betartása, betartatása. Biztosítja a televízió (és rádió) székházának működőképességét.

Hatásköre: az alárendelt dolgozókkal szemben irányítási, utasítási és ellenőrzési joga van.

Felelős: a stúdiók folyamatos működésének biztosításáért, a műsorok főszerkesztő által meghatározott időre történő elkészüléséért, adásba kerüléséért. A technológiai rendért és fegyelemért. A Kht. belső utasításainak megfelelő munkavégzésért. A székház rendjéért, biztonságáért, rendeltetésszerű használatáért, valamint a gépkocsik állapotáért és rendeltetésszerű használatáért. A folyamatos és zökkenőmentes műsorértékesítésért, valamint műsorcseréért, a külső gyártású produkciók átadásáért (a szerkesztőség-vezetőknek), az értékesített műsorszámok és a más televíziókban is sugárzandó műsorok eljuttatásáért.

(Műszaki vezető

Feladatköre: a rábízott technikák és műsorgyártó rendszerek folyamatos üzembiztonságának megőrzése. A fejlesztési irányok meghatározása és a szinten tartó fejlesztések javaslata.

Hatásköre: az alárendelt dolgozókkal szemben irányítási, utasítási és ellenőrzési joga van.

Felelős: a televíziós és rádiós rendszerek üzembiztonságáért, azok rendeltetésszerű használatáért.)

(Reklám- és marketingvezető

Feladatköre: a jóváhagyott reklámáraknak megfelelőem értékesíti a televízió és rádió reklámfelületét, javaslatot tesz a televízió és a rádió reklámfelület-értékesítési stratégiájára, irányítja a Kht. PR-szolgáltatási tevékenységét. Irányítja a reklámok szerkesztését, felügyeli azok gyártását és adásba szerkesztését. Folyamatosan tartja a kapcsolatot a reklámügynökségekkel. Támogatókat keres az egyes műsorszámokhoz, a Kht. rendezvényeihez és egyedi produkcióihoz. Biztosítja a televíziós és rádiós játékokhoz a nyereményeket.

Hatásköre: az alárendelt dolgozókkal szemben irányítási, utasítási és ellenőrzési joga van.

Felelős: a reklámoknak az 1996. évi I. tv-ben foglaltak szerinti elkészítéséért adásba szerkesztéséért, valamint a Kht reklámfelületének hatékony értékesítéséért.)

Felelős szerkesztők

Feladatköre: gondoskodik az általa szerkesztett műsorok elkészítéséről, a felvételeket, a forgatásokat és utómunkálatokat egyezteti a szerkesztőség-vezetővel és a produkciós vezetővel. Rendszeres kapcsolatot tart a szponzorokkal, gondoskodik a reklámok műsorba szerkesztéséről.

Felelős: az által szerkesztett műsorokért.

A további feladatkörökre vonatkozóan a munkaköri leírások és az alvállalkozói megbízások rendelkeznek.

Az ügyvezető az SZMSZ-ben meghatározott feladatköröket munkaviszonyban álló személyekkel, illetve polgárjogi szerződéses viszonyban álló személyekkel a szükségletek, illetve a gazdálkodás szempontjai figyelembevételével töltheti be saját hatáskörben.

IV.

A Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság

Ügyvezető igazgatójának jogállása, feladatai

1. Vezeti és képviseli a Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaságot, gondoskodik annak szabályszerű működéséről.

2. Biztosítani köteles a Kapos Televízió és Rádió Kht. jogszabályi előírásoknak megfelelő működését.

3. Gondoskodik az ellátandó feladatokhoz szükséges személyi- és tárgyi feltételek megteremtéséről.

4. Munkáltatói jogokat gyakorol a Kapos Televízió és Rádió Kht. alkalmazottai tekintetében, önálló kinevezési, megbízási és jutalmazási jogkörrel rendelkezik.

5. Ellátja a személyzeti feladatokat.

6. A munkavégzés szükségességének függvényében alvállalkozói szerződéseket köt, vagy egyéb jogviszony keretében alkalmaz külső munkatársakat.

7. Gazdálkodik a Kht. vagyonával, ennek érdekében kötelezettséget vállal, és biztosítja a gazdálkodási, pénzügyi fegyelmet. Felel az éves pénzügyi terv teljesítéséért.

8. Megállapítja a Kapos Televízió és Rádió Kht. dolgozóinak munkaköri feladatait.

9. Kiadmányozási jogkört gyakorol. A kiadmányozással mást is megbízhat, ebben az esetben ellenjegyez.

10. Jóváhagyja a műsorpolitikai koncepciót.

11. Egyes műsorok készítésében önálló szakmai feladatokat végezhet, ezen tevékenységéért a Kapos Televízió és Rádió Kht. érvényes honorárium-táblázata szerint jogosult díjazásra.

12. Az ügyvezetőt akadályoztatása esetén a főszerkesztő helyettesíti.

13. Az ügyvezető köteles a Kht. munkájáról a taggyűlés előtt tájékoztatást adni.

14. A társasági törvényben foglaltak szerint az ügyvezető köteles a Kht. taggyűlését évente egyszer összehívni.

15. Az ügyvezető köteles a felügyelő bizottsággal és a könyvvizsgálóval folyamatosan kapcsolatot tartani.

V.

A Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság

működése

1. A Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság az Országos Rádió és Televízió Testülettel kötött műsorszolgáltatási szerződés, az 1996. évi I. tv, a műsorszórásra és a távközlési szolgáltatásra vonatkozó törvények szerint végzi tevékenységét.

2. A Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság a Kaposvár, Kossuth L. u. 6. sz. alatt létesített stúdióiból közvetíti adásait.

Az adások időtartamát, gyakoriságát a főszerkesztő állapítja meg, úgy, hogy eleget tegyen az alapító okiratban foglalt feladatainak, valamint szerződésben vállalt kötelezettségeinek. Az adások a szükséges biztonsági előírások megtartásával történnek, melynek érvényesüléséről az ügyvezető gondoskodik.

3. A Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság az érvényben lévő szabályok keretei között gazdálkodik, s mint önálló jogi személy jogokat szerezhet és kötelezettségeket vállalhat.

A Kht. ügyvezetőjét a taggyűlés nevezi ki és menti fel s gyakorolja a munkáltatói jogokat.

4. A Kht. dolgozói felett a munkáltatói jogokat az ügyvezető, mint egyszemélyi felelős vezető gyakorolja. A Kht. vezetője a szervezeti felépítésnek megfelelően irányítja az egyes egységek munkáját. Utasításait elsősorban az egységek vezetőin keresztül juttatja el a dolgozókhoz, s információt is e csatornán szerez ("szolgálati út").

5. A Kht. mindennapi tevékenységi rendjét az ügyvezető külön utasításokban is szabályozhatja. Az ügyvezetői utasítások betartása a Kht. minden dolgozójának kötelessége. Ügyvezetői utasítás kiadását kezdeményezhetik a szervezeti egységek vezetői és az érdekképviseleti szervek képviselői is.

6. A Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaság szervezeti egységei egymás mellé rendelt egységek, munkájukat együttműködésben, egymással szoros munkakapcsolatot tartva kötelesek végezni.

Az egyes csoportok a feladatkörükbe tartozó, de más szervezeti egységek feladatait is érintő esetekben annak bevonásával kötelesek eljárni. A több szervezeti egységet is érintő feladatok végrehajtása nem csökkenti a feladat megoldásával megbízott munkatárs felelősségét. Ha a szervezeti egységek vezetői vitás kérdésekben nem jutnak megegyezésre, vitájukban az ügyvezető dönt.

7. Az ügyvezető irányításával szükség szerint, de legalább havonta egy alkalommal vezetői értekezletet kell tartani. E megbeszélések témája az elmúlt havi munka értékelése, a társaság előtt álló feladatok áttekintése, a gazdálkodás főbb kérdéseinek tisztázása.

A társasági munka átfogó értékelésére, valamint a főbb feladatok ismertetésére félévente legalább egy alkalommal összmunkatársi értekezletet kell tartani.

8. A munka elszámolása a Kht -ban kétféle módon történik:

a/ átalány szerinti elszámolás:

- átalány szerinti elszámolással kell alkalmazni azokat a munkatársakat, akik olyan munkakörben dolgoznak, ahol nem mérhető egzakt paraméterekkel a teljesítmény. Az átalány szerinti elszámolásban dolgozó munkatársak díjazását munkaszerződésük tartalmazza.

b/ norma szerinti elszámolás:

- norma szerinti elszámolással kell alkalmazni azokat a munkatársakat, akik olyan munkakört látnak el, amelyben egzakt módon mérhető a teljesítmény.

- A normaelszámolásban dolgozó munkatársak havi díjazását munkaszerződésük tartalmazza.

- Normaegység alapja: a társaság ügyvezetője által kiadott normaszabályzat, mely tartalmazza az egyes munkák díjazását, a havonta kötelezően teljesítendő munka mennyiségét. A normaszabályzat az SZMSZ 2. számú mellékletét képezi.

- A normát meghaladó teljesítmény teljesítménybérként kerül elszámolásra. Díjazása a honorárium-táblázat tarifái szerint történik. A honorárium-táblázatot az ügyvezető adja ki évente legfeljebb kétszer. A honorárium-táblázat az SZMSZ 3. számú mellékletét képezi.

- A honorárium-táblázat tarifái a Kht. alaptevékenységére vonatkoznak, az alaptevékenységbe nem tartozó munkák esetén az ügyvezető egyedi honoráriumot állapít meg, mely alkalmazottak esetén a normaösszegbe számít.

9. Az alaptevékenységbe nem tartozó munkák elvégzésére az ügyvezető a munkatársakkal és a Ptk. szerint megbízottakkal egyedi szerződést köt.

10. Kiadmányozás rendje: aláírási joggal rendelkezik az ügyvezető, távollétében a főszerkesztő. Névre érkező levélre, annak címzettje közvetlenül, saját nevében válaszol.

11. Külső képviselet: külső szervek felé a Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társaságot az ügyvezető és a főszerkesztő képviseli.

12. Bélyegzőhasználat: a bélyegzőket levelezésnél az adminisztrátor és az ügyintéző, gazdasági kötelezettségvállalásnál, illetve teljesítésnél a (gazdasági vezető) pénzügyi referens, beszerzésnél a kijelölt megbízott kezeli, akik kötelesek azokat oly módon tárolni, hogy illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá. A kiadott bélyegzőkről a (gazdasági vezető) pénzügyi referens az átvétel igazolását is tartalmazó nyilvántartást vezet. Bármely bélyegző elvesztését haladéktalanul jelenteni kell az ügyvezetőnek, (vagy a gazdasági vezetőnek) aki az érvénytelenítésről azonnal köteles intézkedni.

13. Ügyiratkezelés: a Kapos Televízió és Rádió Közhasznú Társasághoz beérkező és onnan kimenő iratokat külön iktatókönyvbe kell iktatni, évente emelkedő sorszámmal. A számlákon kívül minden iratot, levelet stb. iktatni kell és sorszám szerint lefűzve meg kell őrizni.

14. Munkarend: a Kht. munkarendje általában a sugárzott adás idejéhez igazodik.

15. Együttműködések: együttműködik valamennyi olyan tömegkommunikációs, közművelődési, kulturális és egyéb szervezettel és vállalattal, amellyel való kapcsolattartás elősegítheti tevékenységének magasabb színvonalú kifejtését. Azokkal a szervezetekkel, amelyekkel tartósan, több éves időszakban folyamatosan működik együtt, írásban együttműködési megállapodást köt. Együttműködési megállapodás kötésére az ügyvezető jogosult.

VI.

A gazdálkodás rendje

1. Utalványozási jog: béreket, honoráriumokat, költségeket az ügyvezető, távollétében (a főszerkesztő) az általa kijelölt személy utalványozhat. Fejlesztési célú kiadást csak az ügyvezető utalványozhat.

2. A rendelkezésre bocsátott anyagi eszközök rendeltetésszerű felhasználásáért, a társaság tulajdonának védelméért az ügyvezető felelős. A (gazdasági vezető) könyvelő felelős a szabályszerű gazdálkodásért, a pénzügyi, számviteli előírások betartásáért, valamint a belső pénzügyi ellenőrzés megszervezéséért.

3. A társaság számlájáról készpénzt felvenni csak az arra rendszeresített utalványon, az ügyvezető (és a főszerkesztő vagy gazdasági vezető) és az általa kijelölt személyek aláírásával lehet.

4. 1997. évi CLVI. tv. 18. § (1) bekezdésében meghatározott elkülönített nyilvántartás vezetésének rendjét a 4. sz. mellékletben szereplő számviteli politika tartalmazza.

VII.

Egyéb rendelkezések

Jelen szervezeti és működési szabályzat a társaság alapdokumentuma. Módosítását a taggyűlés elrendelheti, ha felsőbb szervek által kiadott jogszabályok új módon rendelkeznek, vagy a társaság ügyvezetője indokkal kéri.

Jelen szabályzat mellékletét képezi:

1. sz. melléklet: szervezeti felépítés

2. sz. melléklet: normaszabályzat

3. sz. melléklet: honoráriumtáblázat

4. sz. melléklet: számviteli politika

5. sz. melléklet: tűzvédelmi utasítás

K a p o s v á r, 2006. ……………

………………………….

Katona József

ügyvezető igazgató

1. számú melléklet

Kapos Televízió és Rádió Kht. szervezeti felépítése

| Könyvvizsgáló | | KMJV Közgyűlése, taggyűlés | | FEB |

Ügyvezető igazgató

Főszerkesztő

Titkárnő

(Gazdasági vezető) (Produkciós vezető) (Tv és rádió (Műszaki vezető) (Marketing vezető)

szerkesztőség vezetők)

Könyvelő Gyártásvezető Felelős szerkesztők

Pénzügyi referens Felvételvezető Műsorvezetők (Technikusok) (Hirdetésszervezők)

Takarítónő Operatőrök Szerkesztő-riporterek (Reklám ügyintézők)

Vágók Képújság-szerkesztő (Képújság szerkesztő)

Technikai munkatársak (Zenei szerkesztők)

(Biztonsági őrök)

Raktáros

2. számú melléklet

Kapos Televízió és Rádió Kht.

Normaszabályzat

1. A teljesítménybér szerint dolgozó munkatársak teljesítményének az elszámolását honoráriumtáblázat alapján végezzük. A szerződésükben és a jelen szabályzatban meghatározott teljesítésen felüli munkákat teljesítménybér címén fizetjük ki részükre minden folyó hót követő hó 10-ig.

2. A normaszabályzat kizárólag a Kht. alkalmazásában álló munkatársakra érvényes.

3. (A norma szintjét forintban határoztuk meg.) A norma szintje a mindenkori személyi alapbér. Az elszámolás során a munkatársak minden tevékenységét az arra a munkára érvényes honorárium-táblázat szerint kell értékelni és az elszámoló lapokon feltüntetni.

4. (Havi norma szintek:

Adásszerkesztő: 100.000 Ft/hó

Operatőr: 85.000 Ft/hó)

Abban az esetben, ha egy munkatárs (több) három hónapon át nem éri el a norma szintet, meg kell vizsgálni foglalkoztatásának körülményeit.

................
................

In order to avoid copyright disputes, this page is only a partial summary.

Google Online Preview   Download

To fulfill the demand for quickly locating and searching documents.

It is intelligent file search solution for home and business.

Literature Lottery

Related searches